KARACA için Çalışan Yorumları
Aramayla eşleşen 94 yorum bulundu96 yoruma gözat
Tavsiye etmem
Mağaza Müdürü (Eski Çalışan) - Konya - 17 Şubat 2019
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumKaracada uzun seneler boyunca mağaza müdürü olarak çalıştım. Zenginleştikçe pintileşen bir firma diyebilirim. Paylaşacak çok şeyimiz var diyen, ancak çalışan memnuniyeti oldukça düşük bir şirket. Dahası şöyle söyleyeyim, mağaza müdürü olduğumu başka bir şirkette müdür olunca anladım. Orada bölge müdürü olmak bile başka şirketlerdeki mağaza müdürüne denk, emin olabilirsiniz. Bölge müdürleri maalesef kifayetsiz. Liyakate değil sadece kıdeme önem veren bir firma. Çok darda olmadıkça ne yönetici olarak ne de satış danışmanı olarak çalışmanızı tavsiye etmem. Bölge müdürleri şirket wcye gitme dese gitmez, o kadar ki köle durumdalar :)
Maaş gününde yatar
Eksi Yönleri
Üst yöneticiler ve özellikle bölge müdürleri kifayetsiz, prim sistemi berbat
Berbat
İşçileri içşi gibi değil amele gibi çalıştırıyorlar, muhatap oldukları insanlara karşı saygıları yok yönetimden sorumlular ama hiçbir sorunu çözemiyorlar. Eleman fazlalığı olduğunda kafalarına göre seçip hiçbir açıklama yapmadan kapı dışarı ediyorlar. Bir daha buraya gelmeyiz kimse gitmesin hiçbir şekilde memnun kalmadık.
Her şey
Çalışan Yorumu
Mağaza Satış Danışmanı (Güncel Çalışan) - istanbul'da - 18 Ağustos 2023
Mağaza Satış Danışmanı olarak 2021'den beri burada çalışmaktayım, gerçekten çok yoğun bir iş yükü var ancak her zaman yaptığımız işin karşılığını almaktayız
Artı Yönleri
sodexo, kariyer fırsatı, prim, ulaşım desteği, hediye çekleri
41 burda
Satış danışmanı (Eski Çalışan) - Kocaeli - 2 Ağustos 2023
Aşırı stresli bir ortam her gün hangi müşteri gelecek kafamıza neler atacak gibi durumlar oluyordu çünkü sirket ürünü satıyor satmak için satar müdürü oraya sadece müdür diye koymuslar elini bir şeye sürmez bütün sorunlarla sen ilgilenirsin toplantı olur gruba yazmaz ben herkese söyledim der ama whatsap grubuna bu saatte toplantımız var diye haber vermez sacma sapan seyler yazar operasyon tarafı igrenç ürünler kaybolur sizin başınız agrır arkadaşlar NE KARACADAN ALISVERİS YAPIN NE ÇALISIN NE ÜRÜN ALDIRIN BEN HİÇBİR KİMSEYE KARACADAN ALISVERİS YAPTIRMIYORUM ÇEVREMDE
Hiçbir şey
Eksi Yönleri
Sattığının arkasında durmayan satmak için satan şirket
Karaca Satış Danışmanlığı
Satış Danışmanı (Eski Çalışan) - Edirne - 26 Temmuz 2023
İyi geçen iş görüşmem sonrası iş gerekliliği tarafıma seyreltilerek anlatıldı, İK tarafı çok güçlü ve personelin yanında ilgili ve istekli şekilde çalışırken hali hazırda oturmuş iş düzenine giriş sağladığım zaman işin danışmanlıkla alakalı olmadığını yerel pazardaki bir market çalışanı veyahut garsonluk yapmaktan daha zor ve saçma olduğunu fark ettim sizden beklenen satış dışında mağaza düzeni sürekli denetim baskısı ve üst kalemlerin kontrolü adetli ürün girişlerinin yine mağazaya yerleştirilmesi bunların etiketlenmesi ürünün satışının ardından stok problemi mağazadan ürün satışı olmaması baskısı satışın daraltıldığı ve yaklaşım olarak satışla zıtlaşan çalışma sistemini benimsemiş bir firma geçirdiğim süre zarfıyla söylüyorum çalıştığım hiç bir firma bana bu şekilde davranmadı ve beni bu kadar imkansızlık içinde bırakmadı yemek kartı miktarları prim kpi ları çalışma saatleri düzenleri diğer firmaların çok fazla gerisinde kurumsallık adı altında esnaflık yapan bi firma personele yaklaşımı rahatsızlık verici çekilmez bi deneyim oldu.
