adidas için Çalışan Yorumları
Aramayla eşleşen 57 yorum bulundu4.613 yoruma gözat
Eğlenceli
Mağaza Müdürü (Eski Çalışan) - İstanbul - 28 Kasım 2022
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumSeverek uzun yıllar çalıştığım şirket bana çok şey kattı
Adidas kurumsal deneyim
Kidemli Satış Danışmanı (Eski Çalışan) - İstanbul - 25 Kasım 2022
Adidas turkiye olarak kurumsalda 5 yil calistim. Sirket her zaman maddi manevi destekci oldu. Pandemi suresince bir cok firma ucret bile ödemezken, hem yemek paralarimizi hem de maasimizi eksik birakmadilar. Rekabetci bir ortam var kendi hedefini yaptigin ve cabaladigin surece para kazanmama ihtimali yok. Rakip spor markalar arasinda primi ve maasi hep yuksek olarak yatti. Ayrica full time calisanlara hafta da iki izin uygulamasi mevcut.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Asgari ücret. Bozuk vardiya. Tecrübe kazanamayan personel.
Satış Danışmanı (Eski Çalışan) - ıstanbul - 17 Kasım 2022
Şirket prim vermemek için kasıtlı şekilde stok düzenlemesi yapıyor. Mağazaların performansını düşüyor. Bu yüzden Yıllık ortalamada maaşını düşük kalıyor. 12ayda 5kere hedef yapılabiliyor izin verildiği müddetçe… Yönetim gruplarının acemiliği dikkatsizliği gibi durumlar yüzünden vardiyalar sürekli olarak güncelleniyor. Bu durum yönetim kalitesinin düşük olduğunu gösteriyor. Kişisel gelişim konusunda size yüzeysel bir destek sağlanıyor gibi gözüksede şirketeki ilgili departmanı doğru personelleri tespit edip yönetici olarak değerlendiremiyor. Durumun farkında olan vasıflı personellerini kaybediyor. Bu sayede şirket içinden yeteneksiz bireyler yönetime geçiyor yada dışardan bilgisiz bir yönetici alınıyor verim dahada azalıyor.
İnsan kayırıyorlar.
Satış Danışmanı (Eski Çalışan) - İstanbul - 29 Ocak 2022
Eğer orada uzun süreli bir çalışansanız dokunulmazsınız. Ama yeni girdiyseniz bir satış danışmanı sizi kovmakla tehdit edebilir.
Eğlenceli
Müdür yardımcısı (Eski Çalışan) - İzmir - 8 Kasım 2021
Güzel çalışma ortamı tavsiye ederim. Satış danışmanı yöneticiden fazla maaş alabiliyor
Satış danışmanlarına verilmeyen değer
Adidas Outlet (Eski Çalışan) - Tekirdağ - 16 Haziran 2021
Tamamen yöneticilerin birbirlerini destekledikleri, haklı olsanız bile sizi dinlemeden karar verirler. Halbuki yöneticinin markanın istemediği davranış, tutumları sergilemesini belki de üst mevkilere kadar gitse, iş akdine hemen son verilecek. Mağaza yöneticimiz, şirket laptopu ile kendi kişisel işlerini görmesi gibi... ( Film izleme, Eşini aldatma, Şarkı dinleme ) Bu işleri şirketin laptopu ile yapan kişi ile çalışıyorlar. Fakat mağaza için çabalayan kişiler ile çalışmıyorlar. Adidas gibi kıymetli bir markayı böylesine rezil yöneticilerin yönetmesi kadar kötü bir şey yok. Son olarak da sevdiğim bir söz ile bitiriyorum. Sürü tersine dönünce, uyuz keçi lider olur.
Yemek ücretleri idealdi
Eksi Yönleri
Yönetim konusunda aşırı derecede eksikleri var
Rekabetçi çalışma ortamı
Satış danışmanı (Eski Çalışan) - Kahramanmaraş - 13 Mayıs 2021
Profesyonel olarak yetersiz. Şartları franchisedan kötü sözde kurumsal.
Agi var
Eksi Yönleri
Öğle yemeği için prim yapmak gerekiyor
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Uzun vadede sağlam bir firma
Satış sorumlusu (Eski Çalışan) - İstanbul - 26 Ekim 2020
Adidas aşktır işinizi sevin bol bol satış yapin daha fazla kazanın teknolojileri iyi bilin
Yüksek yemek kartı indirim
Eğitim süreleri standart değil
Sömürü si̇stemi̇
satıs danısmanı (Eski Çalışan) - istanbulda - 19 Eylül 2020
kan emici bi firma markaya tapmanızı istiyolar. satıs için inanılmaz baskı var. çalısma ortamında sürekli dönen filmler akıl saglıgınız için uzak durun bu firmadan.
yok
Eksi Yönleri
Senden habersiz mesai kalmanı istemeleri
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Göt büyütmek için orda tutulmuş yönetici kadrosu
Ben Tekirdağ tarafında şahıs mağazasında çalıştım iki seneye yakın Allah’ın belası mağaza müdürü ve sözde bölge müdürü dedikleri bir herif vardı o kadar rezil insanki iki sene çalıştım berbat bir insanlar ayrımcılık dedikodu düzenbazlık işten bıktırma kavga ezme herşey o iki rezil insan da hakkımı haram zıkkım ediyorum ekmeğime maal oldular onlarında ekmeğine maal olsunlar sefiller!!
