Manpower

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 15 yorum bulundu20.882 yoruma gözat

Liyakat yok

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
İşinizi iyi yapsanızda ve hakkınızı aradığınızda direkt kapı gösterilir. Liyakate göre değil gelen emirlere göre çalışılır. Adamınız varsa işe devam edersiniz

Artı Yönleri

Her şey kendiniz ödüyorsunuz.

Stres ve mecburen çalışma

4 yıl maaşa zam yapmadılar. Baktılar asgari ücrette yakın oldu arttırdılar. Asgari ücretten biraz fazla yaptılar. Kiralar yüzünden kendi şehrinde çalışmayanlar da istifa etmeye başladı zaten. Yıl başımı bekliyorlar.

Çok

Rezalet

rezil ve kepaze bir firma istedikleri zaman sizi istedikleri yere sürgün ediyorlar hiç bir şekilde muhattap bulamıyorsunuz. Bütün işleri zoraki yaptırıp tehdit yolu ile mobbing yolu ile iş yaptırıyorlar. 5 yıl çalışmama rağmen 1 kez bile maaş zammı vermediler. Hiç bir artı yönü bulunmayan aşağlık bir firma.

Artı Yönleri

Firmanın çalışma prensibi çalışın köleler

Eksi Yönleri

Hiç. En aşağlık en adi en mobbing yapan firmalardan biri

Aşırı stresli

Personellere destek sıfır, iş sürekliliği konusunda güvence yoktu.

Maaşların zamanında ödenmesi

Eksi Yönleri

Öğle yemeği desteği yoktur, servis desteği yoktur, personellere destek sorun olduğunda işçi ikinci sınıf olarak görülüyor

Tercüman

Birden fazla dil bilen bile önemsemiyorlarTavsiye etmiyorum

Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

İnsana odaklı ve üretken bir ekip.

Projelerde sonuca odaklı ve insana odaklı bir şirket. Covid-19 gibi global bir sorunla bile baş etmek için yaratıcı çözümler bulan ve personeline sonuna kadar destek vermeye çalışan bir yönetim

Üretken

Firmalara projelere personel istihadamı sağlayan Gayet sağlıklı işleyiş içerisinde iş ortamı.

İş değerlendirilmesi

Şirket çalışan personeline yeteri kadar sahip çıkamıyor

İş güvencesi.

Seminer, işe kabul, işe başlama ve bir ayı tamamlamadan iş feshi. Bu arada başka yerlerden gelen iş tekliflerini kaybetmiş bulunmaktayız. Kamuda istihdam edilecek insanlar kendi ülkelerinin arşiv araştırması adına veya mahkeme kararlarına bakılarak işe uygunluk kararı verilmemelidir.şirketle çalışılmaya başla dıktan sonra. Fesih yerine başka alanlarda istihdam imkanı varsa oraya yönle diril eklidir. yönle di
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Eğlenceli ve keyifli bir iş

Elemanın değer veren bütün olanakları sağlayan ve güvenilir bir şirket
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Eğlenceli bir çalışma ortamiydi işimi severek yaptim

Benim için çok güzel bir deneyim oldu. Isimi severek yaptim. Tercüman olarak daha tecrübeli olduğuma inaniyorum.

Artı Yönleri

Çalışanların sorunlarıyla ayri ayrı ilgilenilmesi

Geçici bir is olmasi

Maaş konusunda iyi.

Manpower bünyesinde yaklaşık 12 aydır çalışmaktayım. Bu çalışma suremde kendimi iyi gelistirdim. Bana sunulan iş pozisyonu düşük olsada Manpower a teşekkür ederim.

Yoktur

Eksi Yönleri

Yol parası, öğle yemekleri, verilmiyor

İs soźleşmeleri

İş soźleşmeleri belirsiz süreli. Her an ış bitip her an uzayabiliyor.

Guvenilir

Belirsiz
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

buenos eventos en los cumpleaños

excelente calidad humana buenas capacitaciones sobre riesgos laborales buenas ofertas para postularse

buenas postulaciones
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

ambiente de trabajo bastante tenso

un dia tipico de trabajo en lo normal aprendi a desempeñarme en cargos bastante dificil pero con muy buenos logros de la administracion mucho que desear por que hay muchas preferencias notorias mis compañeros una relacion bastante bn ya que soy una persona muy callada y siempre me llevo la base entre menos sepa mas vivo las oportunidades que me dieron haciendo lo que hacia aunque solo fuera reelevando a mis compañeros aprendi mucho

no entiendo esta pregunta

no
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Manpower firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

20.882 yoruma göre