3,8/5 yıldız.

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 25 yorum bulundu76 yoruma gözat

Eğlenceli Çalışma Ortamı

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Çalışma ortamı oldukça güzel fakat ileriye dönük kariyer yolu kısıtlı.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Allah bin türlü belalarını versin

ben hayatımda çalışanına bu kadar rezil kepaze davranan bir firma görmedim. çağrı merkezi sektörü ülkedeki en düşük en rezil sektör fakat bu kadar eşşek muamalesi de yapılmaz. öyle bir davranıyorlar ki sanki bizim kendimize ait bir yaşantımız yok da tüm hayatımızı bu işe kurban etmek zorundaymışız gibi. yöneticiler ve şefler çalışanlara öyle saygısız bir üslupla yaklaşıyor ki hakaret gibi resmen. mesai saati dışında zorla saatler süren online eğitim yaptırıyorar ve bizden çaldıkları süre için herhangi bir mesai ücreti ödemiyorlar. çalışanın sorununu çözmekten acizler yıllardır süren servis sorunumu bir türlü çözemediler. 2 kuruş prim veriyorlar o primi vermemek için öyle şeyler yapıyorlar ki ağzınız açık kalır. çalışanların, hatta çalışanların yakınlarının hesaplarını kontrol ediyorlar evet inanılmaz ama bu bir gerçek. hasta olup rapor aldığınız an bittiniz, size hayatı zindan ederler ve üstelik tamamen yasa dışı bir şekilde raporlu olduğunuz gün kadar elinizden offlarınızı alırlar off gününüzde çalışmak zorunda kalırsınız. bizden kaynaklı ve bizimle hiçbir alakası olmayan tüm sorunları bize fatura edip bizden hesap soruyorlardı. sürekli tehdit baskı üstü kapalı hakaret ne ararsanız var. üstelik bankanın üst yönetimi bunun farkında ve gözlerini tamamen olan bitene kapatmış durumdalar. tüm hakkım hepsine haram zıkkım olsun.

istifa etmek

Eksi Yönleri

eksi olmayan bir yönü yok neresinden tutsanız elinizde kalıyor

Garantibankası pişmanlıktır

Garanti bankasında 11 yıl çalıştım ve sonra istifa ettim burada çok güzel arkadaşlıklarım oldu bana kattığı en önemli yetkinlik zorluklarla mücadeledir aşırı stresli ve aşırı agrasif hedefli bankadır ve portföyleri 20.000 tl maaşla çalışır prim 6 ayda bir max 15.000 tl alırsınız genç yeni mezun arkadaşlara yol gösterici olsun burada piskolojinizi bozup boş yere emek vereceğinize başka bankalara veya başka sektöre bakın yoksa çok büyük pişmanlık olur sizin için

Asla önermiyorum

Mezun olduktan sonra ilk deneyimim Müşteri Danışmanı pozisyonuydu 15 ay çalıştım ve 15 ayım çöp oldu. Evet arkadaşlar para kazanmak, çalışmak tabii ki önemli ama bomboş bir pozisyonda vakit harcayıp psikolojinizi bozacağınıza oturun evde ingilizce çalışın, film izleyin, kendinizi geliştirin çok daha iyi. 12 farklı kalemde satış hedefi ve sürekli mobbing. Maaş desen bir iş görmez. Görse bile bu iş yapılmaz!!! Kart, pos, ticari kredi, bireysel kredi üstelik bu krediler milyonlara dayanıyor.. en son 45 kart hedefi alınca zaten banka gözümde bitti. Müşterilerin psikolojik baskısı desen cabası.. şubelerin içi cahil ve dedikoducu insan kaynıyor. Sonunda istifa ettim ve kurtuldum

Mobbing, hedefler

Mobbing, koltuk sevdası

Müşteri iletişim merkezinde 2 hafta çalıştım. 2 haftada olmayan olaylar oldu. Mobbing, koltuk kaybetme korkusundan kaynaklı çatışmalar, liyakatsizlik diz boyu. Çok şükür kurtuldum. Benimle birlikte 30 dan fazla kişi başlamıştı. O ekipten sadece 2-3 kişi şuan devam ediyor. Herkes benzer konulardan dolayı işten ayrıldı.

Artı Yönleri

Özel sağlık sigortası, yemek kartı

Eksi Yönleri

Mobbing, liyakatsizlik, koltuk sevdalısı şefler, eğitmenler, yönetmenler...
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Evet güler yüzlü titiz biriyim

Bana hiç yardımcı olmadınız iş için başvu yaptım dönmediniz bile

Evet

Hayır

Eğitim kariyer

17 yıllık çalışma hayatımda aldığım eğitimlerin hemen çoğunu burada aldım. Hayatıma karıyerimin en değerli basamağı oldu teşekkürederim.

