McDonald's
McDonald's Çalışan Yorumu
Çalışmayın
Ekip (Eski Çalışan) - istanbul'da - 22 Aralık 2021
En kötü deneyimim insan olduğunu unutmak isteyen varsa girsin saçma sapan insanları müdür yapmışlar hem yorucu hem tempolu hemde asgari ücret vermekte bile direten bir firma öğrenci yolma politikasını benimsemiş tam bir kapitalist firma çalışanları genel olarak mutsuz ben hayatımın en büyük hatasını burada 2-3 hafta geçirerek yaptım siz yapmayın Mola 30 dk 1 dk geçirince müdürler saçma tavırlara giriyor ve zorla mesaiye tutuyorlar 3 saat mesaide tutuyorlar. Neymiş efendim hakları varmış yerler hakkını senin 1 eleman fazla almamak için insanları köle gibi kullanıyorlar mesai parasınıda verdiklerinden emin değilim
Yemek hep hamburger
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 1,0 yıldız
Benzer yorumlar
Elbette şubeden şubeye değişir
Masaya servis yapıyordum (Eski Çalışan) - ıstanbul - 1 Ekim 2023
İşe basvurmayi düşündüğümde buradaki yorumlari okuyup baya tirsmistim ama o kadar da korkulacak bir sey olmadigini anladim. Calistigim subedeki vardiya mudurleri, restoran mudurleri gayet iyi insanlardi. Bu noktada asla zorluk yasatmadilar. Her isin zorlugu var arkadaslar, emin olun isinizi duzgun yaparsanız eger cok sorunlu bir müdürünüz yoksa size laf etmezler, Tebrik de ederler.
Artı Yönleri
Yemeginiz var, gayet doyurucu menüler var. Mesela (citir kova kofte kova)
Eksi Yönleri
Benim icin eksi yönü telefon kullanamamakti.
Stresli ortam
MC Donalds (Eski Çalışan) - istanbul'da - 19 Eylül 2023
Maaşın gününde yatması dışında hiç bir artısı yok yoğun stresli ortam müdürlerle uğraşmak çok zor mobese kamerası gibi sürekli çalışanları izliyorlar 1 dakika boş kalsan hemen iş kitliyorlar yemeği puan üzerinden yiyorsun çok saçma toplam 18 puanın var tek bir et hamburger 14 puan Quarter pounder varın siz düşünün dondurma 6 puan evden yemek götürmek yasak diğer restoranlarda yemek değişimi yasak bildiğin askeriye sistemi hatta askerlik daha rahattı diyebilirim
Maaşın gününde yatması
Eksi Yönleri
Stabil asgari ücret, yol ücreti verilmiyor, müdürler çok baskıcı
yetersiz haklar
ekip üyesi (Eski Çalışan) - istanbul'da - 7 Eylül 2023
maaşlar gününde yatar. mesailer de yatar. maaşım yatmaz korkunuz olmasın. parmak sistemi ile çalışıyorlar. 7.5 saat çalışma yarım saat mola. o yarım saat mola asla yetmez. parmak bastığınız an molanız başlıyor ve yemeği o süre içinde hazırlayıp tuvalet ihtiyacınızı karşılamanız beklenir. su içecek vakti bulamadığım oldu. yol parası ve yemek parası yok. prim vermezler. Kasada kar marjı olan ürünü satmanı beklerler ama o primi de senede bir az bir şey ödeyerek veriyorlarmış. yemek de orada yeniyor asgari ücret. hergün fastfood sağlıklı değil. uzun süre çalışmayı düşünüyorsanız yemek kartı veren bir yer daha mantıklı. Geçici birkaç ay çalışmak için ideal. Mağaza yoğunluğuna göre de değişebilir. ben yoruldum. ve aldığım para yaptığım işe kıyasla beni tatmin etmedi.
maaşın zamanında yatar.
Eksi Yönleri
şapka takmak, rahatsız kot pantolon şartı, pantolonlarda cep yok telefon konmasın diye, sürekli ayaktasınız, boş durmak yok, boş durduğunuzda temizlik yaptırıyorlar, kot pantolonla yere çöküp temizlik yapmak hoş değil
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
57.571
- McDonald's şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?16 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?15 kişi yanıtladı
- McDonald's hangi yan hakları sunuyor?13 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde evden çalışma politikası nasıl?12 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?10 kişi yanıtladı
- McDonald's, diş sağlığı sigortası sunuyor mu? Neleri kapsamaktadır?9 kişi yanıtladı
- McDonald's için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?9 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?8 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?7 kişi yanıtladı
Pozisyona göre McDonald's Yorumları
McDonald's için konuma göre yorumlar
Learn about popular job titles at McDonald's
- Şirketler
- McDonald's