Kasiyer için Köfteci Yusuf Çalışan Yorumları
Aramayla eşleşen 20 yorum bulundu162 yoruma gözat
Zorlayıcı ve stresli
Kasiyer (Güncel Çalışan) - Levent - 19 Temmuz 2023
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumYoğun iş temposundan kafanızı bile kaldıramayacağınız çalıştığınız bölüm fark etmeksizin aşırı stresli ve yorucu bir iş.
Tecrübe
Yönetim çalışana değer vermiyor. Size şef olarak verilen insanın çalışma hayatını ve psikolojinizi ne kadar zehir edebileceğini görüyorsunuz. İşten ayrılacağım gün yönetim odasında iki sorumlu varken çıkışını verdiğim esnada şefin gelip beni dövmeler tehdit ettiği odada kimse beni korumamıştı. Odada güvenlik kamerası var mıydı bilmiyorum. Cahil zamanıma denk geldi. Yıllar sonra o güne döndüğümde mahkemeye versem yüklü tazminat alacağımı düşünüyorum. Çocuklarınızı çalışma hayatına atarken iki kere düşünün. Haklarını savunabilsinler. Çünkü siz hakkınızı bilmeden kimse sizin hakkınızı ne yazık ki savunuyor.
Servis ve yemek imkanı.
Yönetim sorumsuzluğu
Sinir ve Stres
Koymuşlar 25 yaşında iki çocuk mağazanın başına müdür diye çalışanların üzerinden ego beslemelerini izliyosunuz sanırsınız nazi kampı kasadaydım kıyafetler zaten belli ne giyileceği ama asla bileğini bile görünmeyecek yaptığınız az makyaj bile göze batıyor şu şu bey kızar makyajını çıkar tırnak kontrolü yapılıyordu sürekli kasadasın ama asla sadece kasada durmuyosun masaları silmek zorundasın kasada 3 kişi olduğunda garsonluk yapmak zorundasın o kıyafetlerle yöneticilerin yaptığı baskı yetmiyormuş gibi bir de her allahın günü müşteriden azar yiyosun ayrıca başta bir rakama anlaşıyosun ve asla sana o rakamı vermiyorlar yemek yerken oturup keyifle yemek yiyemiyosun dondurucuların olduğu depo da donarak buz gibi bir yerde yemek yiyosun ve ciddi anlamda bu sebepten ciğerlerimi üşütüp hasta oldum titreyerek yemek yemekten asla profesyonel bi ortam değil iş yükü çok fazla ve çok ağır kasadaysanız suyu bile oturarak içmek zorundasınız servis meselesine gelince ara vardiyada eve giderken var kasaya o da yoktu başlarda sonra saati değişti kapanışta da eve dönerken var sabah da işe giderken vardı saçmalığın daniskası cidden berbat bir yer önünden bile geçmenizi önermiyorum akıl sağlığınızı korumak istiyorsanız.
Ücretsiz öğle yemeği, servis
Eksi Yönleri
Mobbing, iş yükü çok fazla, sinir, stres
Hijjen yok
Gereksiz bir yer ve oldukça zorlayıcı maaş desen eksik yatıriyorlar
Bi zahmet yemek verçek
Eksi Yönleri
Tarihi yakın, veya geçmiş, ürünleri personele veriyorlar ne kadar yiyilmiycek şey varsa onu yediriyorlar
Berbat bi yer
Orda şef olan herkes kendini dükkanın sahibi sanıyor üslüp desen yok hep bi aşalama var. Kendiler istediği molayı yapıp yeni girenleri ezerler. Herşeyinize karışırlar bi şey bulurlar. Kısacası yalaka değilseniz girmeyin sizi kullanırlar ezerler iki yıl çalıştım piskolajik olarak sona geldim artık dayanamayıp çıktım
Artı yönü yok gerçekten
Eksi Yönleri
Her yemekte size köfte verirler
Üretken değil iğrenç biyer
Kasiyer (Eski Çalışan) - Acarlar - 10 Şubat 2022
Rezalet biyer iftiracıııı hiç bi kanıt ispat olmadan kolay bi şekilde çalışan kasiyere iftira atabiliyorlar
