Ekip Üyesi için Burger King Çalışan Yorumları
Aramayla eşleşen 65 yorum bulundu52.202 yoruma gözat
Eğlenceli bir çalışma ortamı
ekip üyesi (Eski Çalışan) - Beylikdüzü - 16 Ağustos 2022
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumRestoran müdürleri çok kurnaz oluyor, işten çıkmaman için elli takla atıyolar. Ama maaş iyi kasadaysan fena bi iş değil öğrenci işi yani. Genel çalışan yaşıtın oluyo o yüzden keyifli denebilir. Ha ama eğer BK çalışanıysanız sipariş vermeniz yasakmış onu göze alın arkadaşlar..
Çok yorucu ve zor
Ekip üyesi (Güncel Çalışan) - Ataşehir - 23 Nisan 2023
Öncelikle burda çalışmak zor değil ölüm eziyet sakın başlamayın asla size mola dinleme hakkı vermiyorlar sadece 30 dk yemek molası bana 1 günde malların etlerin yerini gösterdiler 2. Günde mutfak tavuk bölümünü tek bıraktılar iftar vakti yoğun olduğundan ve 2. Günüm olduğundan dolayı siparişleri yetiştiremedim ve tavuk bölümünde olmama rağmen patatesleri tavukları çıtır peynirleri o yoğunlukta ben dökmek zorundayım. Başka bir konuya değinceksem işe vaktinde gelmek zorundasınız ama tam vaktinde asla çıkamazsınız yalan yok bazı müdürler iyi bazıları ızdırhap uzun lafın kısası sakın böyle bir işe girmeyin veya gireceksiniz kesinlikle part time başlayın
14 puan yemek
Say say bitmez
Rezil bir yer
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Pendik - 18 Nisan 2023
Mudur akrabaniz veya bir tanidiginiz degilse kesinlikle umurlarinda degilsiniz mola bile tam yapilamiyor yerine yenisini bulabilecegi icin istekleriniz umurlarinda degil begenmiyosan ver istifani diyorlar. Pendik marina burger king konumu.
Yok
Anlattim ya iste
Arkadaşlar gelmeyin
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Ankara - 26 Mart 2023
Askeri görevimi yaptıktan sonra burger king de işe girdim ilk başlarda size iyi davranırlar lakin bir hafta geçtikten sonra her türlü hakareti baskıyı yapmayı kendilerine hak görürler iş ahlakı ve adalet sıfırdır mola yok denecek kadar azdır kafalarına göre ücretsiz izin yazarlar ve gruplaşmaya dahil birçok iş etiği olmayan kişiler mevcuttur genelde böyle yerler işe alırken önemsemez size verilen değer yoktur ne firma ne yönetici gözünde hiçsinizdir gidin su satın bu yerde çalışmayın haftalık izini bile ücretsiz e çeviri yaparlar
Yoktur
Eksi Yönleri
Mobing baskı hakaret yıldırma politikası adaletsizlik
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
BU YORUMU VE DİĞER YORUMLARI KESİNLİKLE DİKKATE ALIN!
Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - Muğla - 19 Şubat 2023
Bu yazdıklarımı kesinlikle dikkate almanızı istiyorum zira ben burada işe başlamadan önce yorumları görmüştüm pek ciddiye almamıştım şubeden şubeye değişiyordur dedim ama büyük yanılmışım. Ben onca yerde ve onca kurumda çalıştım ama hayatımda çalıştığım en berbat bir yer net burger kingdi. İlk yüzyüze burger king şubesinde mülakatta vardiya müdürü ile görüşüyorsunuz, size şöyle yükseleceksin, müdürlüğe kadar yolun var gibisinden söylerler, 8 saat sabit gibisinden bir şeyler derler ama hiç de öyle değil, yorumlara baktığımda mülakata giden herkese bu tarz yalan vaatler verilmiş. Evrak hazırlama falan, sözleşme imzalaması çok uzun sürüyor, tamamen ölüm gibi. İlk iş günümde bir kaç gösterdi bana vardiya müdürü ama ilk iş günümde bile ekip üyeleri(sözde ekip üyesi) sanki ben 3 yıldır çalışıyormuşum muamelesi gördüm resmen, mobbingler kavgalar havada uçuşuyor, takım ruhu -999 o derece berbat ilk günümde çözdüm olayı, vardiya müdürü dışında kimse bir şey göstermiyordu, fiziksel ve ruhsal olarak ilk 20 dakika da aşırı çöküyorsunuz, ilk iş gününden sonra eve gitmeye bile zorlanıyorsun, ekip üyeleri tarafından daha ilk günümde mobbing ve hakaret gördüm ilk iş günüm diye ses etmedim, kıyafet depoda yok diye sivil kıyafetlerimle leş gibi çalıştım bir kaç gün, sözde hijyene önem veriyor gibi ama hiç hijyenik bir yer değil, en sonunda 4 günde böyle devam edince ve kimse hiçbir şey öğretmeyince çok sinirlendim ve restaurant müdürüne durumu ilettim sakin ve kibarca oradaki arkadaşların bana yaptıklarını hiçbir şey öğretmediklerini, hakaret ettiklerini, bayan arkadaşların bana baskı yaptığını -
ÖĞLE YEMEĞİ
ANLATSAN BİTMEZ
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
ortam güzel ama modern kölelik sistemi var
ekip üyesi (Eski Çalışan) - Maslak - 16 Şubat 2023
ortam güzel ama modern kölelik sistemi var. mısırda köle olmusun burda çalışan aynı
yok
köle olarak çalışıyosun
Gerçek bir dayanıklılık testi
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Sakarya - 4 Şubat 2023
İlk gün kıyafetleri giyip size ne nerede gösteriyorlar. Makinelerin ve malzemelerin ne olduğunu 5-10dk içinde öğreniyorsunuz. Kız iseniz büyük ihtimalle kasadasınız ( bizim kasada 4 kız 1 erkek vardı) erkek isen arkadasın. Arkadaki her bir kişiden özetle her yemeği ve tepsileri hazırlaması beklenir. 1 gün off 6 gün mesai. Off bizde herzaman haftaiçi (sen seçmiyorsun) 8 saat mesai var diye yazıyor ama yalan o 10 saati çok rahat bulur. Sakın sert tabanlı ayakkabı giymeyin, yoksa benim gibi ayağınızın altındaki deriyi (neredeyse bir taban kadar) soyarsınız. 14 ve sonrasında vardiyanız var ise ve erkekseniz büyük ihtimalle 12 den önce çıkarsanız kendiniz şanslı sayın (sevkiyat günleri ayrıca fiziksel olarak yıkıcı oluyor). İçerisi sürekli sıcak ve mal almak için eksi ye girip çıkarken (günde bi 30-35 defa) sıcaklıktan şoka girmeniz olası. Ayrıca her erkekte broiler (et pişirme makinesi) yanığı var (çoğunlukla sağ kol ve evet baya acıtıyor). Bu arada eğer yanık et yağı kokusuna hassas iseniz sürekli olarak kusma isteğiniz olacak. Zor olan whopper boad kolay olan tavuktur(yan ürünler bizde tavuk boardun işi). Şansınız olursa çift eldiven takın (yanma ve yağlanma hissini biraz azaltıyor). Yemek puan sistemi (14 puanın var 2 burger max, 2 king chicken mega kola mega patates görece en mantıklı seçim). En zor kısım ayakta olmak, ikincisi yönetici, üçüncüsü sıcaklık. İki tip yönetici var. Birincisi görece düzgün. Bir şeyi batıradığın sürece sakin olan işi bititip evine gitmek isteyen (bizde 4e 1), diğerinde ise işi mükemmel yapsan bile sırf ses olsun diye bağıranlar. Bunlar baya bi sabır -
