Frito-Lay

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 22 yorum bulundu8.717 yoruma gözat

Tavsiye ederim

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Calisilacak bir yer tavsiye ederim..Ben tir şöförü İdi̇m,çok memnun ayrildim
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

neden calisanlariniza seflerini sormuyorsunuz yada direk sikayet yapamiyoruz

ben fritolayda 3 sene calistim samsun bolgesinde yasar goren diye bir sefiniz var boyle bir insani fritolay yillardir nasil bunyesinde calistirabiliyor anlamis degilim.. her turli iki yuzluluge sahip herkesin arkasindan baska konusup yuzune karsi baska konusan iki yuzlu bir insan.. fritolay olarak siz hic neden dentlemiyorsunuz? baktigi bolgelerde surekli eleman degisiklikleri oluyor hep mi cikan elemaanlar suclu hicmi bu insanin sucu yok diyerek neden denetlemiyorsunuz

Yönetim

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasüper

Olumlu

Olması gereken bi işyeri we özveriyle çalışanınseeioyalr

Fritolay mörş

Süper bi şirket yine olsa yine çalışırım... Fritolay çalışmak bir adım öndesiniz demektir
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

eylenceli iş ortamı

rut belirleme satış ve insanlarla iletişim en zor yanı yok basit bir iş

Çalışma

Batmanda yaklaşık 6 yıl bıyunca fritolayda çalıştım daha sonra 4 yılda panda dondurmada satış elamanlığı yaptım

Profesyoneller burada

Yurt içi, yurt dışı 17 yıl süreyle ziraat bölümünde çalışma fırsatı buldum. Çok değerli, kaliteli bir meslek hayatım oldu. Mükemmel bir uluslararası şirkettir.

Artı Yönleri

Kişisel gelişim fırsatlarına çok açıktır

Hiç görmedim

Güzel kzançlı biriş

Vallahi hakkını yememem lazım hem kazandık hem kzandırdık.yönetiçilerime teşekkür ederim

Ticket

Eğlenceli bir çalışma ortamı

Gayet iyi bir iş yeri, çalışma temposu yorucu maaş yatırım günlerinde aksaklık oluyor
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Ayaktaysan kazanabilirsen sıradan bir calışansın

Degersız eleman modu sosyal aktıvıte sıfır kazanc yonu bayıı odaklı yagmur kar fırtına yaz v. S hep aynı hedef izine gidebilirsen dahil dusmezde calışırsan ıyısın ama herhangi bir durumda kapıyı gosteren bir mekanizma fritolayın zaten yukumlulugu yok hersey bayiinin uzerıne atılmıs tazaminat alıp da ayrılmıs kişi sayısı parmakla gösterilecek kadar az bir bünye

12 liraya gunluk yasayabilirsen

Eksi Yönleri

Fazla calışma az maaş sıfır insani yon sıfır kişiye deger emege saygı sıfır

Yoğun tempolu çalışma

AĞIR İş baskı ve stresi cabası ama maaaşı çok iyi prim sistemi ile çalışılmaktadır

Xxxx

Xxxx

Huzur

İşin en zor tarafı mesai saatleri içinde yüksek desibel sese maruz kalmak. Lakin onun dışında iş yerinde bulunan herkes iş yerine hakim ve yardımlaşma şeklinde işi yürütme taraftarı. Kimse har vurup harman savurmuyor

Çok güzel bi̇r İş

Esnafla geçen güzel anlar süper Bi̇rsürü deği̇şi̇k İnsan tanidim satiş beceri̇leri̇m yükseldi̇ halkla İli̇şki̇leri̇m geli̇şti̇ güzeldi̇ Yöneti̇m di̇si̇pli̇nli̇ Çalişma arkadaşlarim normal ve başarili arkadaşlaridi En zor yani esnafi İkna etmek En güzel yani memnun etmek

GELİŞTİRİCİ BİR İŞ

BAYİ YÖNETİCİSİNİN KEFİL İSTEME HASTALIĞI

Wonderful Internship

The managers were indeed very willing to teach and friendly. I did not realize the hierarchy between the officers and managers. Every week we had happy hours on friday, I have gained important data and friendships from this internship.

fascinating environment

Üretken

Kaliteli ve çok titiz çalışma sitlstemleri var Çalışma sürem boyunca ödeme ve iş prensibi açısından herhangi bir sorunla karşılaşmadım

nada todo super

es una gran empresa brinda muchas oportunidades de crecimiento

nada todo es super

disiplinli hijyenik kaliteli

kurallara uygun iş sahasında geniş verimliliği yüksek bir fabrika
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

üretken ve seri bir iş ortamı

cipslerin hangi üretim aşamalarından oluştuğunu öğrendim, çok seri bir çalışma ortamı günlük 3 vardiya ile çalışan ve haftalık kapasiteleri olan bir yer ve buda seri olmayı gerektiren bir sonucu doğuruyor ve bütün vardiyaların birbiriyle etkileşim halinde bulunduğunu gösteren bir kurum ,büyümeye ve gelişmeye yeni şeyler üretmeye açık bir firma , arge çalışmalarıyla sürekli yenilik peşinde olan bir firmadır. çalışma ortamı gayet saygı çerçevesinde olan bir kurum

Artı Yönleri

ücretsiz öğle yemeği, ücretsiz çay kahve ve servis imkanı
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Sektör Liderinden beklenilmeyen yönetim tarzı.

Lider firma fakat geleneksel bir yönetim işleyişi. Kapasitesi olmayan üst düzey yöneticilerle çalışma.

Artı Yönleri

Ürün Kalitesi ve Sektördeki Konumu.

Eksi Yönleri

Çalışma Ortamı, Çalışılan Yöneticinin 0 kapasiteyle geleneksel yapıdan gelen bir çehreye sahip olması.

berbat

yolsuzluklar ile ilgilenen sorumsuz bir yönetici yüzünden berbat bir çalışma ortamı vardı.araçlara fazladan ürün yükleme (bizim bilgimiz dışında)sonra bu ürünlerin bağlantılı olduğu kişilere faturasız olarak pazarlanması,alınan müşteri tahsilatlarının sistemden iptal edilip zimmete geçirilmesi,elemanların elden aldıkları hakkediş primlerinin eksik ödenmesi gibi.konuları araştırmak üzere gelen görevliler tarafından yapılan zimmet kontrolleri sırasında yaklaşık 10000tl zimmetine geçirdiği belgeler ile kanıtlandı..

ticket

Eksi Yönleri

çalışma saatleri çok uzun(07.30-21.00)
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Frito-Lay firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,0 yıldız
  • Şirketler
  • Frito-Lay
  • Çalışan Yorumları
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?