McDonald's

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 86 yorum bulundu230.192 yoruma gözat

Elbette şubeden şubeye değişir

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
İşe basvurmayi düşündüğümde buradaki yorumlari okuyup baya tirsmistim ama o kadar da korkulacak bir sey olmadigini anladim. Calistigim subedeki vardiya mudurleri, restoran mudurleri gayet iyi insanlardi. Bu noktada asla zorluk yasatmadilar. Her isin zorlugu var arkadaslar, emin olun isinizi duzgun yaparsanız eger cok sorunlu bir müdürünüz yoksa size laf etmezler, Tebrik de ederler.

Artı Yönleri

Yemeginiz var, gayet doyurucu menüler var. Mesela (citir kova kofte kova)

Eksi Yönleri

Benim icin eksi yönü telefon kullanamamakti.

Takım arkadaşları arası iletişim

İletişim faktorünün önemli bir rol oynmasından dolayı zevk alarak çalıştığım bir ortamda.

Öğle yemeği ve ulaşım

vardiya değişkenliği

üretken eğlenceli çalışma ortamı

güzel çalışma ortamı var kasanın nasıl kullanılacağını ürünlerin nasıl hazırlancağını kariyer yolunu

ücretsiz yemek

Zevkli çalışma ortamı

işyerindeki günüm vardiyaya gelip o anki vardiyayı kontrol etmek satışlara bakmak ve gün sonuna kadar ne kadar satış yapıcağımızı kontrol etmek ve hedefe ulaşıp ulaşmıcamıza bakmaktır. İnsanlarla nasıl konuşulması gerektiğini sıcak kanlı olarak onlara gülümseyerek kendı evlerındeymış gibi hissettirmek çalışma arkadaşlarımla iyi geçinmek benim altımda bir alt pozisyondaki takım arkadaşıma bildiklerimi öğretmek işimizin en zor yanı insan yönetmek biz sadece orada hamburger göndermiyoruz aynı zamanda insan yönetiyoruz ve bir yöneticiye göre insan yönetmek gerçekten zor bir iş zaten bu işi becerebilen arkadaşları yönetici takımına alabiliyorlar işimin en eğlenceli yanı insanlarla çalışmak birlik beraber olmak bu insana çok mutluluk veriyor (sizin aranızda olmaktan mutluluk duyarım )

Eksi Yönleri

Vardiya saati dolunca bazen çıkartılmıyor

kaliteli bir otam

cok düzensiz saaatleri olmasına ragmen eglenceli ve kalıteli bir ortamda çalıştım. mc donalds bana birçok şey kattı. insanlarala ilişkimde çok fazla artı sagladı.

egitim

Eksi Yönleri

düzensiz çalışma ve yetersiz maaş
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Yorucu ve eğlenceli çalışma ortamı

İşe başlamadan önce ilk olarak nerede görev alınacaksa ona göre eğitimi verilir.Sonrasında görev alanında diğer arkadaşların da yardımıyla tek başına kendini idare edebilecek pozisyona getirilir.Yorucu ve hız gerektiren zor yanları olmasının yanında arkadaşlarla eğlenceli bir ortamdır.

ücretsiz bir öğün yemek

Eleman eksikliği
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

• Şirketler
  • McDonald's
  • Çalışan Yorumları
  • İstanbul
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?