Yemeğe para vermiyorsun
Eksi Yönleri
Koku, fiziksel ve mental yorgunluk, ani sıcaklık değişiminin şoku
Zor ve stresli
Ekip üyesi (Güncel Çalışan) - Sarıyer - 16 Ekim 2022
Burger kingde işe başlayacaksan ve bunu okuyorsan yapma daha rahat ve güzel işler var inanki müdürler seni malüpüle etmek için elinden geleni yapıyor bir çalışana 6 ay çalışmadan işdem ayrılamazsın gibi şeyler denildiğini bile duydum ki siz çalışırken size bi çöp muabelesi yapıyolar hiçbir işleviniz yok ve ordan başka bir yerde iş bılamazsınız gibi daveanışıyor kıdemlilerde her boku biliyolar size bok gibi daveanışıyorlar örnk bem tek kasada hem servis hazırladım hem kasaya baktığım oldu o arada da kdemli ker dışarda çay içip muhabbet ediyorlardı 10 dk lık mola yi kimi 40 dk kimi 1 saat yapıyor hak diye hiçbirşey yok siz ekip üyesi olarak 2 dk fazla oturduğunuzda ise sizr kızıyorlar bağırıp çağırıyorlar maaş konusunda da çok geride kalmışlar 10 saat fazla çalıştığım ay 10 saatin bana sadece 120 tl fazla kaarı oldu çalıyorlar sizden yani başka nir örnek vereyim bir elaman çıkışını vermek üstedi ve o ekip üyesine bok gibi davranan gm müdür işten çıkmak istediklerini söyleyince elamana canımlı cicimle konuşmaya başladılar hepsi menfatçi çoğul konuşmayayım ama orda rütbe alan ve uzun zamandır çalışan çoğu elaman ağır egolu eğer paraya çok ihtiyacınız var ise biraz daha uraşıp başka iş bulun benim bu çalışma yükünü vücüdüm kaldırmıyor artık sizi bilemem
Stresli Yoğun
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - ıstanbul - 14 Ekim 2022
Yaklaşık 6 boyunca burger king de çalıştım bu tür şirketler yaz sezonunda eleman ararlar bende onlardan biriydim yaz ayında evde boş boş oturacağıma bir işe gireyim dedim ilk başta herşey güzeldi yoğun ve baskı altında işi öğreniyordum dezavantajlar olsada eğlenceli bir ortam vardı daha sonra yaz sezonu bitti ve asıl yoğunluk o zaman başladı bunun ana sebebi yaz sezonunda çıkan elemanların yerine eleman gelmemesi idi. İlk işe girdiğimde ekip 28 kişi idi ve günlük 7.5 saat çalışıyordum nadir de olsa 1-2 saatlik mesaiye kalmalar olurdu fakat yormazdı fakat yaz elemanları çıktıktan sonra ekip 10 kişiye düştü ki bu da çalışma süresini 2 ye katladı günlük 14 saat den fazla çalıştırdılar bu yasal olarak da olmaması gereken bir olay 6 aylık yarı tecrübeli bir eleman olmama rağmen bunu kaldıramadım ve benimle birlikte daha tecrübeli elemanlar işi bıraktı maaş konusuna gelir isek onda şöyle bir olay var mesailer yazılıyor ve bu mesailer toplanıp size yüklü bir ücret yatıyor emeğiniz karşılığını alıyorsunuz çoğu kez müdürle eşit hatta daha fazla maaş aldığım oldu fakat buna kesinlikle değmez ki şöyle bir olay daha var günlük yasal çalışma süresi 11.5 saat maximum burada 14 saat kalmış olsanız bile yine 11.5 saat olarak mesaniz işlenir burada bir hak yeme durumuda var devletin de bu tür firmaları çalışma süresi bakımından denetlemesi lazım antre olayı zaten yalan sizin molanız 8 saatde kalsanız 14 saatde kalsanız sadece yarım saat molanız var birde haftalık off unuzu garanti görmeyin işi öğrendikten sonra birçok kez o off tatiliniz yalan olacak ve sizi çağıracaklar Avantajları:Yüksek -
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Kendini işinde geliştirebileceğin bir ortamı var ama yoğunluk ve baskı senin işyerinden bıkmanı sağlıyor başka bir şeyi değil.
