Ekip Üyesi için McDonald's Çalışan Yorumları
Aramayla eşleşen 93 yorum bulundu230.192 yoruma gözat
yetersiz haklar
ekip üyesi (Eski Çalışan) - istanbul'da - 7 Eylül 2023
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorummaaşlar gününde yatar. mesailer de yatar. maaşım yatmaz korkunuz olmasın. parmak sistemi ile çalışıyorlar. 7.5 saat çalışma yarım saat mola. o yarım saat mola asla yetmez. parmak bastığınız an molanız başlıyor ve yemeği o süre içinde hazırlayıp tuvalet ihtiyacınızı karşılamanız beklenir. su içecek vakti bulamadığım oldu. yol parası ve yemek parası yok. prim vermezler. Kasada kar marjı olan ürünü satmanı beklerler ama o primi de senede bir az bir şey ödeyerek veriyorlarmış. yemek de orada yeniyor asgari ücret. hergün fastfood sağlıklı değil. uzun süre çalışmayı düşünüyorsanız yemek kartı veren bir yer daha mantıklı. Geçici birkaç ay çalışmak için ideal. Mağaza yoğunluğuna göre de değişebilir. ben yoruldum. ve aldığım para yaptığım işe kıyasla beni tatmin etmedi.
maaşın zamanında yatar.
Eksi Yönleri
şapka takmak, rahatsız kot pantolon şartı, pantolonlarda cep yok telefon konmasın diye, sürekli ayaktasınız, boş durmak yok, boş durduğunuzda temizlik yaptırıyorlar, kot pantolonla yere çöküp temizlik yapmak hoş değil
Çalışacağınız kişilere göre değişiyor
Ekip üyesi (Güncel Çalışan) - İzmir - 14 Mayıs 2018
Başlayalı bir kaç ay oldu müdürler hiç ezici bir tip değil çoğu yaşıtım olduğu için sanırım. Çalısırken aşırı derecede yoruluyorum çıkmayı bile düşünüyorum ama kapanışta o arkadaş ortamını görünce her şey değişiyor dediğim gibi tamamen çalıştığınız ekip ile ilgili bir durum kişiler gıcık bir tipse iş gerçekten çok kötü gelir, çekilmez ama benimki gibi arkadaş ortamı varsa yorgunluğunuza değer sanırsam. Kendinizi kasmayın tamamen eğlenmeye gülmeye bakın.
Artı Yönleri
Ücretsiz yemek ve yerine göre eğlenceli ortam
Eksi Yönleri
Aşırı derecede yorgunluk, yol parasının verilmemesi ve haftada iki kez zorunlu kapanışa kalmak
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Mecbur olduğumuz için çalıştığımız yer
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 4 Mayıs 2018
Halen çalışmaktayım kesinlikle ve kesinlikle kimseye güvenmeyin hepsi çıkarcı birer yaratık üstlerine yaranmak için en ufak şeyde sizi şikayet ederler senden bi halt olmaz ekip lideri yada müdür olamazsın gibi sizi işten soğutacak laflar söylerler kimseye aldırış etmeyin işinizi doğru yapıp müdürleri yalayın başka türlü zor üç 7 yıldır çalışıp ekip lideri olamayan da var 8 ayda müdür olan da
Artı Yönleri
Aktiviteler yemek ve nadir de olsa abi abla gibi olan müdürler
Eksi Yönleri
Emeğininizin karşışığını tam aldığınızı düşünmezsiniz, istediğinizde mesai yapamazsınız, ama onalar istediklerinde 11 12 saate kadar çalıştırırlar, yerleri bezle silmeyi unutmayın arkadaşlar, ve lozeti ve merdivenleri
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Calışma arkadaşları dışında eğlenemezsin vardiya müdürleri kendilerini bi tanrı olarak görür
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Ankara - 2 Mayıs 2018
Maaş gününde yatar ama tuvalete gitmek için bile bazen izin verilmez mesai yaptirirlar ama parasını vermezler exstra off verirler her türlü seni kullanırlar v.s bir sürü eksi yönleri var sürekli eleman çıkar
Artı Yönleri
Açılışsan ac kaldın cünkü yemeğe aksam 6 cikarsin sabah 8 başlar kapanış isen 1 saat sonra yersin
Eksi Yönleri
İşe girmeyin müdürler burnundan kıl dahi aldırmaz her şey en iyi onlar bilit en iyisi onlardır
Ise ilk adim
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Adapazarı - 29 Nisan 2018
Zamanini hizli degerlendirmek ve pratiklik kazanmak
Eglenceli ekip arkadaslari
Eksi Yönleri
Hergun burdan yemek yenmesi facefoot olmadi
eğlenceli çalışma ortamı
Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - Bursa - 23 Nisan 2018
elemanlar arası iyi uyum ve eğlenceli bir çalışma ortamı
yemek eve serbis
yavaş yükselme
Çalışma ortamı
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - İzmir - 6 Mart 2018
Ben 1 buçuk yıl çalıştım ve gerçekten işimi çok severek çalıştım kesinlikle hijyenik ürünlerini güvenle tüketilebileceğiniz tek yer yükselme şansı gerçekten çabalayan çoğu insan için var kendini geliştirebileceğin bir yer işimi çok özledim çalışma ortamı çok güzel her konuda anlayış gösteriliyor asla sıkılmadan çalışabileceğiniz tek yer geri dönmeyi çok istiyorum sadece anlaşamadığım bir müdür için pes ettim ve çok üzgünüm.