Eksi Yönleri
Çalışma düzeni, çalışma saatleri, iş yükü
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Kutuplaşmanın iş öğretmemenin yeri karaca
Depo (Eski Çalışan) - istanbulda - 9 Haziran 2023
Çok fazla şirkette çalıştım fakat böyle bir ortam görmedim. İnsanlar o kadar gergin ki soru sormaya çekiniyosun. Kendin yap kendin bul bize dokunma algısı bile var. Mobingi söylemiyorum bile. Zaten arkadaşlık sıcak ortam öyle bir şey yok eğer yeni gittiysen dışlanmayı en yoğun şekilde yaşıyorsunuz.
Ticket ve öğlen yemeği
Eksi Yönleri
Çok çok az maaş, kutuplaşma, ve mobing
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
ücret teklifini sözlü ve yazılı yapip sonra vazgeçtiler
Mağaza müdürü (Eski Çalışan) - İzmir - 7 Haziran 2023
Magaza müdürlüğü pozisyonu icin sırasıyla bölge müdürü, koordinatör ve ik görüşmelerini olumlu geçirip ücret teklifi tarafıma yapılıp 3 gün sonra vazgeçtiklerini ,farkli bir yapılanmaya gitmeye karar verdik diyerek bildirdiler bir ertesi gün başvurduğun ilanı güncellediler adı büyük ancak malesef kendi iç işleyişi profesyonellikten uzak bir firma .İş arayış sürecinin nasil stresli olduğunu aramayan bilemez bana bu yaşattıklarını bir başkasının yaşamasını istemem bence bir kere daha düşünün başvurmadan önce. Bu arada insana saygi ödülleri var şaka gibi......
Artı Yönleri
ücret ve diğer şartlar ideal
Eksi Yönleri
insana saygı ödülü olup asla insana saygi duymamaları
Torium Karaca Container personel sorunları
TORİUM KARACA CONTAİNER (Eski Çalışan) - İSTANBUL - 15 Mayıs 2023
Deli gibi satış yapmanizi bekliyorlar ve bu konuda mobingler yiyorsunuz. Personellerin kendi aralarında satışlarını çalmalar mı dersin ,yöneticilerin personele değer vermemesi mi dersin , personelle konuşmayi bilmeyen yöneticiler mi dersin ne ararsan var. Shiftlerin de yöneticilerin kafalarina göre yapmasi full part farketmeksizin bir haftada 5-6 kez 10-10 caliştirmalari . Mola hakkinin yasal olarak 2 saat olmasina rağmen yarım saat yarım saat molaya çıkarmaları .Yeni alinan kadın müdürün personellere yanliş bilgi vermesi buna mağazada bölge müdürünün olmasina rağmen bir şey dememesi ve kadinin personellere karşı üstünlük kurma çabasi vs. rezil bi durum. Bölge müdürünün karısının gelip mağza personelini ezmeye kalkmasi da yaşanmadi değil. Maaş konusuna gelirsek full-part eşit maaş yatmiyor. İki gün içerisinde 6 istifa oldu ve bu normal bi durum değil zaten. Her Karaca mağazasi nasıl olur bilemem ama TORİUM KARACA CONTAİNER mağazasi böyle .
