Alaçatı Muhallebicisi için Çalışan Yorumları
Konum
Türkiye17 yorum
Kategorilere göre puanlama
Tüm 17 yorum gösteriliyor
disiplin ve düzen içinde işleyen bi sistemi var.
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumçalışanlara önem veriliyor.sorunsuz çalıştığım bir yer
prim sistemi
esnek çalışma saatleri
Kafanızı kaşıyamadığınız bir dönem
Marmara forum şubesi için konuşuyorum diğerleri için bir fikrim yok. İnsan sömürmenin başka bir boyutundan bahsediyoruz. Haftada 60 saat sabit çalışma ve asgari ücret aldığın bir işletme! bahşişi de maaşa katıp işe girerken asgari ücretten fazla maaş alıyorsunuz demişlerdi. Öğlen yemeği ya yanık ya tuzlu ya yemek demeye bin şahit isteyeceğin derecede bulamaç haline gelen bir yapı. İnsanlara köri soslu makarna satarsın sana yanmış pirinç pilavı verirler. İlk işe girdiğin zaman sigortayı gününde başlatmayıp 5 6 gün de ordan koparırlar. İşin garip yanı da sanki bize tüm desteği veriyorlarmış gibi patron gelip abi gibi davranır ikiyüzlülük yapar. Temizlik ilk temizlik personeline aitken daha sonrasında garson komi ve runnerlara kaldı. 10 da mesaiden çıkarsın aç gözlü şefin gelen müşteriyi kabul eder çıkamazsın. 10 10.30 olur. Sonrasında bir de gider masanın sandalyenin ayaklarına kadar bir gün mesai çıkışı sildirirler. Anlayacağınız girmeyinnnn yediğiniz içtiğinizde gözü olan yaptıklarınızı da ne yaparsanız yapın az bulan bir şirket ek olarak ben girdikten kısa bir süre sonra bana yönetim teklifi verildi yetersiz ve sağlam kemik kadrosu yok o yüzden bulduklarını tutmaya çalışıyorlar ama şartlar kalmak için yeterli değil
Güzel bahşiş geliyor
Eksi Yönleri
Verilen yemeğin rezaleti, maaşın asgari olması, garsona genel temizlik yaptırılması, iş tanımının net olmayışı, çalışma saatinin çok olması
Rezalet
Barista (Eski Çalışan) - istanbul'da - 18 Temmuz 2022
Böyle bir yerde zamanınızı harcamaya değmez 10 saat çalışıyosunuz yolu karşılamıyor yemek hergün mutfaktan makarna çıkıyo ve ne çıkıyosa onu yemeniz gerekiyo aksi takdirde cebinizden çıkıyor ben barista olarak çalıştım 3 ayda pes ettim çıkışımı vermek istedim yerime birini bulmalarını bekledim ve şu tarihte çıkıcağımı söyledim yerime birini buldular işi öğrettim ve bayramdan bir gün önce bugün son günün dediler bayram mesaisi vermemek için çıkardılar böyle bir yer
Yoğun
Salon Şefi (Eski Çalışan) - Isparta - 16 Kasım 2019
dekorasyon mükemmel tatlılar güzel taze ve leziz ücret az
Musteriye deger veren
Eğlenceli , değer veren ve üretken bi iş yeri sevilen
Deneyım ve tecrube kazanma
Garson (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa - 28 Mayıs 2019
Güzel bi çalışma alanı oldu benim için yenı ınsanlar ve onlardan garsonluk adına yenı tecrubeler edinmiş oldum.
Eğlenceli bir çalışma ortamı
Bu işyerinde çalışmak oldukça keyif vericiydi. İş arkadaşlarımla olan iletişimimiz ve takım çalışmamız sayesinde müşterilerimizin verdiğimiz hizmetten memnun kalmalarını sağlayabildik.
iş yaşam dengesi kötü
fazla yoğunluğa ve tempoya rağmen maaş esnekleştirilmiyor.
Alaçatı Muhallebicisi İş İlanları
idare eder
satış danışmanı (Eski Çalışan) - Adapazarı - 18 Eylül 2018
idare eder fena sayılmaz şöyle böyle eh işte el mahkum
Eğlenceli bi çalışma
Karşılama(hosteslik) (Eski Çalışan) - Adapazarı - 11 Eylül 2018
Çok iyi eğlenceli yükselebilceğin bi yer çalışma saaati fazla
Yemek
Kalabalık
İyi takım arkadaşları
Restoran Kasiyeri (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa - 18 Mayıs 2018
Alaçatı Muhallebicisinde yönetim ile ilgili birtakım sıkıntılar olsa da çalışma arkadaşlarının iş disiplini ve özverisi bunun yanısıra çalışanların birbirine karşı tutumu çok iyiydi.
Artı Yönleri
Ücretsiz yemek ve servis imkanı
Yönetim
iş kültürü
garson (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa - 9 Eylül 2017
yönetimi gayet iyi, düzenli çalışma ortamı, asgari ücret..
Güzel aktif ve yorucu
Barista (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 30 Temmuz 2017
Aktif hızlı çalışma ortamı standart üniforma giyme zorunlu vardır
Ücretsiz öyle yemegi
Çok yorucu
Bilgi gizli
Servis elemanı (Güncel Çalışan) - İstanbul avrupa yakası - 22 Aralık 2016
Çalıştıgım yer hakkında bilgi vermek prensibim degildir.
Sistemsiz
Şef garson (Güncel Çalışan) - İstanbul - 2 Aralık 2016
Maaş ödemeleri düzensiz çalışanlar değersiz çok sık anlık ve düzensiz karar alınıyor tutarsız davranılıyor
Pek fazla sayılmaz
Eksi Yönleri
Maaş ödemeleri düzensiz çalışanların iş garantisi hiç yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
Alaçatı Muhallebicisi firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
Kategorilere göre puanlama
İş/Sosyal hayat Dengesi için 5 üzerinden 3,5 yıldız
Maaş/Avantajlar için 5 üzerinden 3,0 yıldız
İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 3,0 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,4 yıldız
Alaçatı Muhallebicisi hakkındaki sorular
- Alaçatı Muhallebicisi şirketinde hangi sıklıkta zam aldın?2 kişi yanıtladı
- Alaçatı Muhallebicisi şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?Bir kişi yanıtladı
- Alaçatı Muhallebicisi şirketinde evden çalışma politikası nasıl?Bir kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?Bir kişi yanıtladı
- Kontrol senin elinde olsaydı, Alaçatı Muhallebicisi şirketini daha iyi bir iş yeri haline getirmek i…Bir kişi yanıtladı
- Alaçatı Muhallebicisi şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?Bir kişi yanıtladı
- Ne zaman bnı arıyacaksınız başvuru yaptım
Pozisyona göre Alaçatı Muhallebicisi Yorumları
Alaçatı Muhallebicisi için konuma göre yorumlar
Learn about popular job titles at Alaçatı Muhallebicisi
- Şirketler