3,4/5 yıldız.

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 141 yorum bulundu53.874 yoruma gözat

Güzel Bir İş

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Çalıştığım zamandan bu yana iş hakkında temel düzeyde yeterince deneyim sahibi oldum. Başlangıçta pek üzerinize gidilmiyor. Zaman geçtikçe ve profesyonelleştikçe size yeni bilgiler sunuyorlar ve sizden daha fazla başarı bekliyorlar. Bu işin en önemli yanı hızlı olmak. Eğer yavaş çalışırsanız hızlı olmanız isteniyor.Bir diğer kısma geçersek eğer yoğunluk yok ise iş rahat geçiyor ve dinlenme olanağınız oluyor. Bu arada bir şeyler yiyip içebiliyorsunuz. Yoğunluk var ise boş duracak vaktiniz olmuyor.Benim bulunduğum bölgede firma, genellikle hafta sonu yoğun olmakta. Hafta içi ise özellikle akşam saatleri yoğun. Bundan dolayı iş benim için rahat geçiyor.Rütbeli ekip üyeleri, genellikle yoğunluk olduğu zaman çalışanların daha hızlı olması adına biraz agresif olabilir fakat bunun dışında gayet iyi bir ortam.

Artı Yönleri

Yemek desteği, ek mesai ücreti ve samimi ortam.

Eksi Yönleri

Yoğunluk olduğunda ortamın agresifleşmesi.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Supervizorler çok ekip üyelerine mobbing uyguluyor

Yaklaşık 1 aydır çalışıyorum ve 2 supervizor resmen öyle bir mobbing yapıyor ki, anlatamam. 30 dakikacık molanız var ve başka yok. Atıyorum ki kc çütünüzde yok ve siparişmi geldi direk mobbing uyguluyorlar. Yarın gidip istifamı vereceğim. Mecbur kalmadıkça girmeyin gidin simit satın ama gerekirse girmeyin tek göreceğiniz şey mobbingtir başka bişey değil

öğle yemeği

Eksi Yönleri

sslerin gereksiz davranışları mobbing yoğunluk

Burger King İş İlanları

Daha fazla iş ilanı

Pleasent

Clean and well managed environment. Overtimes are paid accurately. Shuttle is avalible for employees. Provides meal per shift. Anyway i can tell it was a good management.

Berbat bir iş

Buraya girip çalışmak isteyenler için şimdiden kendilerini uzak tutmalarını tavsiye ediyorum. Yaklaşık dört ay çalıştım ve gün geçtikçe iş yükünüz artı olarak stresiniz,uğradığınız mobing,zorbalık artıyor.İşe ilk girdiğinizde tecrübesiz oluğunuz için kaale alınmazken daha sonrasında işi öğrendikçe her şeyi size yıkmaya çalışıyorlar, aynı pozisyondaki ekip arkadaşlarınız müdürlere yaranmak için sürekli sizi aşağılama durumunda,iş zaten oldukça yorucu ve stresli sürekli sizden hızlı olmanız bekleniyor ama hızlı olmanız için baskı yaparak bunu elde etmeye çalışıyorlar,yapılan mobbingin haddi hesabı yok,hiçbir şey yapmasanız bile azar işitmeniz çok olağan,müdürlerle arası iyi olanlar cenneti yaşarken size cehennem yaşatıyolar,bazıları özellikle sadece açılış olurken bazıları inatla ard arda kapanış oluyor.İşiniz olsa,vardiya saatiniz dolsa bile sürekli ekstra mesai yaptırıyolar ve mesailerden aldığınız para yol parasını bile karşılamıyor.Verdikleri 30 dk molaya çıkarken bile acele acele diye süreki kızıyorlar ama bazen sabah gelseniz bile akşama kadar molaya çıkarmıyolar,yemek yemek için olan 14 puanınız olsa bile bazen aldığınız şeylere laf yapıyorlar.Genel olarak her şeyi çok çok kötü.Sosyal hayatınız zaten yok bütün hayatınız BK olmuş durumda.eve geldikten sonra hiçbir şey yapacak haliniz olmuyor.Tek izin gününüzde ne yapabiliyorsanız o kadar bir hayatınız var.Asla tavsiye etmiyorum