Maaş+yemek+yol
Yöneticilerin ve ortamin kalitesizliği
Karaca home degersiz kurum
Sozde satis danismani (Eski Çalışan) - Izmır - 11 Mayıs 2023
Karaca home malesef gorundugu gibi bir sirket asla degil, sadece asgari ücretle calistirdiklari ne bir prim nede memnuniyet gorebilecegin sorumsuz sirket calisanlarinin oldugu bir sirketten ibaret firma. Beklentinin her turlu kole muamelesi ile fazla mesai fazla is yuku ve sorumluluk yuklemeye calisan bir isyeri olmasi. Ani bir sekilde shiftin degismesi ,aksam 8 de gorselcilerin magazaya gelerek sabaha karsi fazla mesai yaptirarak calistirmasi.Calisan kisilere degersiz davranilmasi, cok is az para mantigiyla sorumluluk yuklenerek beklenti icinde olunmasi. Girerken 1 kere degil 10 kere dusunun
Hamallık operasyon
Kas yapmak isteyenler bu şirkette yer alabilir arabayı çekerken bench pressle aynı vaziyete geçiyorsunuz depoyu toplamak ve düzenlemek ayrı mesele bu işte yükselmek istiyorsanız doğaüstü güçleriniz olması lazım mesela depoya mal taşıyıp düzenlerken aynı zamanda mağazadaki temizliği aradan çıkarıp müşterilerle ilgilenmelisiniz 2 ayda 12 kilo aldım 24 kilo verdim
Artı Yönleri
Askerlik hedefi olanların sıkı bir eğitimden gecirilmesi
Bitmeyecek kadar
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Aç kalın ama burada çalışmayın
Satış danışmanı (Eski Çalışan) - İstanbul - 9 Ocak 2023
2 senem burada çöp oldu. Yorumlardaki olumlu yorumlara sakın aldırış etmeyin hepsi merkezdekilerin paşa gibi çalışıp yan gelip yatarak maaş alan insanlar mağazalarda durum cinnet geçirmelik. Satış danışmanı olarak girersiniz ama depodan çıkamazsınız bel fıtığı garantili bir iş okadar iş yükü vardır ki ne sağlık kalır ne psikoloji. Bir yandan sevkiyat çekersiniz bir yandan mağazaya çıkar elde bez bütün tabakları silersiniz bir yandan ürün açmakla uğraşırsınız bunları yaparken birde sizden satış beklerler satış yaparsın bu sefer ürün açma işi yarıda kalır ürün açarsınız bu sefer depoyu toplamanız lazımdır depoyu toplarsiniz bu seferde niye satış yapmadın diye baskı yaparlar herşey formalitedir burda sakın gençliğinizi yakmayın komik rakamlara çalışırsınız AVM deki diğer mağaza çalışanlarının bile diline düşmüş karacada çalışmak hamalliktır diye her sektörden daha az maaş veripte daha çok stres veren bir şirket hakkım helal değildir molanı bile kullanamzsın haftada bir tane ful bir tanede yarı ful diye saçma bir sistemleri var seni öğlen 12 de getirtir gece 11 de çıkarsın diğer gün sabah 9 buçukta getirir 11 de çıkarsın ama mesai falan vermezler evdekilerin yüzüne hasret kalırsın
Yok yok yok
Saymakla bitmez
Tavsiye Etmiyorum Arkadaşlar :(
Satış Danışmanı (Eski Çalışan) - İstanbul - 8 Ocak 2023
Forum istanbul - Karaca mağazasında satış danışmanı olarak 3 hafta çalıştım mülakat da sakal kesimi ile alakalı bir zorunluluk olduğunu söylemedi oğuzhan bey ama işe başladıktan bir kaç gün sonra kesmemi söyledi ama diğer arkadaşların sakalı vardı anlamadım sonrasında mülakatta bana temizliğin satış danışmanına ait olduğunu - Depoda çalışacağımı - Mal kabul yapacağımı - Sattığım her ürünü depodan gidip alıp taşıyacağımı depo personelimizin olmasına rağmen söylenmedi ve sattığım ürünü başka çalışan arkadaşın üzerine yaptıklarında kasiyer ile konuştuğumda oğuzhan bey öyle istedi diye bir cevap almamdan sonra çıkışımı vermeye karar verdim.