Ekip üyesi (Güncel Çalışan) - Bursa - 3 Ekim 2022
Saçma sapan bir iş ortamı görerek "böyle çalışma ortamı da varmış" diyebilirsiniz, kendinizi bu konuda geliştirmiş olursunuz ancak bunun size çok büyük bir artı katacağını sanmıyorum. 3 ay tam zamanlı çalıştım ve okul sebebiyle part time'a geçeceğim zaman yaptığım heyecanı düşünemezsiniz. Her gün gelen yoğunluk ve yoğunluğun getirdiği bıkkınlık hissinin azalması beni çok heyecanlandırdı. Şimdi psikolojim daha bi yerinde hissediyorum.
Burger King İş İlanları
Ekip Üyesi pozisyonlarıçok kötü bir yer
ekip üyesi (Eski Çalışan) - Ankara - 28 Eylül 2022
Merhabalar burger king'de 3 günlük bir deneyimim oldu. Bu deneyim sonucunda iş kıyafetleri var ama kendi bedeninize göre bir şey yok 1 hafta idare et diyorlar mesela kendi anımdan bir örnek vereyim ayağım 40-41 numara iken 37 numara ayakkabı giydim ve yaralar oluştu ve müdür anlattığım halde kendi ayakkabımı giymeme izin vermedi ve vardiya müdürünün 2 günlük biri için " sen bir işe yaramıyorsun vardiyadan çık" gibi bir ithamda bulunup herkesin içinde rencide etmesi kötü bir şey eğer ki rencide edilmeyi seviyorsanız bu işi tercih edebilirsiniz yada ayaklarınızda yaraların oluşmanızı 2 günlük olmama rağmen birden fazla işe koşup elinden geldiğimce yardım etmeye çalıştım ama gelip de vardiya müdürünün böyle bir tavır sergilemesi acizlikten ve konumundan dolayı kendini çok çok yüksekte sanması çok sinir bozucu bir olay başlarda bende diyordum çalışırım yaparım ederim ama daha kıyafetleri ve müdürlerle ilişkilerini düzgün bir bağ kuramayan bir restaurantdan ne bekleyebilirsiniz ki o yüzden tavsiye etmiyorum
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Temposu yüksek ve stresi yoğun olan bir yer
Ekip üyesi (Güncel Çalışan) - İstanbul - 14 Temmuz 2022
Öğle molasında ücret ödemeden yemek almak istiyorsanız girip çalışın derim. Ama onun dışında diğer elemanlara göre tecrübeniz bayağı var ise 10 11 saat günlük çalıştırıyorlar. Dışarıdan bakıldığında çok kolay gibi görünüyor ama fazla yorucu maksimum 2 dakikada 1 hamburgeri paketleyip göndermek zorundasınız. Mutfak alanı biraz daha kolay diyebiliriz. Asıl stresin kaynağı Restoran servis alanı veya kasa da denebilir.
