Çok isteyerek ve severek hevesle gitmeme ve çok çalışmama rağmen bir bucuk ay zor dayandım ve istifa ettiğim için paramı vermediler ama mesele para değil eski personel yeni personeli,kesinlikle ezip kullanıyor her kafadan bir ses çıkıyor ve sürekli kendini yönetici zanneden ilkokul mezunu ama yıllardır çalışan eski personel her yaptığınıza müdahale ediyor biri yap diyor diğeri yapma bir diğeri neden böyle yaptın vb şeyler yani saçma bir yönetim artı keşke dışı gibi personelin çalıştığı depo yemek yediği mutfak ve kullandığı wc de temiz olsa tam bir felaket iğrenç ötesi soğuk ve iğrenç darmadağınık depoda zorlu çalışma ve ayrıca kendini bilmez lakayık erkek çalışanlar sarkıntılık diz boyu evlisin,bekarsın hiç fark etmiyor resmen sözlü tacize ugruyosun. zaten çalışan hakkı diye birşey yok. aldığı maaşı hak etmeyenler sadece saatini doldurup işi kaytarıp evinin yolunu tutmaya bakıyor eski çalışanlar asla ve asla işini hakkıyla yapmıyor oyuzden de yenilere suç atma kabahat bulma iş buyurma sürekli. asla tavsiye etmiyor ve çocuklarımın rızkını vermedikleri için de hakkımı helal etmiyorum ayaklarımın ağrısından uyuyamadigim gunlerimin bedelini ödeyemesinler ayrıcada.ve sununda eklemeliyim yemekhane pis olduğu gibi yemekleride cook kötü .
Artı Yönleri
Mudur bagiran cagiran biri degildi okadar.