Eksi Yönleri
Yol ücreti yok, Yemek ücreti düşük, Maaş asgari ücret, Prim düşük, Yoğun iş temposu, Mobbing
Girmeden önce 2 defa düşünmeniz gerek
Satış danışmanı (Eski Çalışan) - İstanbul - 9 Aralık 2022
Mülakat süreci konusunda ik gerçekten iyi çalışıyor bu konuda bir problem yaşamadım ama çalışma koşulları gerçekten berbat ötesi. Yaptığınız işin asla takdir edilmediği, takdir edildiğinde de sadece daha fazla iş yıkmak için sözde takdir edildiği bir yer. Hiçbir yerde bu kadar eleman kayırıldığını görmedim. Satışlarınızı kaydırmalar mı dersiniz durumu belirttiğinizde de ‘yapmaz öyle şeyler’ deyip durumun geçiştirilmesi mi dersiniz her türlü adaletsizliğin döndüğü bir kurum. Gerçekten çalışanların birbirine destek olmaya çalıştığı ama sürekli üst yönetici engeline takılıp mobbing yediğiniz mesai saatlerinin hiçbir anlamının olmadığı, hamallık yaptığınız sonuna kadar sömürüldüğüz bir çalışma koşulları ilkesine sahip. Haklarını yemeyeyim ama çok iyi ‘biz bir aileyiz’ palavraları atarlar. Depoya gönderirler bütün gün depoda uğraşırsın leş gibi toz, neden satış yapmadın derler?! Satış yaparsın, satışı çalarlar. Eleman eksikliği cabası 3 ayda 16 kişi girip çıktı. Kaç defa 11- 11.30 çıktığımı biliyorum. Kendileri taksi parası alır ama sana vermezler bir de şaka gibi işinizi zamanında bitirseydiniz derler 2 katlı mağazada 3 satış elemanı çalışmışken. En ufak şeyde de yemek molanız gider :D 12 saat full yaptığınızda asla 2 saat mola yapamazsınız haberiniz olsun. Her mağazası için söyleyemem ama gireceğiniz mağazayı ziyaret edip sorun derim. İstinyeparktaki şube iyi müdürü tatlı ve sorumluluk sahibi biri, çok da girecekseniz oraya girmeye çalışın
Maaş zamanında yatar
22.30 çıkışa kendinizi hazırlayın
KARACA ZÜCCACİYE DE ÇALIŞMAK EŞEKLİKTİR
Uzman satış danışmanı (Eski Çalışan) - istanbulda - 30 Kasım 2022
Eğer kendinize bedeninize ruh ve sağlık açısından gariziniz yoksa çalışmayın düşük maaş bir dünya iş istiyorlar istekleri eşek gibi tepemizdeler bir şey başardın mi teşekkür değil umrunda olmazlar en ufak hata da ya tutanak tutarlar yada kovarlar bu kadar saçma sapan bir şirket yaptırdıkları iş ile verilen parayı hakketmiyor karaca hariç her yerde çalışın ama.uzak durun bu şirket den
Artı Yönleri
Yemek molası yeri geliyor iş yoğunluğu yüzünden yapılmıyor
Eksi Yönleri
Mobbing var deli gibi eskisi gibi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Eğlenceli çalışma ortamı ve aile duygusu
Karaca (Güncel Çalışan) - istanbul'da - 18 Kasım 2022
Çok iyi ve çok fazla yan hakkı olan bir şirket. çalışmaya başladığınız ilk gün tamamlayıcı sağlık sigortanız hemen aktif oluyor. çalışma ortamı çok güzel tamamen açık ofis. iş arkadaşları çok yakın davranıyor tamamen öğretici ve geliştirici şirket
Artı Yönleri
Tamamlayıcı sağlık sigortası, yemek kartı, servis, lokasyon, açık ofis, yan haklar ve etkinlikler
Eğlenceli Çalışma Ortamı
Merkez ofis bomontide. Ofis tasarımı çalışanların konforunu ve ihtiyaçlarını düşünerek yapılmış. İnsanların birlikte yemek yiyebilecekleri ortak alanlar, sohbet edebilecekleri teraslar ve eğlenebilecekleri oyunlar ofis içinde yer alıyor. Çalışanlar güler yüzlü yardımsever ve eğlenceli. Yoğun çalışma gerektiren indirim dönemlerinde çalışanların mutluluğu için farklı aktiviteler yapılıyor.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Üretken ve Eğlence bir çalışma ortamı
Karaca Züccaciye (Güncel Çalışan) - İstanbul - 18 Kasım 2022
Çalışana katma değer katan, gelişime açık bir firma.
