İstanbul konumunda McDonald's için Çalışan Yorumları
Aramayla eşleşen 86 yorum bulundu230.192 yoruma gözat
Elbette şubeden şubeye değişir
Masaya servis yapıyordum (Eski Çalışan) - ıstanbul - 1 Ekim 2023
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumİşe basvurmayi düşündüğümde buradaki yorumlari okuyup baya tirsmistim ama o kadar da korkulacak bir sey olmadigini anladim. Calistigim subedeki vardiya mudurleri, restoran mudurleri gayet iyi insanlardi. Bu noktada asla zorluk yasatmadilar. Her isin zorlugu var arkadaslar, emin olun isinizi duzgun yaparsanız eger cok sorunlu bir müdürünüz yoksa size laf etmezler, Tebrik de ederler.
Artı Yönleri
Yemeginiz var, gayet doyurucu menüler var. Mesela (citir kova kofte kova)
Eksi Yönleri
Benim icin eksi yönü telefon kullanamamakti.
Takım arkadaşları arası iletişim
Satış, ürün hazırlama, eğitim (Eski Çalışan) - İstanbul - 15 Şubat 2016
İletişim faktorünün önemli bir rol oynmasından dolayı zevk alarak çalıştığım bir ortamda.
Öğle yemeği ve ulaşım
vardiya değişkenliği
üretken eğlenceli çalışma ortamı
kasiyer garson üretim elemanı (Güncel Çalışan) - İstanbul, T34 - 12 Ocak 2016
güzel çalışma ortamı var kasanın nasıl kullanılacağını ürünlerin nasıl hazırlancağını kariyer yolunu
ücretsiz yemek
Zevkli çalışma ortamı
Vardiya Müdürü (Eski Çalışan) - istanbul - 10 Ağustos 2015
işyerindeki günüm vardiyaya gelip o anki vardiyayı kontrol etmek satışlara bakmak ve gün sonuna kadar ne kadar satış yapıcağımızı kontrol etmek ve hedefe ulaşıp ulaşmıcamıza bakmaktır. İnsanlarla nasıl konuşulması gerektiğini sıcak kanlı olarak onlara gülümseyerek kendı evlerındeymış gibi hissettirmek çalışma arkadaşlarımla iyi geçinmek benim altımda bir alt pozisyondaki takım arkadaşıma bildiklerimi öğretmek işimizin en zor yanı insan yönetmek biz sadece orada hamburger göndermiyoruz aynı zamanda insan yönetiyoruz ve bir yöneticiye göre insan yönetmek gerçekten zor bir iş zaten bu işi becerebilen arkadaşları yönetici takımına alabiliyorlar işimin en eğlenceli yanı insanlarla çalışmak birlik beraber olmak bu insana çok mutluluk veriyor (sizin aranızda olmaktan mutluluk duyarım )
Eksi Yönleri
Vardiya saati dolunca bazen çıkartılmıyor
kaliteli bir otam
cok düzensiz saaatleri olmasına ragmen eglenceli ve kalıteli bir ortamda çalıştım. mc donalds bana birçok şey kattı. insanlarala ilişkimde çok fazla artı sagladı.
egitim
Eksi Yönleri
düzensiz çalışma ve yetersiz maaş
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Yorucu ve eğlenceli çalışma ortamı
işçi (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu, T34 - 13 Eylül 2014
İşe başlamadan önce ilk olarak nerede görev alınacaksa ona göre eğitimi verilir.Sonrasında görev alanında diğer arkadaşların da yardımıyla tek başına kendini idare edebilecek pozisyona getirilir.Yorucu ve hız gerektiren zor yanları olmasının yanında arkadaşlarla eğlenceli bir ortamdır.
ücretsiz bir öğün yemek
Eleman eksikliği
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
McDonald's için daha fazla yoruma göz at
Bunu denemek isteyebilirsiniz:
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
57.571
- McDonald's şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?16 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?15 kişi yanıtladı
- McDonald's hangi yan hakları sunuyor?13 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde evden çalışma politikası nasıl?12 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?10 kişi yanıtladı
- McDonald's, diş sağlığı sigortası sunuyor mu? Neleri kapsamaktadır?9 kişi yanıtladı
- McDonald's için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?9 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?8 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?7 kişi yanıtladı