3,5/5 yıldız.

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 12 yorum bulundu28 yoruma gözat

Kesinlikle tavsiye etmiyorum

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Asla tavsiye etmeyeceğim yerlerden bir tanesi eren holding kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor sizin eren holdinge tapmanızı bekliyorlar bir dünya ezberlenilcek ilkeler var ve bu ilkelere kesinlikle ama kesinlikle uymanız gerekiyor en ufak hatanızda düşüşünüzde affetmiyorlar sürekli bi işten çıkarılma tehditleri sürekli mobing sürekli baskı içeride kendi kemik kadroları varsa hele ki satış yapmanıza dahi müsade etmiyorlar satış yapmamanız içinde ellerinden geleni yapıyorlar 1 kişiye 3 kişilik iş yüklüyorlar depo işlerini veriyorlar arkaya atıp bir de satış bekliyorlar bir kişinin değil içeride bir kaç kişinin sözü geçiyor hele ki müdürünüz tüm egosunu sizin üstünüzden kasıyorsa yandınız sürekli denetim sürekli sorular sürekli sınav iş sonrası da rahat değilsiniz bu seferde whatsap msjları susmuyor en ufak hatanızda elendiniz affınız yok zaten ilk olarak işe temizlikçi olarak giriyorsunuz bir tane toz kalmayacak çocuk gibi her dakika azarlanılcak şeyler buluyorlar sürekli azar işitiyorsun evet maaşı primi diğer yerlere göre çok daha iyi ama karşılığında mental sağlınızdan oluyorsunuz özel hayat denen bir şey kalmıyor çocuğunuzu sevgilinizi ailenizi unutuyorsunuz gece yatıyorsun stres sabah kalkıyorsun stres evet bunları çekicekseniz gidin ama asla tavsiye etmiyorum parasıda batsın kendisi de 2 aydır benim psikolojimi yediler hiç iyi değilim paraya ihtiyacımdan kaldım ama lanet olsun işi de kendimi tanıyamaz oldum. Satışım düştü düştü diye yemediğim azar kalmadı yemediğim tehditler kalmadı sonrada iş bekliyorlar he unutmadan ekliyeyim buz gibi mağzada kısakolla çalıştırıyorlar -

Yemek 6 bin

Psikolojik baskı mobing tehdit
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

İnsana değer verilmeyen bi yer

Yaklaşık 3 buçuk ay çalışmış olduğum house of superstep mağazasında sağlık problemleri yaşadım . Mağazada müşteriye servis verirken bayıldım hastanede çıkan sonucuma göre beynimde damar yumağı çıktı aynı zamanda vertigo olduğunu öğrendim iş yerimle görüşüp bana bikaç gün izin vermelerini istedim kesinlikle izin vermeyip bi geçmiş olsun bile demeden yollarımızı ayıralım dediler bende hakkım olan raporumun bi bölümünü kullanıp işten ayrıldım. İstifamı yazıp götürdüğümde bile beğenmeyip kendi istedikleri istifayı yazmamı istediler . Çalıştığım süre zarfında hakkım olan istihkakımı vermediler ramazan ayında sabah 9 da başlayan mesaimin 17:00 de bitmesi gerekirken aniden sayım var diye gece yarısı saat 4:05 te sahura yetişmem gerekiyor diye izin alarak çıktım ona bile surat yaptılar QR okutmamıza izin vermediler ve biz o gün bedavaya çalışmış olduk sadece kendi yakın oldukları birkaç personel dışında herkese insan dışı muamele yapan işçinin haklarını yok sayan kesinlikle kurumsal kimliği taşımayan İzmir İstinye park mağazasındaki tüm yöneticilere hakkımı helal etmiyorum işten çıkma gibi bi düşüncem olmamasına rağmen beni istifa etmeme zorlayıp sağlık problemleri yaşadığım bu süre zarfında beni sıkıntıya soktular

Prim

İnsanlık kurumsallık
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Kesinlikle hiç bir kimseye orada çalışmayi tavsiye etmiyorum ı