Maaş + Ticket + Servis + Çalışma ortamı
Kurumsal şirket güveni
Ofis çalışanı (Güncel Çalışan) - İstanbul - 18 Kasım 2022
Karaca'da çalışıyorsan yoğun tempoya ayak uydurman gerekmekte ancak bu yoğunluğun sana kattığı şeylerin de ucu bucağı bulunmuyor. İş öğrenmek ve kendini geliştirmek için çok doğru bir yer. Tüm bunları yaparken de marka değeri olan kurumsal bir şirkette çalışmanın avantajlarından yararlanıyorsun. Burada yaşadığın deneyim çok kıymetli. Bu nedenle her an kendimi geliştirdiğim, sürekli öğrendiğim bir şirkette çalışmaktan keyif alıyorum.
Artı Yönleri
Kendini geliştirme fırsatı, samimi iş ortamı, maaşın düzenli yatması
Yıl sonu prim olmaması
Eğlenceli ve Değer Katan Bir Şirket Ortamı
Uzman Yardımcısı (Güncel Çalışan) - ıstanbul - 18 Kasım 2022
Bulunduğum şirkette işe alım anlamında tüm süreçlerde bilgi sahibi oldum ve kendimi geliştirdim. Çok üretken, gelişime ve büyümeye açık bir yapı içinde çalışmaktan mutluluk duyuyorum.
Eğlenceli ve İş Anlamında kendinize çok şey katabileceğiniz iş
2 mülakata girdim. Görüşmeler zoom ve yüzyüze oldu. İlk iş gününde oryantasyon ile şirketi tanımamızı sağlıyor. Yöneticileri çok iyi çalışırsanız gerçekten çok şey öğrenebileceğiniz ve kendinizi gösterebileceğiniz bir firma.
Artı Yönleri
sabah kahvaltısı öğle yemeği, artı sodexo, özel sağlık sigortası servis imkanı, hediye çekleri, eğlenceli organizasyonlar
Takım çalışması ve güvenilirlik
Karaca Çalışan (Güncel Çalışan) - İstanbul - 18 Kasım 2022
Karaca’da gayet mutlu ve sağlıklı bir çalışma ortamı var. Herkes anlayış ve saygı çerçevesinde işleri yürütüyor.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
KARACA firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
Kategorilere göre puanlama
İş/Sosyal hayat Dengesi için 5 üzerinden 2,9 yıldız
Maaş/Avantajlar için 5 üzerinden 3,0 yıldız
İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 3,0 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 2,9 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 2,9 yıldız
KARACA hakkındaki sorular
- KARACA şirketinde hastalık izni politikası nedir? Yılda kaç gün hastalık izni alınabiliyor?5 kişi yanıtladı
- KARACA hangi yan hakları sunuyor?4 kişi yanıtladı
- KARACA şirketinin sunduğu sağlık sigortası neleri kapsamaktadır?3 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?3 kişi yanıtladı
- Bu şirkette çalışmanın en iyi tarafı nedir?3 kişi yanıtladı