McDonald's
McDonald's Çalışan Yorumu
Eğlencesiz eşek gibi çalıştığın bir ortam
Türkiye’de çok kötü bir çalışma ortamı 30 dakika mola ve öğle yemeği sürekli hamburger sağlıksız şeyler
Eksi Yönleri
Hamal gibi çalıştığınız ve aldığınız ücrete değmeyen bir iş
Kategorilere göre puanlama
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 5,0 yıldız
Benzer yorumlar
Aynı rol
Aile ortamı gibi
İlk işim olmasına rağmen sıcak bir ortam olup aile ortamı gibiydi yabancılık çekmedim
Artı Yönleri
Ücretsiz öğle yemeği
Yoğunluktan dolayı saatinde çıkamıyordum
Aynı rol
Şikayet
4 yıl emek verdiğim gece gündüz çalıştığım şirkette bana okdar ağır bir şekilde yargılandım 14 15 TL lik bir oyuncak uğruna hırsızlık muamelesi yapıldı Okdar berbat bir şirket ki İnsanın emeklerim hiçe sayıyorlar Bir kumpas gibi oyun oynayıp tazminatsız çıkışımı verdiler ve ismimi lekelediler bölge sorumlusundan tutun insan kaynaklarındaki Emel hanımın üslubu konuşma şekli davranışları çok yanlıştı Hakkımız hepsine haram olsun Bu dünyada değil öbür dünyada hesaplaşacağım
Artı Yönleri
Saatleri güzeldi
Mobing baskı Eşitsizlik ayrımcılık
Aynı konum
Ekip çalışması gerektiren bazen stresli bazense son derece eğlenceli bir iş
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Antalya - 21 Aralık 2022
Yoğunluk olduğu vakitler dışında aşırı zor olmayan fakat genel olarak dolaşım sağlığınız tehlikeye sokabilecek bir iş. Çünkü en az 8 saat boyunca ayakta sabit duruyorsunuz ya da yine ayakta koşturuyorsunuz. Çalışma alanı içinde de çok fazla yağlılık ve ses var. Bu da titiz ve migreni olan insanlar için çok iyi değil. Fakat genel bakışta çalışırken yeter bitsin dedirten ama eve gittiğinizde kafa rahatlığı ile ve aslında çalışırken arkadaş ortamında gibi olduğunuz için de birçok eğlenceli anı biriktirten bir iş.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
56.145
- McDonald's şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?10 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?9 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde hangi sıklıkta zam aldın?9 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde evden çalışma politikası nasıl?8 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?8 kişi yanıtladı
- McDonald's, diş sağlığı sigortası sunuyor mu? Neleri kapsamaktadır?6 kişi yanıtladı
- McDonald's için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?6 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?6 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?6 kişi yanıtladı
Pozisyona göre McDonald's Yorumları
McDonald's için konuma göre yorumlar
- Şirketler
- McDonald's
- Çalışan Yorumları
- Eğlencesiz eşek gibi çalıştığın bir ortam