Yorumları dikkate alın
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Sakarya - 27 Haziran 2022
Ben daha önce çalışan yorumlarını dikkate almadan arkadaşımın isteği üzerine burada işe girdim. İlk mülakatta müdür ile konuşurken seni kasiyer yapıcam fln burda yükselebilirsin gibi sözlerle sizin gözünüzü boyamaya çalışırlar sonra arka tarafa bi koyarlar sizden sonra gelen kasiyer olur ama siz hala arkada Burger yaparsınız. İlk iş gününüz olduğu halde gram umursamazlar çünkü ilk başladığım gün broyler da et unuttum diye ağzıma sıçmadıkları kalmıştı sorsalar hata yapabilirsin yenisin ama yapınca neden yaptın diye üstüne çıkarlar. Benim çalıştığım yerde ss ler insana insan gibi davranıyorlardı biraz bu konuda şanslıydık size hep gece mesaisi kitlerler yenisin sen yapıcan. Günde 10 saat çalışacaksın derler ama seni 1, 2 saat daha tutarlar sorsan mesai ücreti veriyolar ama yok. Backup taki salaklar yüzünden baskıya maruz kalırsın burgerin kağıdını kötü sararsın acele ike sonra backup taki ss sana kızar rev (denetim) gelecek diye herşeyi 4 4 lük yaparlar gidince simbat (patatesin soğukta beklediği alet) kullanım dışı kalır maliyet artmasın diye. - 18 e gidersiniz sizden bişi isterler bulamayıp gelirsen hakaret ederler tek diyeceğin teşekkürler olur. Biraz şanslıysanız arkadaş ortamı kurup makara yaparak zaman geçirirsiniz. Tabi oda yoksa vir zulüm olur.
Artı yönü yok
Eksi Yönleri
Arttı yönü yok işte ne bekliyon
Liyakatsız Vardiya Müdürleri, boş boş konuşan SS'ler
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - istanbul'da - 12 Haziran 2022
7 ay burger king'de çalıştım. Artı yönünü görmedim. Sizi işe aldıkları ilk hafta mutfakta durursunuz. Hata yaparsanız bişey demezler. 2 hafta sonra yaparsanız kafanızın kaldıramayacağı kadar laf hakaret işitirsiniz. 30 dakika yemek molası olur puan sınırı sabit 14, kse 18, müdür ve ss sınırsız. Mutfağı öğrenirseniz hızlı iseniz geçmiş olsun. Eleman olmazsa sizi mutfakta tek bırakırlar. 3 bord aynı anda çalışmak zorunda kalırsınız. Müdürler size yardım etmek yerine baskı yapıp hizlanmanızı isterler. Kasayı öğretirler 1 ay sonra eksik çıktığı an maaştan gider. Siz yemeğe çıktığınız an başkası sizin kasanızı kullanabiliyor yasak olduğu halde müdür ise sadece karttan alıyor diyip yalan söyler. Pakete geçtiğiniz gün bittiniz. Karaktersiz kuryelerle cebelleşmek zorunda kalırsınız. Oysa ki siz onlardan daha fazla çalışıp daha az hak sahibisiniz. Müdürler sizi korumazlar aksine karşı olduğunuz kişileri korurlar. Hayata dair yaşama sebebi olmayan kişilerle birlikte çalışıp onlar yüzünden sinir hastası olmayın. Burger King her zaman müşterilerini elemanlardan üstün görür. Kesinlikte çalışmanızı tavsiye etmem.