Yemek izin
Yok
Eğlenceli yoğun tempolu
Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - Çanakkale - 22 Şubat 2018
Yoğun ve eğlenceli.yemek içerden.takım çalışması.yükselme imkanı
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Hareketli, enerjik ve dinamik çalişma ortami
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Malatya - 8 Şubat 2018
Üretken ve eğlenceli bir çalişma ortami var. Ayrıca vardiyalı çalişma sistemiyle tam da bana göre bir ortamdı.
Az çalişma saatleri
iş güvenliği eksikliği
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Çalışana önem vermeyen lanet firma
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa - 8 Ocak 2018
5 ay 212 Alışveriş merkezi Mc Donalds da çalıştım işin ilk 2-3 günü güler yüzlü müdürler falan aradan 1 ay sonra hakaretler bağırmalar pazar günü yoğunluk vardı patates kızartması yağı gözüme geldi müdür git soğuk odaya bişey olmaz dedi anladım ki MC donalds da iş güvenliği ve işciye önem vermeyen firmaymış bende istifa mı verdim Allah onların belasını versin Özellikle Fidan Ve İbrahim denen müdür bozuntuları
Yemek + servis
Eksi Yönleri
Yoğun iş ortamı egolu müdürler parası az
Sıkıcı
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - İstanbul - 5 Aralık 2017
Sıkıcı ve bunaltici mutfakta çalışmak çok zor sıcak bi taraftan
Ücretsiz yemek
Düzgün rahat
EKİP ÜYESİ (ÜRETİM VE KASİYER) (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 22 Kasım 2017
İşi̇ni̇zi̇ yaptiğiniz sürece hi̇çbi̇r sikinti yaşamazsiniz
YEMEK
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Arkadaş ortamı iyi yükselme şansı düşük
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - Bolu - 19 Ekim 2017
Fazla bir süre bulunmadım orada ancak yükselme şansımın olmadığını gördüm ve bıraktım
Genel Değerlendirme
Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - Bolu - 19 Ekim 2017
İşe ilk başladığımda ortam ve çalışma olarak rahattı.Maaşım ve yemek olarak iyiydi.Ancak daha sonra müdür ve çalışanların tavırlarının değiştiğini gördüm o yüzden ayrılmak istedim.
üretken ve eğlenceli
ekip üyesi (Eski Çalışan) - İstanbul - 15 Ekim 2017
üretken ve eğlenceli bir ortam.
üretken ve eğlenceli
Sıkıcı calışma ortamı
Ekip üyesi (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 19 Eylül 2017
insanlar birbirinden uzak çok yorucu iş ortamı geç saatlere kadar çalıştırılma
yok
çok yorucu iş
Mc donalds
Ekip üyesi kasiyer (Eski Çalışan) - Edirne - 14 Eylül 2017
Mc donalds gayet eğlenceli ve yükselmek için güzel bir iş
Yemek karşılanması
Eksi yönleri bence yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Uretken ve yogun calisan bir is ortami
Ekip uyesi (Eski Çalışan) - Kayseri - 26 Ağustos 2017
Hijyen kurallarina son derece dikkat eden ve yogun bir tempoyla calisilan bir sirket.
Kariyer imkanı
Ekip Üyesi/Kasiyer (Güncel Çalışan) - İzmir - 8 Ağustos 2017
Maaş yapılan işe göre yetersiz olsa da kariyer imkanı olması iyi
Artı Yönleri
Yedi buçuk saat çalışıyor olmak
Eksi Yönleri
Gün içinde düzensiz saatlerde çalışıyor olup kendine fazla zaman ayıramamak
Eğlenceli
Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - Zeytinburnu - 20 Temmuz 2017
Yaşıtlarımla Beraber Eğlenceli Zamanlardı Etkinlikler Oluyordu
Arkadaş Ortamı
Yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Üretken ve eğlenceli̇ çalişma ortami
EKİP UYESİ (Eski Çalışan) - Kurtköy - 1 Temmuz 2017
-Aynı şekilde işe saatinde başlanır
-burada daha çok düzenli ve titiz olmayı öğrendim
-Yönetim çok dikkatle ilgilidir
-Çalışma arkadaşları fazla ama gerektiği mesafedeydi
-fazla ilgi gösterilmeli ve dikkatli olmalı
-Sürekli hareket halinde ve güler yüzlü bir ekip
YOK
McDonald's şirketinde Ekip Üyesi
Tahmini maaş
6.101TRY ayda
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
57.571
- McDonald's şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?16 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?15 kişi yanıtladı
- McDonald's hangi yan hakları sunuyor?13 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde evden çalışma politikası nasıl?12 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?10 kişi yanıtladı
- McDonald's, diş sağlığı sigortası sunuyor mu? Neleri kapsamaktadır?9 kişi yanıtladı
- McDonald's için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?9 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?8 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?7 kişi yanıtladı
Pozisyona göre McDonald's Yorumları
McDonald's için konuma göre yorumlar
Learn about popular job titles at McDonald's
- Şirketler
- McDonald's