Üretim Elemanı için McDonald's Çalışan Yorumları
Aramayla eşleşen 3 yorum bulundu230.192 yoruma gözat
Başlık bulamadim
Üretim elemanı (Güncel Çalışan) - İstanbul avrupa yakası - 26 Şubat 2019
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumŞoyleki ilk basta serviste baslatttilar eger islek bi avm de iseniz yabancilari anlamakta gucluk cekiyorsunuz hele ki araplari , ingilizce bildiklerini saniyorlar ingilizce konusuyorm anlamiyor ve bana kiziyor her neyse daha fazla dayanamadim 3 ay sonunda cikicam dedim mudurume , fakat mudur kabul etmeyip beni üretime aldi ve hala calisiyorm üretim servisten cok cok iyi bi kiz olarak soyluyorm cunku genelde kizlari direk servise alirlar. Ise girecekseniz uretime gecin onun disinda bu sektorde cok eleman girip cikiyor oyuzden ortam bi guzellesir bi kotulesir mudurlere gelirsek 4 tane mudurum var yalaka falan asla degilim hatta baya mesafem vardir 1 mudur haric restorandaki herkesle aram iyi bu yuzden bu iş cekilir hale geliyor ortamdan dolayi . Maas hep bekledigimden dusuktur onuda belirtmek istedim.
Artı Yönleri
Ucretsiz ogle yemegi ama puan limitin var, arkadas ortami
Eksi Yönleri
Maaslar hep bekledigimden dusuk
Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Üretim Elemanı (Eski Çalışan) - Ankara - 18 Mart 2018
McDonald’s gerçekten çalışılacak en son yerdir tavsiye etmem.Kendi yemekleri harici yemek yedirmezler.Sürekli stres içinde çalışırsınız,yapılan ise göre maaşları azdır.
Yok
Eksi Yönleri
Sürekli is baskısı, yetersiz yemek porsiyonu
üretken eğlenceli çalışma ortamı
kasiyer garson üretim elemanı (Güncel Çalışan) - İstanbul, T34 - 12 Ocak 2016
güzel çalışma ortamı var kasanın nasıl kullanılacağını ürünlerin nasıl hazırlancağını kariyer yolunu
ücretsiz yemek
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
McDonald's için daha fazla yoruma göz at
Bunu denemek isteyebilirsiniz:
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
57.571
- McDonald's şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?16 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?15 kişi yanıtladı
- McDonald's hangi yan hakları sunuyor?13 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde evden çalışma politikası nasıl?12 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?10 kişi yanıtladı
- McDonald's, diş sağlığı sigortası sunuyor mu? Neleri kapsamaktadır?9 kişi yanıtladı
- McDonald's için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?9 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?8 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?7 kişi yanıtladı
Pozisyona göre McDonald's Yorumları
McDonald's için konuma göre yorumlar
Learn about popular job titles at McDonald's
- Şirketler
- McDonald's