Artı Yönleri

Puanlı yemek sistemi, yemeğe para vermemek

Eksi Yönleri

Mobbing, aşırı baskı, sürekli zorunlu mesai sayamacağım kadar bir sürü şey

Cidden müdürleri berbat

Yani müdürler ve çalışanlar çok fazla ayrımcılık yapıyor

Ücretsiz yemek

Yol parası yok berbatt

AKLI OLAN ÇALIŞMASİN

Aklı dengesi olan çalışmasın 8 saat diyorlar fazla mesai yaptırıyorlar mesai ucretini mola diye yaziyorlar yalakalari yükseltiyorlar hiçbir şekilde hakkını vermiyorlar stresli bir iş mAşırı mobbing yapıyorlar Allah düşmanımı o karektersizilerin eline düşürmesin lütfen gerçekten başka çareniz yoksa en son yapacağınız iş olsun çöp toplayın bu kadar vasıfsız kendini bişi sanan okumamış müdürlerin arasında bırakmayın

Cokkkkk

Asla girmeyin

Daha önce büyük alışveriş merkezinde kfc de çalışıyordum çok yoğundu evimin yakınında burger kinge girdim caddede girdiğim günden beri köle gibi davranıyorlar pantolon dolap verilmedi sürekli kapanış yazıyorlar part olduğum için mesai parası ve izin saati yok 30 dk mola içinde yemeniz sigara içmeniz ve tuvalet ihtiyacınızı giderin istiyorlar ama yemek alırken hadi çabuk süren başladı diyorlar sende acele ettiğin için adam akıllı alamıyorsun mesaiye 15 dk önce kuralı varmış 15 dk önceden giriyorsun 16:45 çıkış 02:45 bu nasıl 8 saat ??? Asgari ücret veriyorlar ürün çıkartıyorsun aynı anda yerleri süpürmeni ve fritöze bakmanı istiyorlar lobi temizliği tuvaletlerin klozetlerine kadar temizliyorsun ama yinele yaranamıyorsun ha birde zorunlu bulaşık var kapanış olduğu zaman eğer yeniysen direk sana yıkatıyorlar 500 tane tepsi yağdanlık öyle makina parçaları yağlı küllü kazıya kazıya

Artı yönü yok

Eksi Yönleri

Çalışana değer yok para işe göre çok yetersiz
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Girdiğinize pişman olduğunuz bir çalışma ortamı

İşe ilk girdiğim zamanlarda eğitim vs hiç bir şey vermeden kasaya attılar direk. Aylar sonra başka şubelere destek giderek eğitim alıp kendimi bir şekilde anca geliştirebildim. Y.ani sıfır eğitimle sizden mükemmel performans bekleyen o şirketlerden birisi . Ayrıca içeride çok fazla ayrımcılık ve mobing var. Ne kadar bilgili ve tecrübe edinirseniz edinin, saatlerce o yoğunluğu dağıtarak çalışın ama sonuç olarak siz değil kenarda anca yatan çalışmayan yalaka elemanlar sizden önce yükseliyor burada. Müdürlerin tek derdiyse oturup kahve içmek, kıdemli expertler de anca kenarda köşede emir yağdırdıktan sonra telefonla takılıyor. bütün gün çalıştıktan sonra ayrıca sadece yarım saatlik bir yemek molası veriliyor. 14 puanı aşmadığınız sürece istediğinizi alabilirsiniz ama doyurucu bir menü ve düşük puanlı bir yan ürün yada tatlıya anca yetiyor puan zaten. Yemeğe çıkıcağınız sırada ise sürekli hadi çabuk hızlı çık baskısı yapılıyor ve yemeğinizi bile adam akıllı hazırlayamıyorsunuz. Sonuç olarak da doymuyorsunuz ama bir süre sonra sağlıksız kilo almaya başlıyorsunuz. Eğer iyi bir elemansanız ve bilgiliyseniz sömürülürsünüz burada . İçeride ki yalaka insanların iş yüküde size yaptırılır. Ayrıca istisnasız hiç bir şubesinde sekmeyen durumlardan biride arkanızdan dönen dolaplar olucaktır. işe girdiğiniz zaman herkes size gülsede arkanızı döndüğünüz anda hepsi atıp tutar ve dedikodunuzu yapar anca. Burdaki hiçbir insana güvenmenizi tavsiye etmem. ayrıca sürekli mesaiye kalırsınız. genel olarak 10 saat çalıştırırlar sizi ve sadece yarım saat molayla. Kısaca başta saran ve güzel gelen sizi -

yok

Eksi Yönleri

elemanlarını sonuna kadar yıpratıyor.

