3,4/5 yıldız.

3,2İş-Yaşam Dengesi

Sırala

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 12 yorum bulundu53.837 yoruma gözat

Ekip odaklı yüksek tempolu çalışma hayatı

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Öncelikle burda çalışmak son çareniz olsun, özellikle kariyer hedefliyorsaniz asla hizmet sektörü düşünmeyin yıllarca supervizor olarak kalan insanlar var ve aldıkları maaşlar aşırı komik. Çok yüksek tempolu ve ağır bir iş asla maaşı yeterli değil üstelik yol ücreti yok, yemeği içerden yiyorsunuz asgari ücrete çalışıyorsun prim dahi almiyosun, her işi yapiyosun temizlik bulaşık tuvalet hamburger kasacilik depoculuk sevkiyat çekme mal taşıma ve verdikleri paraya asla değmez. Burası en az 8 lira ile başlamalı ki verdiğin emeklere değsin. Burda sadece deneyim kazanmak, cvnize kurumsallık katmak adına yazın girip çalışabilirsiniz onun disinda ömür boyu çok zor yükselmek kolay ama müdür olunca da pek birşey degismiyor

Artı Yönleri

Öğle yemeği içerden puanlı sistem istediğini yiyorsun

Eksi Yönleri

Yol parası yok asgari ücret yoğun tempo

Pleasent

Clean and well managed environment. Overtimes are paid accurately. Shuttle is avalible for employees. Provides meal per shift. Anyway i can tell it was a good management.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

İçindeyken anlamiyorsun ama hayatinizi bitirir!

İnsan bu işte calisirken farkinda olmuyor ama saglik sorunlarindan tutun psikolojik olarakta sizi tüketen bir iştir. Sahsen 10 Yila yakin bir süre çalıştım ve simdi geriye dönüp baktığımda niye daha önce bırakmadım bu işi diye soruyorum. Olayı size şöyle özetleyeyim müdürlük unvani kisvesi altinda sömürünün babasini görürsünüz. Bu sirkette sinir, stres hic eksik olmaz. Bi tane ürünü sipariş etmeyi unutursun veya az gelir kaldi ki 100 kalem mal sipariş ediyorsun yemedigin laf kalmaz. Ekmek taze gelir sonuçta işe belli olmaz tahmini siparis verirsin az gelse işin biter cok gelse bir ton laf yer aciklama uzerine açıklama yazarsin. Bakin bu sürekli olan durumlar icin degil isini hep iyi yap bir kez bu durumlar başına gelsin işin biter itin gotune sokar cikarirlar. Motivasyon enerji diye bir sey kalmaz. Zaten bir yerden sonra mal bir robota donusursunuz hayattan keyif almaz olursunuz. Üzerine restoran müdürü olmak hatta yönetim ekibinde olmak bu iş icin tam bir enayiliktir. O kadar stres sorumluluk maliyet hesabi personeller kuryenin atamadigi paketin bile hesabini size sorarlar ve sonuç itibariyle birde servise destek atmanizi beklerler. Lobide bi kahve icersin kameradan izler telefonla arayip keyfin iyi mi derler!? Mobbingin dik alasi bu sirkettedir. Tüm bunlara ek olarak bitti mi bitmedi! yönetim takimina bir hafta tek bir hafta cift izin derler haftada bir izin kullanirsaniz öpün başınıza koyun. gunde 9 saat calisirsin mesai yok cogu zaman 10 saatten erken cikamazsin kimse cok calistin demez. Bir gün 10 dakika erken cikarsan ihtarı yersin ama aksam eve gidince telefondan mesaiye -

Yoğun çalışma ortamı

İs yerinde yoğun bir mesai olmasına rağmen, hakiszliga uğramazsınız. Herkese eşit.

Burger King

Eğlenceli bir iş ortamı vardı Tecrübe kazanmayı severim.Bu çalışma alanında da tecrübeler edindim
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

iş olanağı

acil olarak iş aradığım dönemde karşıma cıkan bir fırsattı . 11 aya süre ile çalıştım ve bana ekip çalışmasını öğretti

ücretsiz yemek

eğitimsiz çalışma arkadaşları
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Çalışma ortamı iyi ama bana göre değil

Benim bölümümle alakalı bir iş olmadığından bundan sonra sıcak bakmıyorum .

Çalışkan

Bir yemek şirketi olan burger king de çalışma ortamı güzeldi ama sağlık koşullarına pek uygun değildi itiraz etmeme rağmen değişen pek birşey olmuyordu,Trans yağ kullanılması gibi...
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Ilerisi olan tek is burger king

Burger hem stres hemde sorumluluk getiren bir is ve bu iste calsan her isi yapabilir 😉

Bilgi katan bir is

Yemek yok

is ortaminin guzel olmasi

Maaş konusunda hiç iyi değil ve mesai saatlerinin uygun olmamasi

ucretsiz öğle yemeği

servis olmamasi

Güzel bir arkadaş ortamı

İş yerinde ağır şartlar altında çalışmana rağmen iş yerinde güzel bir çalışma ortamıyla bazen zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

Artı Yönleri

Ücretsiz Öğle yemeği (2 adet hamburger, patates ve sınırsız içecek)

Çalışma saatinin aşılması.

pelin

gelişim açısından oldukça tatminkar sağladığı olanaklar bakımından çalışanına önem veren iyi bir şirket
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Burger King firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

• Şirketler
  • Burger King
  • Çalışan Yorumları
  • Antalya
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?