İstanbul konumunda Citi için Çalışan Yorumları

Aramanızla eşleşen 9 yorum bulundu 16.682 yoruma gözat
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Global portfolio management experience
Client Services (Eski Çalışan) –  İstanbul31 Aralık 2017
It was a tough and challenging environment where I had gained lots of business skills in six years. Global Citibank effect and culture could be felt in every part of the organization.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Great school
Technology Project Management Unit Head (Eski Çalışan) –  İstanbul26 Ekim 2017
Citibank is a great school teaches work and life which you can learn so much in short time.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Üretken Dinamik
Müdür Yardımcısı (Eski Çalışan) –  Istanbul27 Eylül 2017
Eğitime ve gelişime önem verir. İş ilişkileri çok saglamdir. Çalışanına önem verir. Sağlık servis öğle yemeği hakları mevcut
Artı Yönleri
Öğle yemeği, özel sağlık sigortasi, servis, egitim hakları
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Peaceful Workplace
Human Resources Trainee (Eski Çalışan) –  Istanbul8 Şubat 2017
There was a really warm environment in Human Resources department in Citi. Everybody was so friendly and when I need anything they are already here to help me. I have learned many things which are related with recruitment, trainings and payroll in that five months. The hardest part of the job was checking and filtering many emails in every morning. Otherwise, in every day, I learned many important information and also they never acted me as a trainee. HR department always gave me many responsibilities and at the end of day I always felt so proud of myself. They added me qualified experience between the time that I spent.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Saha Bankacılığı için en iyisi
Finansal Saha Satış Danışmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul15 Mart 2016
Artık Türkiye'de bireysel bankacılık yapmadıkları için ne yazarsam boş.
Artı Yönleri
Özel sağlık sigortası
Eksi Yönleri
Sahanın vermiş olduğu yorgunluk
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
rahat çalışma ortamı
Custody (Güncel Çalışan) –  İstanbul, T347 Eylül 2014
iş yerinde çalışan -yönetici diyologu mükemmel
yükselme olanakları zayıf
Artı Yönleri
BES, Servis
Eksi Yönleri
düşük maaş
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Productive and fun workplace with a fooseball inside
Internship (Eski Çalışan) –  İstanbul, T3421 Nisan 2014
I did my internship at Citicorp, Istanbul.It was very informative to work for them,I learned so much regarding the business.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Citi'de çalışma
FRAUD ANALYST (Eski Çalışan) –  İstanbul Anadolu, T3418 Haziran 2013
Çok yoğun ve çalıştığınızın hakkını alamıyorsunuz. Fakat çalışma ortamı rahat, çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. yöneticinizden düzenli geri bildirim alabilirsiniz.
Artı Yönleri
Çalışma ortamı rahat ve özgürlükçü
Eksi Yönleri
maaşlar düşük & çok yoğun.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et

Citi için daha fazla yoruma gözat

Bunu denemek isteyebilirsiniz:

Sahipli Profil

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Citi firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

3,9
16.682 yoruma göre
56.053
45.526
33.472
2938
1693

Kategorilere göre puanlama

3,8İş/Sosyal hayat Dengesi
3,9Maaş/Avantajlar
3,5İş Güvencesi/Yükselme
3,5Yönetim
3,7Kültür/Değerler

Konuma göre Citi Yorumları