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Diyarbakır - 9 Mayıs 2022
Burger king te çalışmaya başladığınız ilk 1 ayı size yeni geldiğiniz için hiçbir şekilde disiplin uygulamazlar ( felaket öncesi bir sessizlik)herkes yüzüne gülümser işi anlatmazlar direk pratiği gösterirler supervisor eğitim vermesi gerekirken sadece yemek ve molayı cevirmekle mükellef ama en ufak yanlısında rencide edip ağır konuşmayla sabittir . İki-üç ay sonra baskı ve mobbingler artar hele ki doğu bölgesinde kadın çalışan isen vay haline. Öncelikle fikirlerimi süslü dilden uzak tüm çıplaklığıyla aktardıgım için teşekkür etmediğim için üç yıldır ekip üyesi pozisyonunda bir çalışan olarak fikirlerimi objektif bir şekilde yazıya dökmek istiyorum . Operasyon müdürlerimizden başlıyorum cio başkanı gibi bir tavırları var insanlara altan bakarlar ekip üyesi biriyle konuştugunda bile yüzünü ekşiten ve iki kelimeyi bir araya getıremeyen lise mezunu kültür seviyesi sıfır kıdemli adamlar . Restorant müdürlerimiz kendince çözüm odaklı ama her türlü sorunu çıkaran donanımsız çıkarcı umut tacırı yöneticilerdendir. Asistan müdürleri ve vardiya müdürleri herşeyin ortası olurlar .Nedendir bilemem ama iş tabirimizle 7 am(asistan müdür ) ve vm (vardıya müdür ) ile farklı zamanlarda çalıştım yuvarlama yaparsak 7 sinden 5-6 tanesi merhametli sakin insanlar işini düzgün yaptıgın sürece hiçbir şekilde mobbing yapabilecek yöneticilerden olmazlar olmamaya çalışırlar . Supervisor , bir iş sektöründe boş dolaşan hiçbirşey yapmayan ama herşeye bir lafı olan her dediğine teşekkür etmeyi dedirtmeden yakanı bırakmayan vasıfsız kıdemliler cok basit bir örnek vermeliyim cheedar peyniri maliyetı -
Artı Yönleri
Zamanında yatan maaş ve iş kıyafetlerin olması
Eksi Yönleri
Bir kaç örneğini beyan ettim
Bazen iyi bazen kötü
Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - Samsun - 1 Şubat 2022
8 saat üzerine müdürünüz isterse mesai. Ekip arkadaşların iyiyse eğlenceyle iş hızlıca biter ama yoğun bölgelerde ardı arkası kesilmeyen bir kuyruk olur kasadaysan dilin damağın kurur boarddaysan terlersin. İlk günler zordur eve gittiğinde ayak ağrısı kokudan baş ağrısı ama geçer 1 haftaya. Supervizor insan halinden anlıyorsa yani benimki anlıyordu bunaldığımı gördüğünde 5 dk mola veriyordum bir sigara içmeye. Çünkü 8 saate yarım saat mola var.
Yemek, iyi insan
4 saatte bir yapılan temizlik yoğun iş ellerin yanması
Zor ama denemeye değer
Ekip Üyesi (Güncel Çalışan) - Ankara - 20 Ocak 2022
Burger king gerçekten tempolu yorucu zaman zaman çekilmez biyer oluyor. Hatta kaç kere zorlanıp pes edecek gibi olup istifamı verecektim ama sabrettim. Şimdilik hala burada part time olarak çalışmaktayım. Herkesle iyi geçinip kaynatmalık ortam oluşturursanız zaman daha hızlı geçecektir. Yemek konusunda puanla birlikte bir hakkınız oluyor ona göre yarım saat molanız var o sırada hallediyosunuz.
Artı Yönleri
Yemekleri istediğimiz gibi hazırlayıp yiyebiliyoruz
Eksi Yönleri
Yoğun yorucu zaman zaman mobbinge maruz kalabilirsiniz
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Mecbur kalmadığınız sürece kesinlikle tavsiye etmem.
Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - Ankara - 25 Mayıs 2021
Rekabetçi stresli ve çok tempolu bir ortam. Molanızın dışında hiçbir yere gidemiyorsunuz
Önünden bile geçmeyin derim
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Giresun - 23 Mayıs 2021
Insana köpek muamelesi yapılan bir toplum. Aşağılanmak isteyen girsin.
1 sene calistim artı yönü olduğunu göremedim
Saymakla bitmez...