Mülakat süresi çok yetersizdi

Bu yılın ilk üç ayında çağrı merkezi için başvuruda bulunmuştum. Video mülakat gönderildi. Sorular vardı, okuyup verilen sürede bir cevap kaydediyorsunuz. Ben biraz peltek olduğum için çağırmayacaklarini sanmıştım artık, defalarca silip kaydettim ve videoyu izlediğimde pek hoşuma gitmemişti. Belki de ben algıda seçicilik yaparak izlemiştim. Artık çağırmayacaklarini sanmamin sebebi de bu yılın ilk üç ayında başvuru yapmama rağmen taa yedinci ayın sonunda mülakat daveti yaptılar. Belki de ihtiyaç yokken başvuru alıp başvuruları havuzda bekletiyorlar, ihtiyaç oldukça sırayla çağırıyorlar.. Mülakat daveti için aramadilar bile, mail attılar yalnızca. Belki aday müsait olmayacak, bence insana saygı açısından aranmalı veya mülakat zamanını seçeceğimiz bir mail gönderilmeli eğer maille olacaksa. Aday mülakata katılacağını confirm etmeli kısacası. Ben ilana başvuru yaparken telefon bankacılığı sanıyordum, müşterinin işlemlerini tamamladıktan sonra ufak ufak bankacılık ürünleri pazarlayacagiz sanıyordum. Ama iş tamamen satış uzerineymis. Kredi kartını iptal ettirmek isteyen müşterileri ikna etme uzerineymis. Ben kredi kartı kullanmıyorum ki zaten, inanmadigim bir işi nasıl yapabilirim? 🙃 Görev yeri Güneşli'ymis. Ben evime yakın Pendik lokasyonu sanıyordum. Güneşli olduğunu da mülakatta öğrendim, önceden bilsem asla basvurmazdim. Bence ilanlarda görev yeri vb. Belirtilmeli. İş tanımı doğru ve açık yazılmalı. Bir de mülakatta liseden ne zaman mezun oldun dediler. Bana komik geldi çünkü zaten yüksek lisans mezunuyum ve sanki bu pozisyona lise mezunları da alınıyor mu acaba diye bir algı -

Artı Yönleri

Online mülakat, servis, çeşitliliğe önem veren kurum kültürü, çevreci ofis binaları

Eksi Yönleri

Adaylara ve çalışanlara yeterince saygı duyulmaması, baskıcı ve stresli çalışma ortamı

Hızlı çalışma ortamı

Garanti bankası kurumsal ve güzel disiplinli bir çalışma ortamı var

Artı Yönleri

Ücretsiz öğle yemeği ve servis imkanı
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Bireysel Bankacılık (Eski Çalışan)

Arkadaşlar garanti den iş teklifi alan yada iş başvurusunda bulunmak isteyen güzel insanlar size safece şunu söylemek istiyorum yaklaşık 4 sene çalıştım size sadece şunu söylüyorum mandela siyahilere özgürlük getirdi garanti işçilere kölelik... UZAK DURMAYIN KAÇINNN KAÇINNNN.... HEMDE ARKANIZA BİLE BAKMADAN....

Sert bir yönetim

Üstler malesef ki sert takım liderlerinin baskısı belli bir süre sonra insanı sıkıyor zaten müşterilerin azarlamalari ve takım liderlerin sinir durumları insanı gerçekten yıpratıyor.

Servis

Baskı

güvenlik

hayatim boyunca calistigim hakkini veren iscisine bakan benim acimdan 100 de 100 iyi bir sirket calistigin surece hakkini fazlasiyla alirsin

