ZARA için Çalışan Yorumları

Aramanızla eşleşen 21 yorum bulundu
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Eğlenceli ve moda akışının takip edilmesı işi sevdirıyor
Satiş danişmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa29 Ekim 2017
Zara son zamanların en iyi markası ve ben bu aileye görmek isterdim
Artı Yönleri
Personel indirimi
Eksi Yönleri
Yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Good company for getti̇ng promoted
SALE REPRESENTATİVE (Eski Çalışan) –  İstanbul22 Haziran 2017
İndi̇tex İs one of the best seller company about retai̇ler İndustry thats gave me a good opportuni̇ty for learni̇ng some ski̇lls
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 4Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
be gained self-reliance
Sales Consultant (Eski Çalışan) –  Izmir, TR31 Mayıs 2017
I worked at Zara Home to save money when I had summer holiday at school and it affected me in a good way. It was not just for money also I wanted to improve myself about communicate with people because in my opinion it is really important for engineering. I connected hundred of people to sell something from store.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 2Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Eglenceli calisma ortami
Operasyon satış danışmanı (Eski Çalışan) –  Istanbul12 Mayıs 2017
Eğlenceli fakat yorucu iş ortamı salı ve cuma günleri sabah 6.30 da oradasınız ki bir önceki gün 11.30 da çıktığınız halde
Artı Yönleri
Maasi iyi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5Hayır 4Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
söylenenlerle yapılanlar birbirini tutmuyor malesef
operasyon(depo) (Eski Çalışan) –  Ankara8 Mart 2017
söylenenlerle yapılanlar birbirini tutmuyor malesef
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 9Hayır 8Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Zorlu çalışma ortamına rağmen tahammül sağlayan vizyon sahibi firma.
Part Time Satış Danışmanlığı (Eski Çalışan) –  İstanbul Anadolu16 Şubat 2017
Çalışan haklarını gözetip çalışanlara adil bir şekilde davranmaları en önemli, en teşvik edici tutumlarıydı.
Artı Yönleri
İletişim yeteneğinin gelişmesi, maddi olarak birçok olanak sağlaması
Eksi Yönleri
Soyunma odalarının alan yetersizliği
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 8Hayır 3Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Uretken aktif bir calisma ortami
Kasiyer,bilgi islem,koordinator,satis danismani (Güncel Çalışan) –  Samsun15 Ocak 2017
Ancak yonetim ve esneklikler konusunda adaletsizlikler mevcut. Yukselme ve pozisyon atlama durumlari malasef olmuyor
Artı Yönleri
Calisma saatleri diger firmalafa gore daha iyi.
Eksi Yönleri
Ticet cok az yonetim konusunda eksiklikler ve adaletsizlikler mevcut
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 10Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
iş alanı
satış danışmanı/koordinatör yardımcısı (Eski Çalışan) –  İstanbul13 Ocak 2017
yeni mezun olduğum bölümle ilgili bir alanda çalışarak kendimi geliştirmek istiyorum.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 10Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
iş zara istanbul historya avm
dükkanda bir çalışanın (Eski Çalışan) –  Istanbul22 Kasım 2016
Ben çalışmak gerekiyor ve ben böyle değerli şirket Zara çalışmak için mutluy
Artı Yönleri
çok iyi Şirket
Eksi Yönleri
yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 7Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
İyi arkadaş ortamı
Satış (Eski Çalışan) –  İzmir21 Kasım 2016
Her sabah zara da çalışmak gibisi yoktu arkadaşlarıma iyi insanlardi müşterilerimiz burjuva olsada fazla burnu havada tipler az da olsa çıktı karşıma
Eksi Yönleri
yök gibi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 7Hayır 8Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Ben iş bu tür en iyi..Böyle yerlerde çalışmak gerekiyor ve ben kabul umut
Ben bu aşk dışarı çalışmak için çok Zara seviyorum (Güncel Çalışan) –  İstanbul20 Kasım 2016
Ben çalışırken .. zor kısmı yok önemlidir orada çalışan bir arkadaşım yok
Artı Yönleri
Temiz, konforlu şıklık Sipariş
Eksi Yönleri
yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 5Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Huzurlu ve mutlu bir çalışma ortamı
