4,1/5 yıldız.

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 13 yorum bulundu4.507 yoruma gözat

Mükemmel

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Böyle bir deneyimim olduğu için ve cv yer aldığı için açıkçası çok mutluyum. Gerçekten tam bir aile ortamı ve mükemmellliğin önündeler gözüm kapalı güvenebileceğim tek şirket

Loreal

Rahat tempolu ve eglenceli güzel bir firma. Gelistirilmesi gereken bir çok noktası var hala özellikle satış geliştirme konusunda.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

A workplace open to teach & build leadership

L'Oreal is the best place to learn, increase management skills and take initiatives. I have learnt many things about management and leadership. The culture of the company always encourage even juniors to take initiatives, talk in the meetings and join to the decision making processes.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Excellent data - marketing- research - management experience with terrible work life balance Hard working competitive working and stressful working environment

Harika

Harika bir çalışma ortamı. Etik bir iş yeri. Bir daha asla bu kadar güzel bir firmada calisamam dedirten bir yer.

Artı Yönleri

İş ortamı maaş yemek her şeyiyle mükemmel

Yok

mükemmel olumlu

İşiniz 08,30 da başlar ve o güne ait müşteri ziyaretleri yapılır.Şirket kendine ait araç verir ve yakıtı da şirkete aittir.Aylık 500 tl yemek kartı verilir ve bu piyasa şartlarına göre oldukça iyi bir rakamdır.Sektör de çalışmak oldukça zevklidir.. Sizden burada satış becerilerinizle yapmanız gereken satış hedefine ulaşmanız beklenir..L'oreal gibi bir dünya devinde çalıştığım için çok memnundum.Tavsiyemi istersiniz Size 100% evet derim.

Artı Yönleri

Mükemmel kariyer ve kazanç.

Eksi Yönleri

Satış hedefleri bazı zamanlarda çok yüksek olabilir.

Disiplinli

Yani biraz çalışma ortamı olarak şartları zor ama güvenilir yıllarca çalıştığım bu firmalarda hiç bi sıkıntım olmadan devam ettim ...
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

çalışma saatleri güzel eğlenceli ve bilgi ediniyorsun

personeline sahip çıkmayan ama aşık olarak çalıştığım bi firmadır

Dinamik ve Eğlenceli

Proje boyunca yöneticiler bize çok sıcak davrandılar. Çalışma ortamı çok güzel.

Üretken ve eğlenceli

Huzurlu,ekip çalışmasına önem veren,eğlenceli,yüksek tempolu bir firma olarak değerlendirdim.

Çalışanların haklarına değer vermesi

Net maaşı biraz düşük
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Dinamik yorucu zamansız çalışma

17 yıl çalıştığım bu şirkette inanılmaz haksızlıklar gördüm , inanılmaz bilgiler edindim.çalışılması gereken departman kesinlikle Marketing.

Artı Yönleri

Bir pazarlama şirketi bu konuda gelişmek için fırsat

Eksi Yönleri

Profesyonel görünümüne rağmen kişilere bağlı yönetim tarzı

BAŞARILI

İYİ VEDE BAŞARILI BİR ŞİRKETTİ BİR ŞİRKETTİ 4 SENE ÇALIŞDIM VEDE EVLİLİK YÜZÜNDEN ÜLKE DIŞINA ÇIKMAM GEREKİYORDU 1 SENE ALMANYADA KALDIM VEDE GERİ DÖNDÜM

Fransız Kulturu

Fransız Kulturunu hıssetiğiniz bir ortam. Tempolu stresli ve dinamik bir çalışma alanı.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

L'Oréal firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,9 yıldız
  • Şirketler
  • L'Oréal
  • Çalışan Yorumları
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?