Artı Yönleri

ogle yemegi maaş herseyiyle iyi

Bence en dogru şirket

21 yıl ekmegini yedigimiz bizim için çok degerli şirket

7sene 2ay çalıştım

Öncelikle yazacağım herseyi butun netliğiyle şeffaf bir sekilde sizlere aktarmaya çalışacağımı bilmenizi isterim. Bundan 7sene once istanbulda garanti bankasının sınavına girdim herşey çok güzel gelişti; sınavı geçtim, mulakata davet edildim o da olumlu geçti falan (buarada garanti bankası eğitim binası kadar modern bir tasarım gormemisimdir). Ardından calışma yeri olarak da oturdugum semte yakin bir subede beni part time olarak ise aldilar. Part time calisirken hersey cok guzeldi. Pazartesi ve cuma gunleri calisiyor, geri kalan gunlerde ise gezip dolaşıyordum. Hernekadar subenin en yogun gunleri olsa da aldigim ucret "ozamanlar" cektigim stresi hayli hayli karsiliyor ve beni memnun ediyordu sonucta bekar bir genctim ve tek bildigim, bu sekilde calismamin hosuma gidiyor olmasiydi. Sonra birgun nakit yetkilimiz benim performansimdan cok memnun olduğunu ve full time olarak calisabilecegimi soyledi. Hem hafta arasi sube yogun olmuyor ve maasi da hayli arttiriyorlardi. Onure olduğumdan midir nedir bilmiyorum hemen sazan gibi atladım ve "olur" dedim. Artik sadece pazartesi ve cuma gunleri gordugum subeyi, sali carsamba ve persembe gunleri de gorecektim. Artik şube gişe personeli olmuştum ve bununla beraber hemen satis hedeflerim gelmeye basladi. Şukadar kart satacaksin bukadar vadeli yapacaksin falan... yaptim. Yani elimden gelenin en iyisini yaptim. hatta bireysel emeklilik satisinda turkiyede ilk 20'ye girdim Istanbul avrupa bolgesinde de 1.bile oldum şubeme ödüller yagdı pastalar kesildi bana da birtane saat hediye edildi :). Ozaman cok mutluydum butun yoneticilerim -

Arkadasliklar

Satış baskisi

Kaliteli ortam kaliteli yaşam

Her açıdan kurumsal bir firma ve çalışanına değer veren bir iş veren sosyal olanaklarıda gayet yeterli

Servis

Keyifli bir ortamdı.

Gerçekten çok güzel seviyeli bir ortam fakat özel sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım.

Yemek

Staj İçin Mükemmel Fırsat

İş akışı ve operasyon kısmı çok başarılı tüm bannka kriterleri ve işlemlerini öğrendim nerede ne zaman bulunmam gerektiğini operasyonel akış kısmını yerinde görme fırsatını yakaladım. Gelen talimatları yerleştirip arişvledim arşivi büyük arşiv odasına indirerek dosyaları yıllara göre dağılımını düzenledim. Eft saatlerini ve genel banka iç düzenlenmesindeki organizasyon işlemlerini takip ettim.

Artı Yönleri

Öğle yemeğim ve ücretim yoktu. Tamamen kendi masraflarımı kendim karşıladım.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Garanti kazandığı paraya bakıyor. Çalışanına Artık Değer vermiyor.

Garanti bankası yeni bir sistem adı altında sistemli mobbing ile KİY,MİY, KOBİ gibi çalışanlarını gişeci sıfatı ile çalıştırmaya başladı. Neredeyse gerçekleştirilmesi çok zor hedefler veriliyor. Yapamayınca işten atılacağı yada pozisyonunun değiştirileceği daha kötü şubelere verilecekleri yönünde tehditler savruluyor. Bir çok çalışanını şuanda istifaya yada daha az maaşla çalışmaya zorluyor. Bence artık banka çalışanlarını devletin denetlemesi gerekiyor. GARANTİ BANKASINDA ÇALIŞANLARA NELER OLUYOR BİRİ BİR EL ATSIN ARTIK.

Eksi Yönleri

çalışana değer vermiyor, sistemli mobbing yapıyor.

Üretken ve eğlenceli calisma ortami, insana değer 0

Örnek olay: 2 sene sözleşme süresinin dolmasina 25 gün kala kariyer planlarına destek verilmemesi ve kurum içi başvuruların iptal edilmesi İnsan kaynakları yönetimi konusunda ilgisiz ve bilgisizler.

Artı Yönleri

Sağlık güvencesi ve yan haklar

Eksi Yönleri

Yükselme imkanlarını bilinçli olarak kapatıyorlar

kurumsal kimlik

kurumsal kimliği tam anlamıyla benimsemiş bir firma, kesinlikle harika fakat yönetim konusunda seçilen kişiler konusunda dikkat etmeli

Hedef odaklı

Ben kredi satış alanındaydım açıkçası bu alan iknadan fazlasını gerektiren ve en ufak hatayı affetmeyen bir bölüm

Yol ve yemek

Mola saatleri kısıtlı olması
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Garanti Bankası firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

• Şirketler
  • Garanti Bankası
  • Çalışan Yorumları
  • İstanbul
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?