Burger King

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 65 yorum bulundu53.335 yoruma gözat

Eğlenceli bir çalışma ortamı

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Restoran müdürleri çok kurnaz oluyor, işten çıkmaman için elli takla atıyolar. Ama maaş iyi kasadaysan fena bi iş değil öğrenci işi yani. Genel çalışan yaşıtın oluyo o yüzden keyifli denebilir. Ha ama eğer BK çalışanıysanız sipariş vermeniz yasakmış onu göze alın arkadaşlar..

İnsanları tanımak için girin ve 1-2 ay çalışın

Ben burger kingde 1 ay çalıştım eğer arkadaş ortamı kurabilirseniz zaman iyi geçer müdür iyiyse daha iyi geçer ama öyle bir şey yok Nereye giderseniz gidin aynı disiğlinli müdür görürsünüz İlk başvuruda müdür size o kadar iyi davranırki taki evrakları alana kadarİlk gün mutlaka mutfakta kalırsınız Eğer dayanabildiniz diyelim 2. Hafta yavaş yavaş size herşeyi yüklerler3. Kasayı öğretirler yüksek ihtimalle eksik çıkarsa direk maaş tan kesilir( diyeceğim şu ki burası bir tecrübe için bire birdir ne kadar kötü olursada olsun girin insanları tanıyın)

İnsanları tanımak

Say say bitmez
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

güzel ve eğlenceli çalışmaya müsait bir ortam

güzel iyi bir şirket eğlenceli çalışma saatleri uygun

veriliyor

Igrenc bir sirket

3 ay bir çalısmam oldu merdivenlerden düştüm ve 3 gün rapor goturdugumde istifamin yazilmasi ve whatsapp uzerinden vardiya müdüründen iğrenc mesajlar aldım. Kölesi olurum ayagimda kırılsa devam ederim diyosaniz girinn işee 😂😂

Yok

Karaktersiz insanlar

çok yorucu

cadde bostan şubesindeydim çalıştığın kadar kazanıyordun dakikalık ödüyorlar içerisi çok sıcak, çok yorucuydu tekrar çalışmayı düşünmüyorum.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Koşturmaca , müşteri menmuniyeti ..

Bir haftada işi öğrenmiştim tek başıma herhangi bir eğitim almadım maalesef yoğunlukdan dolayı . Öyle bir iş ki, iş olmadığında iş olsa , iş olduğunda bu ne yoğunluk bitsin artık diyorsunuz ki o arada zaman o kadar çabuk geçiyor ki.. fakat şunu öneririm burda çalışmak son çareniz olsun dostlar :)
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Kim ne diyorsa aldırış etme!!!

Yok kötü bir iş yeri yok berbat bir iş yeri yok yönetim böle yönetim şöle hepsi saçmalık. Ben işimi severek çalışıyorum güzel ve eğlenceli bir işim var Aile ortamı gibi herkes sıcak kanlı bir işi severek yapmıyorsan saten ne yaparsan yap başarılı olamazsın kim ne diyorsa aldırış etmiceksin hedefinin peşinden koşucaksın tamam bazen kızıyorlar bazen sinirleniyorlar ama onlar da haklı bazen istedikleri gibi çalışmıyoruz birazda kendinizde hata bulun sanki siz 4 4 lük çalışansıniz burda kötü yorum yapanları kastediyorum kendinizde hata aradınızmı hiç sizin yüzünüzden herkezin aklında soru işareti kalıyor çalıştınız sürec içinde iyi güzel çıktınız yada kovuldunuz zaman yok böle yok şöle dedim gibi kimsede suç aramayın kendinizde arayın herşeyi😉 ve severek yaparsanız işinizi emin olun siz başarılı olursunuz hangi iş olursa olsun... NOT: ŞİRKETTE VE ORADA ÇALIŞIRKENKİ KİŞİSEL DENEYİMİNİZE ODAKLANIN.

Herşey

Kapanışta çütünün içindeki donmuş yağlar (çok uğraştırıyor ya) 😂😂

Kötü Bir Çalışma Ortamı

İnsanlar orda mecburiyetten çalışıyor ya öğreciler yada ihtiyaçları var. onun dışında zor ve stresli bir ortam var.

puanla sistemiyle yemek seçme

çalışana saygı yok.

Güzel

Güzel bir deneyimdi müdürlerim çok iyilerdi çalışma saatleri her şey güzel

Burger King

Eğlenceli bir iş ortamı vardı Tecrübe kazanmayı severim.Bu çalışma alanında da tecrübeler edindim

Burger King İş İlanları

Ekip Üyesi pozisyonları
Daha fazla iş ilanı

Hamburger yapmak güzeldi.

Üretim yani mutfak kısmında çalışmaktan oldukça keyif almıştım. Hamburger yapmak eğlenceli bir iş.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

üretken ve eğlenceli bir çalışma ortamı

kesinlikle tecrübe edilmesi gerekilen bir yer en önemlisi ekip olarak çalışmayı öğreten bir yer bir çok zorlukları vardı ama çok şey öğreten bir yer

Haksızlıklar

Burger king gibi kurumsal bir firmada ss tarafından fiziksel şiddete uğradım, müdüre söylediğimde müdür de üstüme yürüyüp işten kovdu. Böyle bir firmaya aldıgınız ve yükselttiğiniz elemanları da lütfen ayrıca denetleyin. Çok fazla haksızlık var. Birini kovduklarında o kişi adına istifa belgesi imzalıyorlar. Müdürler müdürlük yapmıyor, çalışanlar üzerinden egolarını tatmin ediyorlar. Lütfen yükselttiğiniz elemanları da denetleyin

