Deloitte için Çalışan Yorumları

Aramanızla eşleşen 34 yorum bulundu 7.967 yoruma gözat
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Good place to learn like university
Experienced Senior Auditor (Eski Çalışan) –  Istanbul4 Mayıs 2019
Very good place like university for education yourself with proffesionals in audit area. I got skills on team work and team management with full of responsibility on conducting audit plan and reports.
Eksi Yönleri
long hours
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Üretken iş ortamı
Risk Management Analyst (Güncel Çalışan) –  Maslak26 Ocak 2019
Deloitte Turkey herkesin kendinin en yüksek seviyesine ulaşmasına yardımcı olan ve gelişimimiz için hertürlü desteği veren bir kurum.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 1Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Recommended place
Engineering Intern (Eski Çalışan) –  Istanbul20 Aralık 2018
From website design consultation to survey analytics as an intern in Deloitte my days past very busy. It was fun and give me a very well experience of a consultant company.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2HayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Harika bir sirket
Financial Services Senior (Eski Çalışan) –  İstanbul7 Kasım 2018
Calisanini her zaman on Planda tutan ornek bir sirket
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Friendly and School
Tax Auditor (Eski Çalışan) –  İstanbul6 Ekim 2018
Deloitte was my first professional work place and It was like a school. All of my managers and partners are like teachers and they tend to teach about something.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Good Place to Start A Career
Senior Specialist (Güncel Çalışan) –  İstanbul29 Ağustos 2018
There is a democratic business environment. Superiors mentor and train their subordinates.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Good real job experience
Tax intern (Eski Çalışan) –  Ankara17 Ağustos 2018
I have learned every detail about my job and helped companies to adjust their tax calculations. I can say that it was more than an internship, it was a job.
Artı Yönleri
Salary and working atmosphere
Eksi Yönleri
long work hours
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Genel değerlendirme
Vergi denetçisi (Eski Çalışan) –  Ankara24 Şubat 2018
Deloitte şirketi çalıştığım ilk kurumsal şirket olması sebebiyle kariyerim için önemli bir dönüm noktasını oluşturmaktadır.

Bana, öğrendiklerimin temelini edindiğim bir çalışma ortamı sağladı, denetime gittiğimiz müşteri portföyü ile değişik iş alanlarında deneyim kazanmama vesile oldu.
Artı Yönleri
Kurumsallık
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3HayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
advantage of work environment
Management Consultant (Güncel Çalışan) –  İstanbul7 Ocak 2018
flexible working hours, positive work environment ..
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 2Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Pozitif Atmosfer
Manager Corporate Finance (Güncel Çalışan) –  İstanbul7 Kasım 2017
Dinamik çalışanları ve kurumsal yapısıyla 4 büyüklerin içinde çalışma açısından en çok tercih edilebilecek firmadır Deloitte.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3HayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Firma Değerlendirmesi
Senior Auditor (Eski Çalışan) –  İstanbul2 Kasım 2017
Söz konusu firma ile ilgili olarak yorum yapmayı tercih etmiyorum.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 9Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Prior auditor
Auditor (Eski Çalışan) –  Istanbul18 Ekim 2017
Long hours, but with very collaborative like-minded young individuals. If you like team-work and travel, this might be the place for you. Salary is very low, but learning and then to advancing into other fields as private equity, corporate finance, consultancy is easier.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 6HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Knowledge in a short time
Internship (Eski Çalışan) –  turkey9 Ekim 2017
It was valuable to work for Deloitte for me because my intern was only 2 months and I have learnt too many useful information for my future. Of couse after my gradution Deloitte will add beneficial things for me.
Artı Yönleri
Tickets for lunch
Eksi Yönleri
No service for employees
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
turnover rate is high
Coordinator/Supervisor (Güncel Çalışan) –  Istanbul1 Eylül 2017
Deloitte is a multinational company but is run like a local firm here. Extensive work load and work hours. Demands overtime everyday and over the weekends.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 1Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Denetim Sektöründe Öncü
Experienced Senior Auditor (Eski Çalışan) –  İstanbul24 Ağustos 2017
Kişisel gelişim manasında güzel bir kurum, yurtdışı olanakları da çok iyi.
Artı Yönleri
Gelişim
Eksi Yönleri
Yoğun Mesai
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Eğlenceli Çalışma Ortamı
Auditor-Intern (Eski Çalışan) –  İstanbul26 Haziran 2017
İlk ve tek stajımdı, herşey çok iyiydi.Takım arkadaşları arasındaki sevgi ve saygı üst düzeydeydi.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 1Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
A Finance School
Semi Senior Financial Auditor (Eski Çalışan) –  İstanbul8 Haziran 2017
Very good place to start a career. Friendly working atmosphere. Hard work leads to fast learning.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
The School of hard knocks
Semi-senior Auditor (Eski Çalışan) –  Istanbul, TR1 Nisan 2017
Deloitte is one of the biggest 4 audit company around globe and it did teach me a lot. My only aim was working in Deloitte was to widen my perspective about how companies are doing business and how they are handling with every good and bad situations.
Artı Yönleri
Working with qualified employees
Eksi Yönleri
Long hours & no job work/life balance
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Excellent Company
Intern / Junior (Eski Çalışan) –  İzmir21 Mart 2017
Even though, you work most of the time, it is a good place to learn from the best. The company also gives many benefits even to an intern. It was a really good experience for me.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Audit
Senior Auditor (Güncel Çalışan) –  İstanbul22 Şubat 2017
Farklı sektörler görmek ve finans alanında birikim kazanmak için ideal yerlerden biri olmasına rağmen, iş-yaşam dengesi yerlerde sürünmekte...
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 1Şikayet et
Sahipli Profil

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Deloitte firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

4,0
7.967 yoruma göre
52.776
43.146
31.478
2368
1199

Kategorilere göre puanlama

3,4İş/Sosyal hayat Dengesi
3,7Maaş/Avantajlar
3,7İş Güvencesi/Yükselme
3,6Yönetim
3,8Kültür/Değerler

Konuma göre Deloitte Yorumları