Ben yaklaşık 4 ay önce eren holdingin Kocaeli Gölcük fabrikasındaki formfleks fabrikasına kariyer.net üzerinden başvuru yaptım 2022 yılının ağustos ayında saat 1400te iş görüşmesine çağırdılar ben birgün öncesinde eren holdingi aradım Bilgi almak için çünkü daha önceden başkalarını aramışlar merak ettim için insan kaynaklarından burcu hanım ve yanındaki ekip lideri sen kim oluyorsun holdingi arıyorsun dediler ve de daha önceden çalıştığın yerlerde neden kalamadin deyip kahkaha atıp alay ettiler bir kimse merak edip holdingi arayamaz mı dedim bende daha önceden çalıştığım yerlerdeki refanslari arayıp öğrenin dedim yanındaki ekip lideri biz oraları aramayiz dediler insan kaynakları sorumlusu burcu hanımda yaklaşık 1500 kişi başvuru var dedi çoğu çalıştığım yerlerde sözleşmeli personel olarak çalıştığımı söyledim biz burada işe aldığımız kişinin çalışmasına bakarız dedi bende ilgilendikleri için teşekkür ettim tam kapıya doğru gittiğim zaman arkamdan değerlendireceğiz bir kaç gün içinde ve dağıtılmaya bilirsiniz dedi yetkililere buradan sesleniyorum bunlar için gereken ne ise onu yapın beni rencide ettiler başkalarını çağırıp onlarlada alay etmesinler saygılarımla

Disiplinli ve düzenli

Çok Çalışmanız gereken, çalıştığınızda karşılığını alabildiğin nadir şirketlerden.

Özel tamamlayıcı sağlık sigortası

Yok denebilir

Kurumsal firma

Kesinlikle kurumsal bir firma. Maaşlar düzenli ve eksiksiz yatıyor. Yasada belirtilen tüm sosyal haklar mevcut.

eğlenceli iş ortamı

eğlenceli iş ortamına sahip bir yer ve yoğun iş temposuna sahip

düşük maaş

Çalışma ortamı olarak eğlenceli

Eğitimler dahilinde başarılı ve güvenli bir çalışma ortamı.

Kaliteli bir çalışma ortamı

Yöneticiler çalışanları ile gayet alçakgönüllü ve empati kurarak iletişim kurmakta.Kişisel haklar göz önünde bulunduruluyor ve yeri geldiğinde(gerektiğinde) şirket sahibine kadar çalışanlar iletişim kurabilmekte...

Artı Yönleri

Birey olduğun farkındalığı yüksek ve ödüllendirme hat safhada

Molalar kısıtlı

Her konuda cok iyi

Askere gidecek olmasaydım asla bırakmazdım her yönüyle çok başarılılar perakende sektöründe süperstep ayakkabi mağazasında çalıştım ve çok mutluydum öyle bi ailenin içinde olduğumdan

Maas sigorta ticket

Yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Üretken ve eğlenceli iş ortamı

Mağazacılık sektörünün ileri gelen kuruluşlarından biri olmasının yanı sıra gelişim ve üretkenlik bakımından kişisel olarak çok şey öğrendim.

Personele verilen değer

Ekip arkadaşlarının sıkıntılı olması
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Disiplinli ve sıcak

Eren holdıng personeliyle hem aile gibi olup hem disiplini bir arada tutan gerekse başındaki koordinatörleriyle gördüğüm en bağlı firma ve personelin her zaman yanında arkasında duran bi firma

Artı Yönleri

Mesai ücretleri veriliyor hem tcket olarak hem maaşa yansıyordu

Çalışma saatleri

normal

ders süresi çok azdı bir dil örenmek için sürekli zaman ayrılması ügerekiyor...ama ben yenide iyi öretmeye çalıştım.ve kendi kültürümizi tanıtmaya çalıştım.....maaş çok az verildiği için ayrılmaya karar verdim......
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

EREN HOLDİNG firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

28 yoruma göre