Baştan aşağı rezillik
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Niğde - 9 Mayıs 2021
Ekip üyesi olarak çalıştım. Hem eğitim hemde yaşça kendimden küçük basiretsiz liyakatsız vardiya müdürleri ile yüz göz olmataktan bıktım. Yaptığınız iş kesinlikle aldığınız ücrete değmiyor. Asgari ücretin altında maaş alıyorsunuz. 4 veya 5 günde 43 44 saat çalıştırıyor. 2 veya 3 gün şanslı iseniz 2 gün şansız iseniz 3 gün 4 gün veriliyor. Maaşınız çok fazla düşüyor. Senin hayatın ve kişisel eşyaları konusunda vardiya müdürü olacak insancıklar her türlü hak sahibi olduğunu sanıyor. Herkesin telefonunu istiyorlar müşteri memnuniyet anketi yapıyorlar. Vermedim kesinlikle vermememde ama vermediğin zaman bir havalar vs inanamazsınız. Sevkiyat denen lanet şey hiç bitmek bilmez sürekli ilk giren siz olduğunuz için kocaman palet palet malları taşıtırlar şanslı iseniz 2 ay sonra yeni biri gelir yeni gelene devir edersiniz. Şirket politikiları kesinlikle çalışanı korumaz sanki her gelen müşteri misafir ne karın ağrısı ise melekmiş gibi muamele edilmek sorunda küfür yedim kafama hamburger yedim hiç suçum olmadığı halde azımı açdığım halde cebine 20 30 lirayı koyan gelir seni satın aldım sanar. Sinir hastası olmak istemiyorsanız ve aldığınız ücret işime yarasın diyorsanız. TAB gıdada çalışmayın. Eğer açlıktan ölecek gibi iseniz ancak çalışın derim. Sizi işe alırken cilvelerine işvelerine sakın aldanmayın. İşe alındıktan sonra herkes sende eğo tatmini yapmaya çalışacak eğer buna karşı koyamazsın sana çok saçma sapan işler yaptırırlar kendi görevlerini sana yaptırmaya kalkarlar kapanış vardiyaları zülüm gibidir kıl bir vardiya şeysi ile kaldıysan eğer bitmek bilmez çileye dönüşür. Yaşam enerjinizi -
Yaşamayı sevmiyorsan 1 sene çalış ömrün 20 sene kısalır
Eksi Yönleri
Basiretsiz liyakatsız vardiya şeysilerinin eğoları
İnsanları tanımak için girin ve 1-2 ay çalışın
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - istanbul'da - 15 Ekim 2020
Ben burger kingde 1 ay çalıştım eğer arkadaş ortamı kurabilirseniz zaman iyi geçer müdür iyiyse daha iyi geçer ama öyle bir şey yok Nereye giderseniz gidin aynı disiğlinli müdür görürsünüz İlk başvuruda müdür size o kadar iyi davranırki taki evrakları alana kadar İlk gün mutlaka mutfakta kalırsınız Eğer dayanabildiniz diyelim 2. Hafta yavaş yavaş size herşeyi yüklerler 3. Kasayı öğretirler yüksek ihtimalle eksik çıkarsa direk maaş tan kesilir ( diyeceğim şu ki burası bir tecrübe için bire birdir ne kadar kötü olursada olsun girin insanları tanıyın)
İnsanları tanımak
Say say bitmez
Burger King şirketinde Ekip Üyesi
Tahmini maaş
6.583TRY ayda
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
Burger King firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
13.471
Burger King hakkındaki sorular
- Burger King şirketinde hangi sıklıkta zam aldın?20 kişi yanıtladı
- Burger King şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?17 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?8 kişi yanıtladı
- Burger King şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?7 kişi yanıtladı
- 15, 5 yaşındayım iş de çalışmam sorun olur mu7 kişi yanıtladı
- Yemek sistemini detayli anlatirmisiniz Bir yerde puanla yiyorsunuz diyordu ornek olarak 60 puanimiz…6 kişi yanıtladı
- Burger King şirketinde evden çalışma politikası nasıl?5 kişi yanıtladı
- Burger King şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?5 kişi yanıtladı
- Burger King şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?5 kişi yanıtladı
- Burger King için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?5 kişi yanıtladı
Pozisyona göre Burger King Yorumları
Burger King için konuma göre yorumlar
- Şirketler
- Burger King