Çok yorucu ve zor

Öncelikle burda çalışmak zor değil ölüm eziyet sakın başlamayın asla size mola dinleme hakkı vermiyorlar sadece 30 dk yemek molası bana 1 günde malların etlerin yerini gösterdiler 2. Günde mutfak tavuk bölümünü tek bıraktılar iftar vakti yoğun olduğundan ve 2. Günüm olduğundan dolayı siparişleri yetiştiremedim ve tavuk bölümünde olmama rağmen patatesleri tavukları çıtır peynirleri o yoğunlukta ben dökmek zorundayım. Başka bir konuya değinceksem işe vaktinde gelmek zorundasınız ama tam vaktinde asla çıkamazsınız yalan yok bazı müdürler iyi bazıları ızdırhap uzun lafın kısası sakın böyle bir işe girmeyin veya gireceksiniz kesinlikle part time başlayın

14 puan yemek

Say say bitmez

Rezil bir yer

Mudur akrabaniz veya bir tanidiginiz degilse kesinlikle umurlarinda degilsiniz mola bile tam yapilamiyor yerine yenisini bulabilecegi icin istekleriniz umurlarinda degil begenmiyosan ver istifani diyorlar. Pendik marina burger king konumu.

Anlattim ya iste
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

İstanbul Havalimanı Burgerking Şubesi

İş tecrübesi olmayan haksızlığın olduğu ve insanları mecburiyetten kullanmalari Bir iş yerinde vasıflı eleman kalır olur yol geçen hanı gibi heray eleman arayışı vardırOrada bir yıl dışını sıkan çalışan müdür olurDışardan göründüğü gibi değil şirket yöneticileri

Artı Yönleri

Yemek yerken bile yöneticilerin cebinde çıkıyor gözleri kalıyor Sanki

Eksi Yönleri

Anlatma ile bitmez giden çalışan bilir

Köleliğin resmi hali

Bir arkadaşım sayesinde çalışmaya başlamıştım 2 yıl çalıştım. Restoran müdürleri rezalet ramazanda orucu 15dk açın diyorlar vardiya müdürleri üstlerine yaranmak için herşeyi yapıyor eleman destek vermiyorlar biz yoğunluk çekerken telefona bakanmı dersin ofiste film izleyenimi, vardiya hakkında hiçbirini umursamayan müdür bozuntuları üstelik geldiğinde herşeye el atıp yalakalık yapıyor 9 saat ayakta çalışıyorsunuz oturma imkanınız yok sadece 30dk mola var ama bunu ramazanda 15önce 15 sonra kullandırıyorlar maaşlar zamanında yatmıyor sarkıyor (sürekli değil) işe biraz geç gitsek deli gibi mesaj yağmuruna tutuyor müdürler tehdit ediyorlar izinlerini yazmam patlatırım diye ve daha neler bu işi yapacağınıza dilenin çobanlık yapın ama bu işe girmeyin

Obezite

Eksi Yönleri

Kendinize ayıracak vaktiniz yok sosyal ortam yok

Arkadaşlar gelmeyin

Askeri görevimi yaptıktan sonra burger king de işe girdim ilk başlarda size iyi davranırlar lakin bir hafta geçtikten sonra her türlü hakareti baskıyı yapmayı kendilerine hak görürler iş ahlakı ve adalet sıfırdır mola yok denecek kadar azdır kafalarına göre ücretsiz izin yazarlar ve gruplaşmaya dahil birçok iş etiği olmayan kişiler mevcuttur genelde böyle yerler işe alırken önemsemez size verilen değer yoktur ne firma ne yönetici gözünde hiçsinizdir gidin su satın bu yerde çalışmayın haftalık izini bile ücretsiz e çeviri yaparlar

