3,4/5 yıldız.

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 8 yorum bulundu53.837 yoruma gözat

Disiplinli ve Eğlenceli Bir Çalışma Ortamı

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Çalışmış olduğum yerde disipline ve hijyene çok verirler. İş arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalar ve toplantılar eğlenceli geçiyordu. Bana çok şey kazandırdılar ve öğrettiler hepsine teşekkür ediyorum

Hep aynı yemeği yiyorduk
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Kendini işinde geliştirebileceğin bir ortamı var ama yoğunluk ve baskı senin işyerinden bıkmanı sağlıyor başka bir şeyi değil.

Saçma sapan bir iş ortamı görerek "böyle çalışma ortamı da varmış" diyebilirsiniz, kendinizi bu konuda geliştirmiş olursunuz ancak bunun size çok büyük bir artı katacağını sanmıyorum. 3 ay tam zamanlı çalıştım ve okul sebebiyle part time'a geçeceğim zaman yaptığım heyecanı düşünemezsiniz. Her gün gelen yoğunluk ve yoğunluğun getirdiği bıkkınlık hissinin azalması beni çok heyecanlandırdı. Şimdi psikolojim daha bi yerinde hissediyorum.

Kötü çokk kötü

Çok baskı ve mobing var yoğun stres ve psikoloji bozukluğu

Yok

Çokkk say say bitmez.

Pişmanlık

Çalışanlara asla değer verilmiyor, bir hastalığınız varsa asla göz önünde bulundurulmuyor, anca köpek gibi çalıştırılıyorsunuz. Üstelik torpil söz konusu. Temizlik hijyen asla yok ve asla dikkate alınmıyor, bütün gün yağın pisliğin sıçradığı ayaklarımızla bastığımız yere düşen ürünler pakete geri konup müşteriye servis ediliyor.

Ücretsiz Yemek

Eğlenceli iş ortamı

Günvenilir iş ortamı sağlıklı temiz hoşnut bir ortamdı

Öğle yemegi

Yok denilecek kadar az
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Çalışma şartları ve koşulları

Çalışma şartları ve koşulları güzel olan bi iş yeri okulum olmasa çalışaya devam ederdim.

Cok yogun

Gıda sektörü oldugundan surekli insanlarla ic içe oldugundan biraz stresli ve yorucu oluyor
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Haftada 6 gün çalıştım Takım çalışması Yönetim gayet iyiydi Çalışma arkadaşlarım gayet saygılı ve terbiyeliydi En zor yanları sıcak ve sürekli ayakta dikilmekti Hamburger yapmak

Aşırı sıcak
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Burger King firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

53.837 yoruma göre