Maaşı gününde alma
Eksi Yönleri
Saymakla bitmez rezil köpekler karaktersizlik diz boyu hangi birini sayıyım kısacası LEEŞŞŞ!!!
adidas İş İlanları
Düzen
Satış danışmanı (Eski Çalışan) - Pendik - 2 Şubat 2020
Çalışmış olduğum en iyi olanaklara sahip kurumsal bir firma
Strong camapny
Production Manager (Eski Çalışan) - Istanbul - 19 Ocak 2020
Very good experience wig added a lot in my career.
I have the opportunity to travel in world wide and visited several camoanies
I learn a lot from my mangers
My collegues was very helpful and collaborators.
Kurumsal olmayan firma
Satış danışmanı (Eski Çalışan) - istanbul'da - 19 Ocak 2020
Bu firmada çalışmak tam bir rezaletti siz tam olarak bir kölesiniz satış danışmanlara değer verilmez gereğinden fazla iş yükü, satış kavgaları birbiriyle ego yarıştıran müdürler o kadar emek verir çalışırsınız sonra bir gün en ufak yanlışta istifa edin diye ulaşımı kolay olmayan bir mağazaya rotasyon verilir. Hani öyle çok para veriyor falan aldanmayın!
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Performans ve rekabetlı bir sektör
Şube sekreter (Eski Çalışan) - İstanbul - 15 Aralık 2019
Personel desteği tam dayanışma yönetime göre farklılık gösteriyor zorlu bi okadar da çıtanızı yükselten bir deneyim
Is analizi
Kalite kontrol elemani (Eski Çalışan) - Çankırı - 4 Aralık 2019
Adidas doğru işe yanlış eleman seçimi yaparak kurumsal kimliğine leke düşürüyor iş ortamı beş para etmez. Idareciler çalışan herkese adil ve eşit yaklaşmıyor.25 yıllık çalışma hayatımın içerisinde orda çalıştığım süre hayatımın en berbat yılıydı. Düşmanıma bile orada çalışmayı tavsiye etmem.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Kurumsal olduğu surece güzel imkanları var
Satış danışmanı (Eski Çalışan) - Kocaeli - 24 Eylül 2019
Şahıs mağazasında 8 ay çalıştım. Yemek kartı ücreti yetersizdi yol da vermediler, personel hakları patronun iki dudağı arasında her ay prim çarpanları değişiyor ve mağaza hedefleri çok yüksek veriliyordu o yüzden 4 ay hiç hedef yapamamıştık prim meseleside yalan oluyor haliyle ama kurumsal adidas şartları iyi diye duymuştum yemek ve yol ücretleri var ve hakları kanunlar üzerinden işleniyor.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Rahat ve eğlenceli iş ortamı
Satış Temsilcisi (Eski Çalışan) - Muğla - 9 Eylül 2019
Çalışma saatleri rahat ve bulunduğu yere göre bağlı olmasıyla beraber prim tutma düzeyi yüksek
Prim ve çalışma saatleri
Düzensiz izin günleri
Kurumsallık
Mağaza müdürü (Güncel Çalışan) - İstanbul - 3 Eylül 2019
Kurumsallık nedir sorususunun cevabı olsa gerek ve tam bir okul diyebilirim.
Koşullar
Satış danışmanı (Eski Çalışan) - Türkiye - 18 Ağustos 2019
Ben adidas Kap sporda çalıştım bu yüzden orarın koşullarını beğenmiyorum
Üretken
Mağaza Müdürü (Eski Çalışan) - Avcılar - 25 Haziran 2019
Firma olarak ileri görüşlü ve spor sekterün devleri arasında yerini koruyan başarılı bir firma.
Ücretsiz Yemek + Ulaşım + Prim
eğlenceli takım arkadaşları
Satış Danışmanı (Eski Çalışan) - Pendik - 25 Mart 2019
yönetim ve takım arkadaşları eğlenceli ve işine odaklı takım arkadaşları
ikramiyeler, ücretsiz yemek
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
adidas firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
1.843
- Adidas şirketinde hangi sıklıkta zam aldın?2 kişi yanıtladı
- Adidas şirketinde uzaktan çalışabiliyor musun?2 kişi yanıtladı
- Günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz?2 kişi yanıtladı
- Ben iş istiyorum2 kişi yanıtladı
- Adidas şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?Bir kişi yanıtladı
- Adidas için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?Bir kişi yanıtladı
- Adidas hangi yan hakları sunuyor?Bir kişi yanıtladı
- Mülakatların işleyişi nasıl?Bir kişi yanıtladı