Yoktur

Eksi Yönleri

Mobing baskı hakaret yıldırma politikası adaletsizlik

Benim çalıştıgım şube onnumara

Vallaha ikinci işdeneyimim dominosta geçen 4 yılın ardından başladıgım iş oldu dominosta geçen yıllarıma yazık olmuş sadece kuryelik yapıyorum olması gereken bu zaten Domino's mu bidaha tövbe maaş konusu degişken ama hakkınızı hertürlü alırsınız çok çalışırsanız çok kazanırsınız dakka fazla çalıştınızmı anında mesai veriyorlar harika bişirket

istedi zaman yemek

Bos

Çalışan insandan insana hemen değişiyor mal tipleri genelde müdür yapılıyor,

Ücretsiz kola ve yemek

Ağır calisma

Burger King çalışanlarınin kanını emiyor

Merhaba10 Yılı aşkın süredir çalışıyorum sürekli çalışanlara baskı ve yıldırma var sen gidersen aha su gelir şeklinde herkesi korkutuyorlar sürekli rakiplerle kıyas yapıyorlar ama iş maaşa gelince görmemezlikten geliyorlar maaşlar oldukça kotu depremde küçük büyük şirketler çalışanlarının yanında oldu bunlar maaşı erken yatırıp yardım beklemeyin dediler . Deprem bölgelerinde Hamburger dağıtıyoruz diye sosyal medyada reklam yapıyorlar dağıttıkları eti beypilic suyu coca cola ücretsiz destek verdi . Bu şirkette temeli çalışanlar oluşturuyor ama empati yapıp onların sorunlarına kulak tıkıyorsunuz
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

BU YORUMU VE DİĞER YORUMLARI KESİNLİKLE DİKKATE ALIN!

Bu yazdıklarımı kesinlikle dikkate almanızı istiyorum zira ben burada işe başlamadan önce yorumları görmüştüm pek ciddiye almamıştım şubeden şubeye değişiyordur dedim ama büyük yanılmışım. Ben onca yerde ve onca kurumda çalıştım ama hayatımda çalıştığım en berbat bir yer net burger kingdi. İlk yüzyüze burger king şubesinde mülakatta vardiya müdürü ile görüşüyorsunuz, size şöyle yükseleceksin, müdürlüğe kadar yolun var gibisinden söylerler, 8 saat sabit gibisinden bir şeyler derler ama hiç de öyle değil, yorumlara baktığımda mülakata giden herkese bu tarz yalan vaatler verilmiş. Evrak hazırlama falan, sözleşme imzalaması çok uzun sürüyor, tamamen ölüm gibi. İlk iş günümde bir kaç gösterdi bana vardiya müdürü ama ilk iş günümde bile ekip üyeleri(sözde ekip üyesi) sanki ben 3 yıldır çalışıyormuşum muamelesi gördüm resmen, mobbingler kavgalar havada uçuşuyor, takım ruhu -999 o derece berbat ilk günümde çözdüm olayı, vardiya müdürü dışında kimse bir şey göstermiyordu, fiziksel ve ruhsal olarak ilk 20 dakika da aşırı çöküyorsunuz, ilk iş gününden sonra eve gitmeye bile zorlanıyorsun, ekip üyeleri tarafından daha ilk günümde mobbing ve hakaret gördüm ilk iş günüm diye ses etmedim, kıyafet depoda yok diye sivil kıyafetlerimle leş gibi çalıştım bir kaç gün, sözde hijyene önem veriyor gibi ama hiç hijyenik bir yer değil, en sonunda 4 günde böyle devam edince ve kimse hiçbir şey öğretmeyince çok sinirlendim ve restaurant müdürüne durumu ilettim sakin ve kibarca oradaki arkadaşların bana yaptıklarını hiçbir şey öğretmediklerini, hakaret ettiklerini, bayan arkadaşların bana baskı yaptığını -

