Eurest
Haftalık güncellemeler, iş ilanları ve değerlendirmelerden haberdar olun

Eurest Kariyer ve İş Arama

Hakkımızda
Eurest Food en Eurest Services zijn onderdeel van Compass Group Nederland. In Nederland werken ongeveer 5500 mensen op zo’n 1100 locaties. Compass Group Nederland is onderdeel van het Britse Compass Group PLC, die wereldwijd marktleider is op het gebied van food service en support services. Elke minuut van de dag helpen we letterlijk miljoenen mensen – daha fazla uit de hele wereld. Daarbij kan het gaan om het serveren van een kopje koffie of het verwisselen van een lamp, maar ook om het bieden van uitstekende maaltijden aan de directie of geïntegreerde oplossingen op het gebied van facilitair beheer. Wij laten de mensen genieten van het dagelijks leven.

Compass Group PLC is actief in zo’n vijftig landen en heeft meer dan 500.000 mensen in dienst. Samen staan deze mensen garant voor een optimale dienstverlening. Wereldwijd, maar ook op landelijk en lokaal niveau.


We leveren onze diensten in allerlei omgevingen: op de werkplek, in onderwijsinstellingen, in de horeca, gezondheidszorg, tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen. Door onze gespecialiseerde activiteiten binnen al deze markten kunnen we opdrachtgevers in elke sector op een kundige en servicegerichte manier van dienst zijn.


We weten precies wat gevraagd wordt in deze markten en ook wat onze opdrachtgevers nodig hebben. Daardoor kunnen we innovatief zijn, efficiënt werken en een optimale kwaliteit van onze dienstverlening garanderen.
 – daha az
Neden Bize Katılmalısın

Eurest şirketinde çalışmak nasıl bir şey?

3,6
İş/Sosyal hayat Dengesi
3,4
Maaş/Avantajlar
3,2
İş Güvencesi/Yükselme
3,1
Yönetim
3,3
Kültür/Değerler

İnsanlar Eurest şirketinin yönetimi hakkında ne söylüyor?

%70
çalışan, CEO'nun performansını onaylıyor
CEO Onayı 618 derecelendirmeye göredir