Sigorta(geç başlatılsa da)

Müdürlerin egosu, haksızlıklar
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Rezalet ve pi̇sli̇k bi̇r çalişma ortamı

Ankara Beşevler Burger King'te 5 ay süreyle yarı zamanlı ekip üyesi ve kasiyer olarak çalışmak zorunda kaldım. Çünkü öğrenciydim ve acil çalışmam gerekliydi. BÖYLE BİR YERDE ÇALIŞMANIZI ASLA TAVSİYE ETMEM. Ahlaksız, iş etiği olmayan kişilerle çalışmak utanç vericiydi. Müdüründen tutun mutfakçısına kadar hepsi böyleydi. Birbirine edilen küfürler, dedikodular, ikiyüzlü davranışları kendileri çok normal karşılıyorlar. Yere düşen köfteler tekrar ızgara ünitesine atılır, Onlarca kez kullanılan kızartma yağları yanık derecesini geçmesine rağmen değiştirilmedi ve sadece denetçiler gelecekleri zaman değiştiriliyor.

HİÇBİR ARTI YÖNÜ YOK.

Eksi Yönleri

MOLA SADECE 30 DAKİKA, MAAŞ O KADAR YOĞUN TEMPOLU ÇALIŞMAYA KARŞI ÇOK DÜŞÜK, SAĞLIKSIZ İÇİNDE 20-30 TANE KATKILI EKMEKLER, SOSLAR, PEYNİRLER, HİJYENLE HİÇ ALAKASI OLMAYAN BİR ORTAM

Ekip üyesi

Üretken ve eğlenceli bir çalışma ortamı mevcuttur.

Ücretsiz yemek

Öğle yemeği yok

Kendine acımıyorsan düşünmeden çalış

Öncelikle yorumları okurken herkesin çalıştığı şubelere has tecrübelerini yazdıklarını unutmayın. Her şube bir değildir. -İşe başladığınızda nerede çalışacaksınız? Benim çalıştığım şube aşırı yoğundu. Çalıştığınız bölüm çoğu zaman sabit değildir. Eğer Boardda (hamburgerlerin yapıldığı yer) başarılı olursanız (hızlı ve düzgün ürün yapma) büyük ihtimal devamlı orada çalışacaksınızdır. İlk gittiğiniz de sizi sıcacık broiler'ın (etlerin piştiği yer) başına verecekler. Pes etmeyip 1 hafta dayanırsanız o süre zarfında hem et pişirecek hem de hamburger yapmayı öğreneceksiniz. Eğer o bölüm de başarılı olmazsanız büyük ihtimal sizi lobiye veya kasaya verecekler. Eğer yoğun bir şubedeyseniz hiç bir yer ayırt etmeden hepsiz sizi zorlayacak ve yoracaktır. Kötünü iyisini dahi seçemem. Eğer hamburger yapıyorsanız hem ekmek atmak hem et pişirmek hem de 827272 tane ürün aynı anda yapmak zorundasınızdır siparişlerin sırasını takip etmek zorundasınızdır ortam sıcaktır, müdürler hızlan diye baskı yapıyordur ve siz elinizden gelen her şeyi de yapsanız o yoğunluk hiç bir zaman bitmez, hiç bir zaman yaranamazsınız.. Yoğunluk bitince de iş olsun derler iş olunca yoğunluk bitmiyor hala yavaşsınız derler ;) Kasada çalışıyorsanız 4 tepsi yanınıza 2 tepsi shut (hamburgerlerin paketlenip bekletildiği yer) arkada olmak üzere 6 tepsi açar ve siparişlerin hepsini takip edersiniz. Bir menüde bir çok istek vardır ve bir fişte birden fazla menü vardır ve de 6 tepsi açmışsınızdır. Ürünlerin bazıları gelir bazıları gelmez. Müşteri bir yandan nerde kaldı diye sorar bir yandan müdürler neden duruyorsun -

Artı Yönleri

Ücretsiz öğle yemeği, vardiya sistemi olması

Eksi Yönleri

Aşırı yorucu, aşırı baskı var, müşteriler memnuniyetsiz

Açlıktan ölün,burda çalışmayın

Günde 10 hatta 12 saate kadar çalışırsınız.Yemek bedava derler ama müdürlerin hatası olan eksik sayım yüzünden yedikleriniz kısıtlanır.Aklınız varsa girmeyin.

yok

çok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Sürekli baskı altında bir çalışma

İş yerinde mobbing uygulaması fazlaca var. Müşterilerin her zaman haklı olduğu bir sektör. İnsan olarak görülmeyip çalıştırıldığımızı düşünüyorum. Kattığı tek şey, sabır.

Ücretsiz bolca hamburger yemek

Sadece hamburger yemek
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

bir çalışan olarak burger king

çok kötü yönetim, kötü çalışma şartları,maaşlarda sıkıntı

yok

herşey
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

sevkiyatı zor ama diğer yonleri iyi ve biraz stresli

Çok hareketli aşırı yoğun ve sevkşyat kısmı bir hayli zor

oğle yemeği

Önceki çalıştığım yer

Arkadaşlık güzeldi müdürler de öyle ama biraz yoğundu tekrar başka bir Burger King de çalışmak isterim

Yemek ve içecek

Eksi Yönleri

Bir anda her türlü işi yapmak

Burger King şirketinde Ekip Üyesi

Tahmini maaş
7.575TRY ayda

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Burger King firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

• Şirketler
  • Burger King
  • Çalışan Yorumları
  • Ekip Üyesi
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?