Garanti Bankası

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 4 yorum bulundu75 yoruma gözat

adaletsiz

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
yoğun temposuna rağmen çalışanlarına hak ettiği değeri ve maaşı vermediğini düşünüyorum. ayrıca çok stresli ve adaletsiz bir çalışma ortamları vardı. Tek iyi yanı ise sosyal imkanlarının fazla olmasıydı.

güvenilir çalışma ortamı

Yapılan iş stresli ancak ortam eğlenceli ve çalışan motivasyonu için ellerinden geleni yapıyorlar. Kalabalık ve rekabetin bu kadar yuksek olduğu bir ortamda dedikodular olabiliyor, emek vermeden, kendini geliştirmeden farklı sekilde yükselmek için yönetici ve takım liderlerine yaklaşıp bu kurumda işlerin böyle yürümediğini, çok çalışması ve haketmesi gerektiğini anlayanlar cıkarıyor bu dedikodu ve iftiraları her işyerinde vardır böyle tipler kulak asmayın. Sürekli gelişime açık, dinamik ve etik bir çalışma ortamı var herkese tavsiye ederim. Garantili olmak bir ayrıcalık ve iyi ki çalışmışım diyorum.

Artı Yönleri

iyi

guzel
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

İnsana değer veren banka.

istemeyerek ayrılmak zorunda kalsam da çok sevdiğim severek çalıştığım tek kurum :( keşke geri dönebilsem.

Artı Yönleri

adı yeter

bence hiç yok :)

Üretken bir çalışma ortamı

Ast ve üst ilişkilerini öğrenebildiğiniz, soru sormaya çekinmediğiniz, kendinizi geliştirebildiğiniz bir kurum.

Eksi Yönleri

Ücret veya ücret eklerine ilişkin hiçbir maddi destek sağlanmaması
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Garanti Bankası firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

75 yoruma göre