Satış danışmanı part time (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa, Istanbul14 Eylül 2016
Zara firması mağazacılık adı altında en önde gelen firmalardan biri niteliğinde bana göre birincisi.Müthiş destek ve eğitimleri var.Ancak işten ayrılma sebebim MS hastalığımdan ötürü atak geçirmem olmuştur.
Artı Yönleri
Öğle yemeği, saygı
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 14Hayır 2Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Great company with a great grasp of fashion
Sales Associate (Eski Çalışan) –  Ankara3 Eylül 2016
Friendly environment
I would recommend Zara to anyone cause its beneficial in terms of getting to know new people and getting paid not great but good.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 2Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Baskici
SATIŞ DANIŞMANI (Eski Çalışan) –  İstanbul23 Mart 2016
Baskici müdürleri̇ kendi̇ni̇ bi̇rşey saniyor. Alt ve üst kademe var. Bana göre deği̇l .
Eksi Yönleri
BASKICI
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 19Hayır 11Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Renkli ve üretken çalışma ortamı
Aktif Satış Danışmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul,Palladium T3414 Temmuz 2015
İşyerimde öncelikle hangi saat'de mesaim başlamışsa duruma göre kabin yada reyonda kendi gün içerisinde yapılan işlerin yapılmasıyla görevliydim. Daha sonrasında gelen müşterilerimizin ürünlerimizle ilgili sorularıyla ve kombin ya da satışla ilgili bölümüyle ilgileniyordum. İş yerimde arkadaşlarımla aramız hep iyiydi , yönetimimizlede aynı şekilde.
Eksi Yönleri
-
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 16Hayır 28Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
satış danışmanlığı tecrübem
satış danışmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa, T3424 Şubat 2015
bu iş benim iş hayatına ilk adım attığım iş olduğundan benim için önemli bir yeri vardır. çalışma sürem kısa da olsa bana insan ilişkileri yönünden çok şey kattığını düşünüyorum.
Artı Yönleri
çok fazla insan tanıma
Eksi Yönleri
yorucu tempo
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 18Hayır 16Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Drukke omgeving
verkoopster (Eski Çalışan) –  Eskisehir17 Aralık 2013
Ik begon s' middags om 12:10 5 dagen per week omdat ik na school werkte als jobstudent en de rest van de dagen naar stage ging. Ik begon de kleren in de afdelingen te plaatsen,kleren plooien, kijken of alle tailles beschikbaar waren. Wanneer er klanten kwamen begon ik hun te helpen wat ze exact wouden kopen. Dit ging de hele dag verder. Ik eindigde om 20:00 we deden de deuren dicht en begon alle afdelingen controleren , weer alles in orde zetten ,plooien enz... dan poetsten we de vloeren en mochten we door naar huis.
Artı Yönleri
Gratis drinken
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 63Hayır 202Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Yüksek maaş
Mağazacılık (Eski Çalışan) –  Ankara, T0625 Eylül 2013
Çalışmanızın hakkını alırsınız ama çok çalışırsınız. Herşey kanunidir.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 9Hayır 3Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
ÜRETKEN VE DİNAMİK BİR ÇALIŞMA ORTAMI
KOORDİNATÖR (Eski Çalışan) –  Ankara, T0618 Haziran 2013
ZARA MAĞZASINDA 8 SENE AKTİF OLARAK GÖREV ALDIM .KİŞİSEL GELİŞİMİMDE OLDUKÇA ÖNEMLİ TECRÜBELER EDİNMEME VE İNSAN İLİŞKİLERİ,SATIŞ,SORUMLULUK SAHİBİ OLMA VE İŞİNE SAHİP ÇIKMA KONULARINDA TECRÜBE KAZANDIM.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 39Hayır 25Şikayet et
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Productive workplace with a collobrative coworkers
Sales Manager (Eski Çalışan) –  Istanbul, T3431 Ağustos 2012
Productive workplace with a collobrative coworkers, was fun but exhaustive
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 22Hayır 16Şikayet et

ZARA için daha fazla yoruma gözat

Bunu denemek isteyebilirsiniz:

Genel puanlama

3,9
2.965 yoruma göre
5 yıldız
4 yıldız
3 yıldız
2 yıldız
1 yıldız

Kategorilere göre puanlama

İş/Sosyal hayat Dengesi
3,6
Maaş/Avantajlar
3,7
İş Güvencesi/Yükselme
3,6
Yönetim
3,5
Kültür/Değerler
3,8

Konuma göre ZARA Yorumları