McDonald's
McDonald's Çalışan Yorumu
Haftanin alti gunu ne denk gelirse
Ekip uyesi (Eski Çalışan) - istanbul - 6 Mart 2023
1 ay calistim. Mudurlerimin hepsi bir taneydi. Hepsinden Allah razi olsun. Fakat ekip icindeki bazi yetki sahipleri etki sahibi degillerdi. Iletisim ve nezaket hakkinda sinifta kalmis bazi insanlarla ayni alanda 8 saat gecirmek zorunda kalabilirsiniz. Calisanlar arasinda kafa biri bulursaniz onunla ayni bolgede calismak icin izin isteyin. Maas asgari ucret. Ayrica vardiyalarim genelde 3 oglenci 3 kapanis yazildi. Uyku duzeniniz varsa ona veda ederek girin.
Arkadas canlisi ekip arkadaslari
Eksi Yönleri
Nezaketsiz ve is kitleyen calisanlar
Kategorilere göre puanlama
Benzer yorumlar
Aynı rol
Asla önermem
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Çankaya - 27 Eylül 2023
ben de buradaki kötü yorumları okuyup işe girmiş biriyim. şubeden şubeye değişir, en fazla ne olabilir ki diye düşünerek girdim ve başta abartmışlar yahu diye düşündüm. İlk işe girdiğinizde tüm vardiya müdürleri sizi övecektir. Bu övgüler yavaş yavaş azalmaya başladıkça sizi aşağı görmeleri ve zorbalıkları başlar. Dalga geçen mi dersiniz sizin taklidinizi yapan mı dersiniz bağıran mı dersiniz kesinlikle profesyonel olmayan mobbing dolu bir ortama dönüşür. İş arkadaşlarınız iyiyse az biraz eğlenceli olabilir ama bırakın BOŞ ZAMANLARINIZDA onlara iki kelime etmeyi İŞ OLMADIĞI zamanda bile iş yaratıp kitlemek konusunda çok ısrarcılar. Yemek molası 30 dakika yemeğinizi kasaya yazdırıp hazırlatmak zaten 10 dakika sürüyor 20 dakikada da ye yiyebilirsen. En basit iş olarak görülen kasiyerlikte bile eğer aldığın siparişleri hazırlayacak birisi yoksa hem sipariş alıp hem de ekrana düşenleri tepsilere koymak içeceklerini basmak zorundasın ve bunu belli bir sürenin altında yapman lazım. Aynı anda 50 tane iş kitlerler ve yapamayınca yetişemeyince azarlarlar. Tam bir işin ortasındayken başka bir şeyi yapmanı söylerler ve diğer yarım kalan işi neden yapmadın diye azarlarlar. Vardiyadan çıkmana izin vermezler 8 saat yazıyor ya onu unut en az 9.30 10 saat oradasın ve sürekli ayaktasın. Kilona gücüne bakmadan sevkiyat da dahil her şeyi taşımak yardım etmek zorundasın. Müdürler lise mezunu halleriyle seni hep küçümser 55 yaşındaki kadını çocuk gibi azarladıklarını ağlattıklarını bilirim. Asla kaliteli değil. Yükselmek kolay şans verilirse ama torpil yapılanlar da çok. Yeni gelen bir kız yaşı -
Artı Yönleri
Ücretsiz yemek, maaş mesai parası tam yatıyor
Resmen psikolojik şiddet
Aynı rol
Berbat
Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - Ankara - 23 Eylül 2023
Hayatınıza sosyal yaşamınıza ve sağlığınıza asla saygı göstermeyen sizi köle gibi kullanıp atan bir şirket.
Aynı konum
Elbette şubeden şubeye değişir
Masaya servis yapıyordum (Eski Çalışan) - ıstanbul - 1 Ekim 2023
İşe basvurmayi düşündüğümde buradaki yorumlari okuyup baya tirsmistim ama o kadar da korkulacak bir sey olmadigini anladim. Calistigim subedeki vardiya mudurleri, restoran mudurleri gayet iyi insanlardi. Bu noktada asla zorluk yasatmadilar. Her isin zorlugu var arkadaslar, emin olun isinizi duzgun yaparsanız eger cok sorunlu bir müdürünüz yoksa size laf etmezler, Tebrik de ederler.
Artı Yönleri
Yemeginiz var, gayet doyurucu menüler var. Mesela (citir kova kofte kova)
Eksi Yönleri
Benim icin eksi yönü telefon kullanamamakti.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
57.531
- McDonald's şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?16 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?15 kişi yanıtladı
- McDonald's hangi yan hakları sunuyor?13 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde evden çalışma politikası nasıl?12 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?10 kişi yanıtladı
- McDonald's, diş sağlığı sigortası sunuyor mu? Neleri kapsamaktadır?9 kişi yanıtladı
- McDonald's için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?9 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?8 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?7 kişi yanıtladı
Pozisyona göre McDonald's Yorumları
McDonald's için konuma göre yorumlar
Learn about popular job titles at McDonald's
- Şirketler
- McDonald's
- Çalışan Yorumları
- Haftanin alti gunu ne denk gelirse