Soğuk yemek veriyorlar
Artı hiç bi yönü yok
Berbat
Ben hayatımda ilk defa bir yer için yorum yapıyorum normalde bu tarz şeyleri yapmam fakat faydalı olsun baksın görsünler diye yapmak istedim her neysee bu işe girmek isteyen arkadaşlar her şey yasak bunu bilerek girin abartılı makyaj takı gömlek sonuna kadar kapalı olucak kumaş pantolon beyaz gömlek siyah fular olucak şekilde tabi kasiyer için geçerli bana başta kumaş oldgunu söylemediler ben siyah dar bir pantolon üstüne sade simsiyah bağcksz bir bot giydim onu bile sorun yaptılar pantolon dişinda olacakmış onun dişinda işe girerken sadece 4 bine yakın maaş dendi 10 saat 8 saati normal 2 saati hergün mesai olarak geliyor ekstra fazla saatlerin mesaisi de alınıyor fakat kendinize bakmayı seven biriyseniz arkdaş aile vs vakit ayırmayı seven insanlarsanız bu işi seçmeyin çunku bu işte sadece iş ev olarak vakit var onun harici sadece izinli günlerinzde bütün işlerinizi yapabilirsnz kuafor vs. Tür işleri iş çıkışı yapayım edeyim işe gitmeden yaparım Gbi şeyler olmuyor çunku saatleri bunun için hiç müsait degl kapanmış oluyo mola bir saat hepsini bir arada kullanmiyosun çay ve yemek olarak iki mola var toplamda bir saat kendime bakmam sadece para kazanayım diyorsanız buyrun girin maaş açısından bir çok yere göre iyi yemek de veriliyor fakat benden size tavsiye ben bile kendim için gidip asgari alayım yüzüm gülsün diyerek bir hafta çalışıp çıktım fazla disiplin var son düşünecegnz yer olsun derim bende girmeden once Yorumlara baktım aman herkes kötülemek için yazıyor demiştim kimse iyi bişey yazmak için girmez demiştim takmamıştm ama bundan sonra dikkate alıcam bu kadar insan yazıyorsa -
Eksi Yönleri
Fazla disiplin kasiyerin bile bone takması tuvelet için su için molayı beklemek.
Sistem sifir
Köfteci yusuf Elmadağ subesinde 1 gun çalıştım hayatımda ilkkez bir günlük bir is deneyimi oldu gercekten nasıl bir yönetim anlayamıyorum bir insani 7 saat e yakın molasız çalıştıramaz kimse insan haklarına aykırı dusunsenize 7 saat hic bir sekilde molan yok sonunda çıldırma evresine geldim resmen ve sikayetimi dile getirdim bana denilen sen hayatinda hic calismadinmi ?Ama buranin maaşı diger sirketlere gore cok falan filan iste çalıştığım icin zaten aptalca insana eziyet edilen biraur insanin sescikaramadigi bir oratam oldugunu gordum ve isyan ettim maasi falanda asgari ucret fazlasida su haftalik 45 saat i gectinde mesai odemek zorunda bunlar bunu basta demiyor tabi insanlarimizda bir lutuf saniyor yazik size zorunlu aylik 60 saat mesai yaptiriyorlar bunuda kendi sirketlerinin bir lutfuymus gibi ovunuyorlar insana deger verilmeyen rezil bir sirket. 2 VARDIYA SISTEMI VAR DIYOLAR NEYMIS SUREKLI GECE GELICEKMISIM SAAT 13.00DA EVDEN CİKICAM GECE 01.00 DE EVE GELICEM COCUK YOK ES YOK UNUTUN BOYLE BI YASAM OLMUYCAM VE 3 AYDA OLUR 5 AYDA OLUR GIBI GERIZEKALI BI CEVAP GERCEKTEN REZILLL
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Severek yapıyorsanız disiplinin en eglencelı oldugu çalışma seklı
Kasiyer garson (Eski Çalışan) - Aydın kuşadası - 22 Eylül 2021
Genç ve dinamik iş ortamı. Güler yüz ve samimiyet. Saygı ve sevgi.
