McDonald's

3,4İş-Yaşam Dengesi

Sırala

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 2 yorum bulundu230.192 yoruma gözat

Çok berbat bir çalışma ortamı

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Müdürler desen sen kötüsün diyerek seni işten soğutuyorlar.Sürekli aynı ızgaradan patatesleri ben soğan halkalarını kullanıyorlar.Üretimde içeride böcekler çıkıyor onlarla hamburger satışı yapılıyor.Her gün ağır yükler.Ekip arkadaşları desen yardımcı olmuyor.Günü kurtarmanın peşinde, sürekli sana iş yaptırıyor. Milkshake ve sundae sütlerini sen dolduruyorsun.Ekip lideri olarak yapmaman gerekenleri yapıyorsun.İçecekleri doldurdum, patatesleri yerleştirdim,dondurma kasasından satış yaptım para kazandırdım,her gün tepsileri sildim, işkurluların olumsuz olduğu halde marmarapark mc donaldsa Melisa Öztürk’ü,Ece Demir’i ve Emre diye kişileri aldı.İşkuru arayıp durumu söylediğimde ise aile mahkemesine başvuracağım söylendi.Buna çözüm bulması yerine işkurda çalışan tuğba hanım ilgilenmedi benimle.İşkurlularda bilmiyorlar aynı zamanlarda girdiğim halde bana farklı muamele onlara farklı muamele yapıldı. Kasada açık çıkarmadığım halde bilmediğim halde biliyormuşum da yapmıyormuşum gibi davranıldı.

Artı Yönleri

Yemek

Eksi Yönleri

Kötü muamele, kendinden alttakini ezme, bilmeyene öğretmeme, yeni gelenlere işkurlulara daha çok ilgi ve alaka
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

ücret yetersiz

ücret olarak yetersiz . ve cok yogun calisiliyor. 12 13 saat calisma oluyor fakat ucret artisi yok .

Artı Yönleri

ücretsiz yemek

Eksi Yönleri

fazla çalışma saati
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,3 yıldız

Pozisyona göre McDonald's Yorumları

Learn about popular job titles at McDonald's

• Şirketler
  • McDonald's
  • Çalışan Yorumları
  • Esenyurt
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?