KFC için Çalışan Yorumları
Kategorilere göre puanlama
Aramayla eşleşen 66 yorum bulundu33.933 yoruma gözat
Zor durumda kalmadıkça girmeyin
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumGörüşmeye çağırıldıysanız zaten %99 ihtimalle alırlar önüne gelen alınıyor kurban olarak özellikle öğrenciler seçiliyor. Çalışanların büyük çoğunluğu öğrenci/tecrübesiz ve işe ihtiyaçları olduğunu bildiklerinden üstler kolayca mobbing uygulayabiliyor. Her türlü işi yapıyorsunuz aynı anda kasaya bakmanız ve temizlik yapmanız beklenebiliyor. İyi yalakalık yaparsanız yeriniz sağlam olur ama öbür türlü kovmaya bahane ararlar nasıl olsa iş arayan çok diye. 10 saat çalışın 5 dakika boş durun vardiya müdürlerine batıyor ve iş yapmadığınızı iddia ediyorlar. Hiçbir yan hakkı yok yol ücreti yok servisi yok, yemeği oradan yemek zorundasınız ilk günler fast food olduğu için cazip geliyor ama sonrasında sağlığı bozuyor, kilo aldırıyor, cildi bozuyor vs. özellikle vegan/vejateryenseniz çok çok zorlanırsınız. Özetleyecek olursam gerçekten işe ihtiyacınız yoksa girmenizi önermem. Hem sağlığınızdan hem psikolojinizden olursunuz, asgari ücrete modern kölelik.
Yükselme kolay ama 1 ay bile dayanabilirseniz mucize
Eksi Yönleri
İşin kendisi tamamen eksi yön
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Guler yuzlu harika mudurlerim var egitim veren
Bazen yoğun oluyor ama biz eğlenerek çalışıyoruz misafirlerle iç içe birebir diyaloglarimiz var bize avantaj..
Yemek sirketten
Bulmak gercekten zor
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Kfcde neden çalışılmaz, neden çalışılır?
Orta Bölüm (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 11 Kasım 2016
Yükselme olanağınız olduğundan biraz sabrederseniz ilerde istediğiniz noktaya gelebilirsiniz ancak 10 senede vardiya müdürü alıp, orta bölüm çalışanıyla yakın bir maaş almayı tercih eder misiniz bilmiyorum..Ayrıca ok fazla palet eşya gelmesi sebebiyle asansör sistemi benim bulunduğum şubede de olmadığından işten çıktıktan sonraki 1 ay sağ kolumu asla kıpırdatamadım, oysa çalıştığım fuarlarda bile fiziksel gücüm kuvvetli olduğundan damacana vb. taşıma işi için yardım beklemem ve kendim taşırım..Ancak bunun yanında diğer gıda sektöründeki yerlere göre daha az sipariş alırsınız ve daha yüksek ücret.Bu belki de tek avantajı.
Fiziksel koşulları
Üretken ve eglenceli
Partime Eleman (Eski Çalışan) - Balıkesir - 29 Haziran 2016
İnsanların deyiminin artıran insan ilişkileri hakında olumlu katkılar saglayan bir işletme
İNSAN İLİŞKİLERİ
YOK
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
eğlenceli ve saygılı iş ortamı
satış elemanı veya ekip üyesi (Eski Çalışan) - Ankara, T06 - 28 Ekim 2014
ilk girdiğimde hiç bişeyler bilmiyodum ilk iş deneyimimdi ama ilk işimi orda yaptım dye çok mutlu olldum ve kısa sürede işi öğrendim ve ondan sonra benden sonra gelen elemanlara ben ne öğrendysem onları öğrettim ve çok mutlu oldum..
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Sıcak ve samimi bir çalışma ortamı
Kasa Personeli (Eski Çalışan) - Bursa, T16 - 7 Mart 2014
3. ayın sonunda her şey sıradanlaşmaya başlıyor ve sonrasında her gün aynı işler yapılıyor. Örneğin: Müşteri karşılama, sipariş hazırlama, ücret alıp para üstü çevirme gibi.
KFC İş İlanları
KFC için daha fazla yoruma göz at
Bunu denemek isteyebilirsiniz:
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
KFC firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
9.201
- KFC şirketinde hangi sıklıkta zam aldın?8 kişi yanıtladı
- KFC şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?7 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?5 kişi yanıtladı
- Eğitim sürecinde maaş veriliyor mu?5 kişi yanıtladı
- KFC şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?5 kişi yanıtladı
- Günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz?5 kişi yanıtladı
- KFC şirketinde evden çalışma politikası nasıl?4 kişi yanıtladı