DHL
DHL Çalışan Yorumu
Denetimsiz ve ayrımcılık..
Rt operatörü (Eski Çalışan) - Kocaeli - 24 Mayıs 2023
Kimya deposu Gebzede işbaşı yaptım vardiye amiri bilgisiz ve tecrübesiz ,sorulara cevap verwmeyen diğer işçilere soran bir mal ayrıca kişisel keyfi politik ve ideolojik seçimlere göre kadrosunu oluşturdu ve buna göz yumuldu.Denetim yok namaz nerdeyse yasak mescid kasten yok.Sakallı olduğum ve Cuma namazı hassasiyetim olduğundan iş olmayan ve yastıkla uyunulduğu bir depoda ağır kaldığım iddiasıyla 1 haftadan kısa sürede işime son verildi.Sendikâl faaliyetler kötü ve yalaka amaçlar için kullanılıyor.Raporlara ve evraklara dünyanın parasını verdik uluslararası ama kurumsal kimliksiz rezil firma..
Kategorilere göre puanlama
İş/Sosyal hayat Dengesi için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Maaş/Avantajlar için 5 üzerinden 1,0 yıldız
İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
DHL tarafından verilen resmi cevap
25 Mayıs 2023Hello, Thank you for taking the time to share your experience. Your feedback is valuable, and it's important for us to hear from employees about their experiences. We are sorry to hear about your negative experience at DHL. Discrimination is a serious issue. As an employer, we have a duty to ensure that all employees in our teams are treated equally and fairly. We apologize for the unfair treatment you received and that our policies were unable to resolve the issue during your time with us. We will strive to do better in the future by ensuring that all employees have a route for escalation when something isn't right. We hope that you have been able to find new employment since leaving DHL and that things are going better for you now. Best wishes for your future endeavors. Your DHL Team
Benzer yorumlar
Aynı konum
Çok çalışma ama değersiz karsilik
Üretim elemanı (Eski Çalışan) - İzmit - 20 Eylül 2019
İnsanları yaş ve el yeteneğine göre değerlendirip insanları sonuna kadar sömüren kullanan bir firma !
Servisi yemeği
Eksi Yönleri
Duzunli çalışma ortamı ve takvimi yok
Yönetim sıfır
Yönetim çok pısırık hemen hemen yönetim yok diyebiliriz... İnsana önem saygı sıfır çalışma saatleri berbat.. sendika olmasına rağmen hakları sıfır denebilecek kadar az ve avutucu... çalıştığım dönemde üç vardiya çalıştım ve yazık ki boşuna çalıştım ve yönetim işim dönsümde millet ne yaparsa yapsın kime ne olduğu umurlarında değil
Varsa bilen yazsın
Buraya sığmaz
Üretken
Depo Elemanı (Eski Çalışan) - İzmit - 8 Ağustos 2019
Üretken bir firmadır, mesaileri çok fazla oluyordu.
Ücretsiz öğle yemeģi
Mesailer çok fazla
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
DHL firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
8.234
Yönetim için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,5 yıldız
DHL hakkındaki sorular
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?4 kişi yanıtladı
- Doğum iznine ayrılmak için DHL şirketinde ne kadar süre çalışmış olmak gerekiyor?3 kişi yanıtladı
- DHL şirketinde evden çalışma politikası nasıl?3 kişi yanıtladı
- DHL şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?3 kişi yanıtladı
- DHL şirketinin sunduğu hayat sigortası neleri kapsamaktadır?3 kişi yanıtladı
- Mülakatların işleyişi nasıl?3 kişi yanıtladı
- DHL için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?3 kişi yanıtladı
- DHL şirketinde çalışma saatleri nasıl?3 kişi yanıtladı
- DHL şirketinde hangi sıklıkta zam aldın?2 kişi yanıtladı
- DHL şirketinin sunduğu sağlık sigortası neleri kapsamaktadır?2 kişi yanıtladı
Pozisyona göre DHL Yorumları
DHL için konuma göre yorumlar
Learn about popular job titles at DHL
- Şirketler
- DHL
- Çalışan Yorumları
- Denetimsiz ve ayrımcılık..