Makro
Haftalık güncellemeler, iş ilanları ve değerlendirmelerden haberdar olun

Makro Kariyer ve İş Arama

Hakkımızda
Makro bestaat al 50 jaar in Nederland en vernieuwt momenteel op veel fronten. Van zelfbedieningsgroothandel naar partner voor ondernemend Nederland. Van producten ook naar diensten en zelfs kennisdeling, van single- (vestigingen) naar multichannel (bezorging&internet). Bij Makro zijn alle medewerkers met passie bezig zijn om een professionele partner – daha fazla voor ondernemers te zijn. Ondernemers vinden bij Makro een compleet food- en non-foodassortiment van meer dan 32.000 producten onder één dak.

Onderdeel van de Metro Group

Begin 1998 verkoopt SHV de Europese Makro's aan de Duitse METRO Group. SHV is anno 2011 nog steeds eigenaar van de nu ruim 180 Makro-vestigingen in Azië en Zuid-Amerika. De METRO Group is eigenaar van onder andere Mediamarkt. In 2010 realiseerde METRO Group een omzet van ruim € 67 miljard. Het bedrijf telt circa 290.000 werknemers en heeft meer dan 2.100 verkooppunten in 33 landen.


Metro Cash & Carry

METRO Cash & Carry, waartoe Makro Nederland behoort, is de sales-divisie van METRO Group en een van de grootste en belangrijkste retailbedrijven ter wereld.


Bij Makro Nederland werken ruim 3.600 mensen. Ongeveer 300 van hen werken op het hoofdkantoor en de overige medewerkers in de vestigingen.
 – daha az
Neden Bize Katılmalısın

Makro şirketinde çalışmak nasıl bir şey?

3,8
İş/Sosyal hayat Dengesi
3,6
Maaş/Avantajlar
3,6
İş Güvencesi/Yükselme
3,7
Yönetim
3,8
Kültür/Değerler

İnsanlar Makro şirketinin yönetimi hakkında ne söylüyor?

%86
çalışan, CEO'nun performansını onaylıyor
CEO Onayı 1.424 derecelendirmeye göredir