Burger King
Tüm Burger King yorumlarına göz at
Bu şirketi değerlendirin

Burger King

Burger King Çalışan Yorumu

Hayatımın hatasi kesi̇n okuyun!

Bu rezilliği neresinden anlatmaya başlasam bilmiyorum.öncelikle buraya yöneticilik adına yazılan yorumlar kendileri tarafından yazılıyor bilginiz olsun.ilk önce saatlerinden başlayayım.işe alırken bin bir yalanla sizi 3 vardiya diye kandırırlar.Oysa öyle birşey yok işe girdiğiniz andan itibaren hep kapanışsınız yani öğlen 4 5 te işe gider gece 3 4 te anca evinize gidersiniz.bu durum hep böyledir.hep yalan söylerler düzelecek derler ama asla düzelmez sadece oyalarlar.Yalanları bununla sınırlı değil.sizi sürekli restorandan restorana gönderirler , hiç bir düzeniniz kalmaz.Sürekli personel sıkıntısı çekilir ve siz personel gibi sabahtan akşama kadar çalışırsınız. Ve bu yetmez gibi bide sürekli üstten baskı yersiniz 7 24 restorana baskına gelirler laf sokarlar.Ücret kısmına geleyim simdi burası bomba.Müdürlerine verdikleri para asgari ücretten sadece 500 lira fazladır.Asla mesai parası vermezler ve personeller daima sizden fazla para alır alay konusu olursunuz. 8 saat derler asla 8 saat çalışmazsınız 9 10 saat her gününüz mahfolur.ne yol parası verirler ne bayramda ekstra bir prim hiç birşey yok.Hayatımın en kötü tecrübesiydi müdür olacağım falan diye heveslenip sakın vaktinizi boşa harcamayın bunlar tamamen yaşanmış ve herkes için geçerlidir.çalıştığım süre boyunca şirket içindeki herkes mutsuz ve zorunluluktan çalışıyor.Buraya 4 5 sahte yorum yazıldı hepsine şahidim oyuna gelmeyin kendinizi sömürtmeyin ... aynı saatlerde en kötü fabrikada çalışsanız vasıfsız olarak yine 4000 den aşağı almazsınız.Hayatımda bu kadar çalıştırıp bu kadar az para veren bir şirket daha görmedim.Dışarda -

yok

Eksi Yönleri

maaş az, saatler yüksek, stres tavan, yol parası yok, sürekli kapanış vardiyası

Kategorilere göre puanlama

İş/Sosyal hayat Dengesi için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Maaş/Avantajlar için 5 üzerinden 1,0 yıldız
İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 1,0 yıldız

Benzer yorumlar

Aynı rolAynı konum

Stresli,baskıcı ve çok yoğun bir çalışma yeri

Stres ve baskı çok fazla .hakkınızı alamıyorsunuz, yemek dışında dinlenme ve mola zamanınız yok.surekli hata ve yanlışınızı bulup egolarını yükseltmek isterler

Hamburger yemek

Eksi Yönleri

Hamburger yemek zorundasınız, normal yemek imkanı yok
Aynı rol

Rezalet aklı olan okusun

Rezalet yönetim , 5 kuruş etmeyen müşteriler 1 gram zekası olmayan beyinsiz kuryeler , hiç biryerde iş bulamayıp tek çare Burger kimgde çalışmaya gelen vasıfsız akılsız elemanlar ile dolu bir yerde müdür oldum. sadece ismi müdür personel gibi çalışıyorsunuz kola doldurup patates kızartıyorsunuz herkes gülüyor size bu nasıl müdür diye . Size eleman vermiyorlar yani ben yapmam etmem Demeyin elemanınız olmadığı için kendiniz yapıyorsunuz müşteriye tepsi açıp garsonluk ediyorsunuz. müdürlük işlerinizi yetiştiremiyorsunuz. Hele birde paket servis varsa kuryeler paketleri yiyorlar sağa sola atıyorlar iptal paketleri geri getirmezler onların peşinde koşarsınız gece gündüz çalışırsınız 10 saat 12 saat . Asgari ücretten 1000 TL Fazla para alırsınız personeller sizden Fazla para alır . Sürekli elemanlar işi bırakır canları sıkılınca işe gelmezler restoran müdürü atmaz işten personel yok diye . Çünkü Burger kingde çalışacak insan yoktur leş gibi bir firmadır. Üst yöneticiler hep yalancı ve çıkarcıdır egoisttirler asla sorun çözmezler düzelecek derler hep gece vardiyasına yazarlar.bunun gibi daha neler var yazmak istemiyorum ama kendinizi canınızı seviyorsanız uzak durun bunlardan
Aynı konum

Girdiğinize pişman olduğunuz bir çalışma ortamı

İşe ilk girdiğim zamanlarda eğitim vs hiç bir şey vermeden kasaya attılar direk. Aylar sonra başka şubelere destek giderek eğitim alıp kendimi bir şekilde anca geliştirebildim. Y.ani sıfır eğitimle sizden mükemmel performans bekleyen o şirketlerden birisi . Ayrıca içeride çok fazla ayrımcılık ve mobing var. Ne kadar bilgili ve tecrübe edinirseniz edinin, saatlerce o yoğunluğu dağıtarak çalışın ama sonuç olarak siz değil kenarda anca yatan çalışmayan yalaka elemanlar sizden önce yükseliyor burada. Müdürlerin tek derdiyse oturup kahve içmek, kıdemli expertler de anca kenarda köşede emir yağdırdıktan sonra telefonla takılıyor. bütün gün çalıştıktan sonra ayrıca sadece yarım saatlik bir yemek molası veriliyor. 14 puanı aşmadığınız sürece istediğinizi alabilirsiniz ama doyurucu bir menü ve düşük puanlı bir yan ürün yada tatlıya anca yetiyor puan zaten. Yemeğe çıkıcağınız sırada ise sürekli hadi çabuk hızlı çık baskısı yapılıyor ve yemeğinizi bile adam akıllı hazırlayamıyorsunuz. Sonuç olarak da doymuyorsunuz ama bir süre sonra sağlıksız kilo almaya başlıyorsunuz. Eğer iyi bir elemansanız ve bilgiliyseniz sömürülürsünüz burada . İçeride ki yalaka insanların iş yüküde size yaptırılır. Ayrıca istisnasız hiç bir şubesinde sekmeyen durumlardan biride arkanızdan dönen dolaplar olucaktır. işe girdiğiniz zaman herkes size gülsede arkanızı döndüğünüz anda hepsi atıp tutar ve dedikodunuzu yapar anca. Burdaki hiçbir insana güvenmenizi tavsiye etmem. ayrıca sürekli mesaiye kalırsınız. genel olarak 10 saat çalıştırırlar sizi ve sadece yarım saat molayla. Kısaca başta saran ve güzel gelen sizi -

yok

Eksi Yönleri

elemanlarını sonuna kadar yıpratıyor.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Burger King firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,2 yıldız
  • Şirketler
  • Burger King
  • Çalışan Yorumları
  • Hayatımın hatasi kesi̇n okuyun!