KFC
Bu şirketi değerlendirin

KFC

KFC Çalışan Yorumu

Çok bekletiyolar

Evrakları vereli 2 Hafta oluyor bana 3 güne başlarsın dediler şuan diyolar işe alındın ama NE ZAMAN BAŞLICAĞIN BELLİ DEĞİL deniyor. Onuda ben sordum öğrendim yoksa akıllarında yoktum ve eğer ben yazmasaydım beni ağustosa kadar bekletcek miydi onuda anlamıyorum öğrenciyim çalışmaya ihtiyacım var napcam bilmiyorum daha önceden başına gelenler bana yardımcı olabilir mi

Klimalı

Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,0 yıldız

Benzer yorumlar

Aynı rolAynı konum

Tavsiye etmiyorum

Şişko bir müdürmüz vardı tam bir zorbaydı iş ahlakı 0 sadece bütün gün oturup emir verip bağırıp çağırıyordu küfürler hakaretler diz boyu zaten özellikle böyle insanları seçiyorlar anlamıyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum

yemk vermeleri

Müdürler çok egoluydu
Aynı rol

Ekip süper yönetim köy bakkalı

Kfc de çalışmak ekip arkadaşları ve çalışma ortamı olarak 10/10. Ama vardiya ve rgm işin içine girerse ki giriyor ( hemde gün icerisinde bir kac kere oluyor bu) o zmn işler içinden çıkılmaz oluyor. Yok bölge müdürü geliyor yok rocc denetimi olacak. Çalışanını bu kadar gerip bi kadar özveri bekleyen bir işletme daha bulamazsınız. İş yokken bütün fayansları sildirirler onu bile bitirseniz iş yoksa size iş yaratırız diye tepeden konuşurlar. iş yoğun olduğu zaman da sizden özveri bekleyip mesainizi zor zahmet yazarlar. Hatta az yada hic yazmazlar.Sizi sürekli gece çalıştırırlar. Çünkü sadece rgm torpillileri gündüz çalışabilir. gündüz vardiyasında çalışmak istediginizde bir sekilde sizi anlatırlar yada sadece bir iki gün gazınızı alırlar. sirket iyi maaş gününde ama rgm normal şartlarda köy bakkalı bile yönetemez ama nasıl bir torpili varsa bir şekilde rgm olmus . Baska yeri bilmem ama çalışmak için bizim restoranın yanından bile geçmeyin

Restoran müdürü
Aynı rolAynı konum

Üretken , eğlenceli ve hijyenik bir ortam

Çok keyifli kardeşçe birlik ve beraberliğin olduğu hijyen konusunda son derece hassas bir ortam olması , sağlıklı bir ortamda çalışma fırsatı vermiş oluyor. Gönül rahatlığı ile bu iş yerinde çalışabilinir.

Artı Yönleri

eğlenceli bir ortam fikrine her zaman destek veren
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

KFC firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

• Şirketler
  • KFC
  • Çalışan Yorumları
  • Çok bekletiyolar
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?