Burger King
Tüm Burger King yorumlarına göz at
Bu şirketi değerlendirin

Burger King

Burger King Çalışan Yorumu

Hayatımda çalıştığım en kötü iş

Hayatımda çalıştıgım en kötü iş ,sadece adı müdür gerisi amelelik . Sözde müdürsün sürekli koli taşır müşteriye kola patates doldurursun elemandan hiç bir farkın yok , sürekli eleman eksik olur masraftan kaçmak için eleman aldırmazlar , mesai paralarını asla vermezler . 8 saat diye işe alırlar 10 12 saat çalışırsın .ikidebir dükkana habersiz gelip baskı uygularlar verdikleri de asgari ücretten 3-5 kuruş fazla . hakkımı helal etmiyorum kesinlikle girip çalışmayın . 3 vardiya derler ona da inanmayın yenisiniz diye sürekli gece vardiyası kitlerler sosyal hayatınız kalmaz . Kuryeler desen ayrı mal iq oranları hep düşük onlarla uğraşırsınız birde yetmezmiş gibi .sürekli eleman girer çıkar kime güveneceğini bilemezsin eğitim verirsin 3 gün sonra bırakır yenisi gelir yine eğitim vermeyle uğraşırsın .Sevkiyatta eksik ürün alırsanız siz ödersiniz gibi abuk subuk saçma sapan tehtidler edilir .Anlat anlat bitmez aklı olan uzak dursun …

1 tane bile yok

Eksi Yönleri

Yol parası yok, yemek parası yok hep Burger yersiniz, sosyal hayat yok, stres tavan, uzun çalışma saatleri, anlamsız baskılar, yetersiz ücret, personel eksikliği, fiziksel ve zihinsel olarak yorgunluk

Kategorilere göre puanlama

İş/Sosyal hayat Dengesi için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Maaş/Avantajlar için 5 üzerinden 1,0 yıldız
İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 1,0 yıldız

Benzer yorumlar

Aynı rol

Stresli,baskıcı ve çok yoğun bir çalışma yeri

Stres ve baskı çok fazla .hakkınızı alamıyorsunuz, yemek dışında dinlenme ve mola zamanınız yok.surekli hata ve yanlışınızı bulup egolarını yükseltmek isterler

Hamburger yemek

Eksi Yönleri

Hamburger yemek zorundasınız, normal yemek imkanı yok
Aynı rolAynı konum

Rezalet aklı olan okusun

Rezalet yönetim , 5 kuruş etmeyen müşteriler 1 gram zekası olmayan beyinsiz kuryeler , hiç biryerde iş bulamayıp tek çare Burger kimgde çalışmaya gelen vasıfsız akılsız elemanlar ile dolu bir yerde müdür oldum. sadece ismi müdür personel gibi çalışıyorsunuz kola doldurup patates kızartıyorsunuz herkes gülüyor size bu nasıl müdür diye . Size eleman vermiyorlar yani ben yapmam etmem Demeyin elemanınız olmadığı için kendiniz yapıyorsunuz müşteriye tepsi açıp garsonluk ediyorsunuz. müdürlük işlerinizi yetiştiremiyorsunuz. Hele birde paket servis varsa kuryeler paketleri yiyorlar sağa sola atıyorlar iptal paketleri geri getirmezler onların peşinde koşarsınız gece gündüz çalışırsınız 10 saat 12 saat . Asgari ücretten 1000 TL Fazla para alırsınız personeller sizden Fazla para alır . Sürekli elemanlar işi bırakır canları sıkılınca işe gelmezler restoran müdürü atmaz işten personel yok diye . Çünkü Burger kingde çalışacak insan yoktur leş gibi bir firmadır. Üst yöneticiler hep yalancı ve çıkarcıdır egoisttirler asla sorun çözmezler düzelecek derler hep gece vardiyasına yazarlar.bunun gibi daha neler var yazmak istemiyorum ama kendinizi canınızı seviyorsanız uzak durun bunlardan
Aynı konum

Asla girmeyin

Daha önce büyük alışveriş merkezinde kfc de çalışıyordum çok yoğundu evimin yakınında burger kinge girdim caddede girdiğim günden beri köle gibi davranıyorlar pantolon dolap verilmedi sürekli kapanış yazıyorlar part olduğum için mesai parası ve izin saati yok 30 dk mola içinde yemeniz sigara içmeniz ve tuvalet ihtiyacınızı giderin istiyorlar ama yemek alırken hadi çabuk süren başladı diyorlar sende acele ettiğin için adam akıllı alamıyorsun mesaiye 15 dk önce kuralı varmış 15 dk önceden giriyorsun 16:45 çıkış 02:45 bu nasıl 8 saat ??? Asgari ücret veriyorlar ürün çıkartıyorsun aynı anda yerleri süpürmeni ve fritöze bakmanı istiyorlar lobi temizliği tuvaletlerin klozetlerine kadar temizliyorsun ama yinele yaranamıyorsun ha birde zorunlu bulaşık var kapanış olduğu zaman eğer yeniysen direk sana yıkatıyorlar 500 tane tepsi yağdanlık öyle makina parçaları yağlı küllü kazıya kazıya

Artı yönü yok

Eksi Yönleri

Çalışana değer yok para işe göre çok yetersiz
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Burger King firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,2 yıldız
  • Şirketler
  • Burger King
  • Çalışan Yorumları
  • Hayatımda çalıştığım en kötü iş
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?