KFC
Tüm KFC yorumlarına göz at
Bu şirketi değerlendirin

KFC

KFC Çalışan Yorumu

Son çare olarak kullanın.

8 ay çalıştım. Her şeye maliyet diyorlar. Asgari ücret standart. Mesaiye kaldırsanız paranız yerine erken çıkıyorsunuz. Yalakalık yapmadıktan sonra yükselemezsiniz. Saçma sapan detaylı temizlik yaptırıyorlar. Bildiğin asgari ücrete köle oluyorsunuz. Eğer ki güzel bir yere denk gelirseniz çok eğlenceli geçiyor vardiya. Mesela benim çalıştığım şube güzeldi ama birkaç kişi huzuru bozmuyor değildi yani. Özetle başka çareniz kalmazsa başvurun. Eğer güzel şubeye denk gelirseniz baya güzel geçer.

Artı Yönleri

Yemek 24 puan, çay kahveye çıkabilirsiniz vs.

Eksi Yönleri

Mesai parası verilmiyor, adaletsizlik, asgari ücrete köle

Kategorilere göre puanlama

Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,0 yıldız

Benzer yorumlar

Aynı rol

Tavsiye etmiyorum

Şişko bir müdürmüz vardı tam bir zorbaydı iş ahlakı 0 sadece bütün gün oturup emir verip bağırıp çağırıyordu küfürler hakaretler diz boyu zaten özellikle böyle insanları seçiyorlar anlamıyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum

Artı Yönleri

yemk vermeleri

Müdürler çok egoluydu
Aynı rolAynı konum

Ekip süper yönetim köy bakkalı

Kfc de çalışmak ekip arkadaşları ve çalışma ortamı olarak 10/10. Ama vardiya ve rgm işin içine girerse ki giriyor ( hemde gün icerisinde bir kac kere oluyor bu) o zmn işler içinden çıkılmaz oluyor. Yok bölge müdürü geliyor yok rocc denetimi olacak. Çalışanını bu kadar gerip bi kadar özveri bekleyen bir işletme daha bulamazsınız. İş yokken bütün fayansları sildirirler onu bile bitirseniz iş yoksa size iş yaratırız diye tepeden konuşurlar. iş yoğun olduğu zaman da sizden özveri bekleyip mesainizi zor zahmet yazarlar. Hatta az yada hic yazmazlar.Sizi sürekli gece çalıştırırlar. Çünkü sadece rgm torpillileri gündüz çalışabilir. gündüz vardiyasında çalışmak istediginizde bir sekilde sizi anlatırlar yada sadece bir iki gün gazınızı alırlar. sirket iyi maaş gününde ama rgm normal şartlarda köy bakkalı bile yönetemez ama nasıl bir torpili varsa bir şekilde rgm olmus . Baska yeri bilmem ama çalışmak için bizim restoranın yanından bile geçmeyin

Restoran müdürü
Aynı rol

Asla önermiyorum

Personel arasında kayırma var adalet yok, müdürler egolu personele kötü davranıyor, prim yok ,yol yok utanmasalar sgk bile yapmayacaklar o derece kötü bir şirket. Afedersiniz eşşek gibi çalıştırıyorlar, mesai yapıyorsunuz ama mesai ücreti düşük olduğu için mesai yapmaya değmiyor bile. Mecbur kalmadıkça böyle bir yere girmeyin.

Eksi Yönleri

Adaletsizlik, yol ve prim ücreti yok, yemek seçeneği yok sadece kfc, kötü ve eğitimsiz vardiya müdürleri.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

KFC firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,3 yıldız
  • Şirketler
  • KFC
  • Çalışan Yorumları
  • Son çare olarak kullanın.
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?