Artı Yönleri
Şirkette öğle yemeği gec saatte servıs
Köfteci Yusuf İş İlanları
Kasiyer pozisyonlarıBerbat
Tamamiyla berbat bir yer. 10 saat çalışma saatleri denilip, yeri geldi mi 14-15 saat bile bırakmıyorlar. Neymiş efendim yoğunmuş. Asla mesai bitiş saatinden çıkamadım. Üstüne sizden kasiyerlik harici, etrafı temizlemeniz, tuvalet temizlemeniz ve cam silmek gibi görevlerde veriliyo. 20 gün anca dayanabildim. Gecenin 1 inde vardiya mi atılır arkadaş. Kasa şefi deseniz, şube müdürü zaten egoistin teki bir sorun olduğunda asla bulamıyorsunuz., Ve mesai parası yatmiyor.Yemeklerr zaten berbat. Tam olarak pişmiyor bile. İşsiz kalın daha iyi gerçekten.
Yol, yemek, maaş
Ne öğrendim
Kasiyer (Eski Çalışan) - istanbul'da - 5 Haziran 2020
Müşterileri nasıl güler yüzle karşılaşacağımı ve rekabeti öğrendim.
insanların hayatını sömürme
dışarıdan ne kadar güzel gibi görünsede çok baskıcı,çalışanın değilde yöneticinin haklarını savunan ve çalışanları sürekli tehtit altında bırakan bir iş yeri
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Emegin gozetilmedigi rezil bir yer
Berbat bir çalışma ortamı .... Koku ,yoğunluk ,stresin tavan yaptığı bir yer ...
Elbirligi icinde yardimlasarak calismak
Sağlıkla calisilabilir bir iş yeridir guvenilebilr
Servis
Vardiya sistemi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Yoğun ama eğlenceli insanlarla aile ortamı yaratan iş yeri
İş ortamı çalışanlardan kaynaklı cok iyi. Fakat saatleri fazla cok yoğun hem vücut geç beyın olarak fazla yorulabılcegim bi iş yeri
Artı Yönleri
Servis, yemek, mesai saatlerini başka bi gün geri alma
Eksi Yönleri
Bölüm dışı işleri yapma yönetim baskısı rütbe verilen herkesin personele üstünlük kurma çabaları
Eglenceli bir is ortami
hizli gecen zaman eglenceli ortam guvenilir insanlar zevkle yaptigim bir is zor yani ise kalabalik ve sitresli olmasiydi
ucretsiz ogle yemegi
her saatte servisin olmamasi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Çok yoğun çalışma temposu.
Temposu oldukça yoğun. Çalışma saatlerinin bazen aksadığı vardiyalar. İlgisi bulunmayan insan kaynakları, aşırı ilgili garson ve kasa şefleri
Herşey oraya ait
Eksi Yönleri
Çalışan güvenliği pek düşünülmüyor.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
eglenceli ve rahat calisma ortami var
kasiyer (Güncel Çalışan) - bilecik - 2 Ocak 2017
Ortam guzel insan kendini mutlu hissediyor eglenceli ve akici bi calisma ortami var
ogle yemegi servis
10 saat olucu bazen sıkıcı oluyor
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Köfteci Yusuf için daha fazla yoruma göz at
Bunu denemek isteyebilirsiniz:
Köfteci Yusuf şirketinde Kasiyer
Tahmini maaş
7.730TRY ayda
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
Köfteci Yusuf firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
Kategorilere göre puanlama
- Köfteci Yusuf şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?18 kişi yanıtladı
- Köfteci Yusuf hangi yan hakları sunuyor?13 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?11 kişi yanıtladı
- Köfteci Yusuf şirketinde evden çalışma politikası nasıl?9 kişi yanıtladı
- Didim yolu üzerindeki şubede çalışan tüm kadın servis elemanlarının başları neden kapalı? Bir cemaat…9 kişi yanıtladı
- Köfteci Yusuf şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?8 kişi yanıtladı
- Köfteci Yusuf, diş sağlığı sigortası sunuyor mu? Neleri kapsamaktadır?8 kişi yanıtladı
- Köfteci Yusuf şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?8 kişi yanıtladı
- Kaç saat calisiyor bulaşikçilar8 kişi yanıtladı
- 1-2 aylığına çalışma imkanımız var mı ?7 kişi yanıtladı