ÖĞLE YEMEĞİ

ANLATSAN BİTMEZ
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

ortam güzel ama modern kölelik sistemi var

ortam güzel ama modern kölelik sistemi var. mısırda köle olmusun burda çalışan aynı

yok

köle olarak çalışıyosun

Gerçek bir dayanıklılık testi

İlk gün kıyafetleri giyip size ne nerede gösteriyorlar. Makinelerin ve malzemelerin ne olduğunu 5-10dk içinde öğreniyorsunuz. Kız iseniz büyük ihtimalle kasadasınız ( bizim kasada 4 kız 1 erkek vardı) erkek isen arkadasın. Arkadaki her bir kişiden özetle her yemeği ve tepsileri hazırlaması beklenir. 1 gün off 6 gün mesai. Off bizde herzaman haftaiçi (sen seçmiyorsun) 8 saat mesai var diye yazıyor ama yalan o 10 saati çok rahat bulur. Sakın sert tabanlı ayakkabı giymeyin, yoksa benim gibi ayağınızın altındaki deriyi (neredeyse bir taban kadar) soyarsınız. 14 ve sonrasında vardiyanız var ise ve erkekseniz büyük ihtimalle 12 den önce çıkarsanız kendiniz şanslı sayın (sevkiyat günleri ayrıca fiziksel olarak yıkıcı oluyor). İçerisi sürekli sıcak ve mal almak için eksi ye girip çıkarken (günde bi 30-35 defa) sıcaklıktan şoka girmeniz olası. Ayrıca her erkekte broiler (et pişirme makinesi) yanığı var (çoğunlukla sağ kol ve evet baya acıtıyor). Bu arada eğer yanık et yağı kokusuna hassas iseniz sürekli olarak kusma isteğiniz olacak. Zor olan whopper boad kolay olan tavuktur(yan ürünler bizde tavuk boardun işi). Şansınız olursa çift eldiven takın (yanma ve yağlanma hissini biraz azaltıyor). Yemek puan sistemi (14 puanın var 2 burger max, 2 king chicken mega kola mega patates görece en mantıklı seçim). En zor kısım ayakta olmak, ikincisi yönetici, üçüncüsü sıcaklık. İki tip yönetici var. Birincisi görece düzgün. Bir şeyi batıradığın sürece sakin olan işi bititip evine gitmek isteyen (bizde 4e 1), diğerinde ise işi mükemmel yapsan bile sırf ses olsun diye bağıranlar. Bunlar baya bi sabır -

Yemeğe para vermiyorsun

Eksi Yönleri

Koku, fiziksel ve mental yorgunluk, ani sıcaklık değişiminin şoku

Sokakta yatıyorsanız çalışın

1 yıl çalıştım vardiya müdürü olarak tavsiye etmem hayatımın en iğrenç vaktiydi burada yazanlara inanmadım gittim gördüm pes dedim fazlası var eksiği yok sürekli sinir sokakta görseniz selam vermeyeceğiniz midürlerin size üstten üstten konuşması müşteriler de aynı şekil , her olumsuzlukta burda yazanlar aklıma geliyordu şimdi tam oldu ,16 17 yaşındaki çocuklara ıynmadan bağırırlar saçma sapan sistemleri var müşteri olarak gidin oturup izleyin sonra bir çalışan molaya çıktığında ona sorun nasıl bir iş olduğunu 5 para etmez ömür törpülüyorlar !

Artı Yönleri

Bedava saç dökülmesi, doymadan kilo almak

Eksi Yönleri

Böyle bir şirketin var oluşu

Sitresli ve tempolu yorucu

4.5 yıl çalıştım bu şirkette ama çalışana verilen değer işi gorulene kadar kendi çıkarları doğrultusunda yanınızda fakat maaş konusunda yada sizin bı sorunuzda umrsamaz davranış çok fazla maliyeti calisandan kısmaya çalışan bı firma şirket her neyse tavsiyem dışarda simit satın fakat girmeyin .

Eksi Yönleri

Yol parası yok, yemek ordan yemek zorundasın sevmesende, maaş zaten kese bildiği kadar kesmeye çalışıyor, iş olmadığı zaman ücretsiz izin veriyor istemesemde .
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Burger King firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

53.874 yoruma göre