McDonald's
Bu şirketi değerlendirin

McDonald's

McDonald's Çalışan Yorumu

McDonald's'ta çalışmak

Arkadaşlar öncelikle McDonald's ta çalışmak çok güzel insanlar da sana sıcak kanlı davranıyorlar müdürler de öyle ben aşşağı yukarı 1.5 yıl çalıştım hiç pişman olmadım ama maaş asgari ücret ve bazen düşük yatırıyor lar hiç tam maaş almadım buzlukta 1 et 1 tavuk mu eksik bütün çalışanlara bölüyorlar kayıpları neyse onu mesai konusunda da çok az para veriliyor. Ve yol parası verilmiyor servis te yok ve öğle yemeği vakti yarım saat sadece McDonald's tan yemek yiyorsun ve mola yarım saat yemeği alman 10 dakika sürüyor rahat yani molan 20 dakika ama iş ortamı mükemmel 👌

Artı Yönleri

Ücretsiz öğle yemeği

Eksi Yönleri

Yol parası verilmiyor servis zaten yok

Kategorilere göre puanlama

İş/Sosyal hayat Dengesi için 5 üzerinden 3,0 yıldız
Maaş/Avantajlar için 5 üzerinden 2,0 yıldız
İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 5,0 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 3,0 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 5,0 yıldız

Benzer yorumlar

Berbat

Hayatınıza sosyal yaşamınıza ve sağlığınıza asla saygı göstermeyen sizi köle gibi kullanıp atan bir şirket.

yetersiz haklar

maaşlar gününde yatar. mesailer de yatar. maaşım yatmaz korkunuz olmasın. parmak sistemi ile çalışıyorlar. 7.5 saat çalışma yarım saat mola. o yarım saat mola asla yetmez. parmak bastığınız an molanız başlıyor ve yemeği o süre içinde hazırlayıp tuvalet ihtiyacınızı karşılamanız beklenir. su içecek vakti bulamadığım oldu. yol parası ve yemek parası yok. prim vermezler. Kasada kar marjı olan ürünü satmanı beklerler ama o primi de senede bir az bir şey ödeyerek veriyorlarmış. yemek de orada yeniyor asgari ücret. hergün fastfood sağlıklı değil. uzun süre çalışmayı düşünüyorsanız yemek kartı veren bir yer daha mantıklı. Geçici birkaç ay çalışmak için ideal. Mağaza yoğunluğuna göre de değişebilir. ben yoruldum. ve aldığım para yaptığım işe kıyasla beni tatmin etmedi.

Artı Yönleri

maaşın zamanında yatar.

Eksi Yönleri

şapka takmak, rahatsız kot pantolon şartı, pantolonlarda cep yok telefon konmasın diye, sürekli ayaktasınız, boş durmak yok, boş durduğunuzda temizlik yaptırıyorlar, kot pantolonla yere çöküp temizlik yapmak hoş değil

Asgari ücretliiş

Asgari ücretli bir normal standartlarda bir iş Ne çok zor bir iş nede kolay
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

229.610 yoruma göre