McDonald's

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 93 yorum bulundu230.192 yoruma gözat

yetersiz haklar

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
maaşlar gününde yatar. mesailer de yatar. maaşım yatmaz korkunuz olmasın. parmak sistemi ile çalışıyorlar. 7.5 saat çalışma yarım saat mola. o yarım saat mola asla yetmez. parmak bastığınız an molanız başlıyor ve yemeği o süre içinde hazırlayıp tuvalet ihtiyacınızı karşılamanız beklenir. su içecek vakti bulamadığım oldu. yol parası ve yemek parası yok. prim vermezler. Kasada kar marjı olan ürünü satmanı beklerler ama o primi de senede bir az bir şey ödeyerek veriyorlarmış. yemek de orada yeniyor asgari ücret. hergün fastfood sağlıklı değil. uzun süre çalışmayı düşünüyorsanız yemek kartı veren bir yer daha mantıklı. Geçici birkaç ay çalışmak için ideal. Mağaza yoğunluğuna göre de değişebilir. ben yoruldum. ve aldığım para yaptığım işe kıyasla beni tatmin etmedi.

maaşın zamanında yatar.

Eksi Yönleri

şapka takmak, rahatsız kot pantolon şartı, pantolonlarda cep yok telefon konmasın diye, sürekli ayaktasınız, boş durmak yok, boş durduğunuzda temizlik yaptırıyorlar, kot pantolonla yere çöküp temizlik yapmak hoş değil

ÇokBaşarılı Bir Çalışma Ortamı

İşyerindeki ekip arkadaşlarım,müdürlerim ve çalışma ortamım gayet başarılı olup, özel nedenlerden dolayı ayrılmak durumunda kaldım.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Kesinlikle çalıştığım en berbat markadır.

İşçi hakkı diye birşey yok. Hayasızca mesaiye bırakırlar, üstüne üstlük sabahına mağaza genel müdürü o mesaileri siler. Hak yemekte üstlerine yoktur. Genelde öğrenciler çalışır. Şu saatte dersim var dendiğinde müdür : -Bugün gitme, - bugün geç git vs vs yorumlarda bulunur. Emeğinin hakkını kesinlikle alamazsın. Bir o kadar yorucudur, sürekli koşuşturur durursun.

ARTI YÖNÜ YOK

Eksi Yönleri

Çalışma sistemi, saatleri, maaşların eksik yatması vs. vs.

sözde kurumsal, dalaveracı işletme

işe ilk başlandığında kimse sizi kaybetmek istemez zaman geçtikçe iş yükü artar ve beklentiler dogrultusunda resmen dayanıklılık testi yapılır dayanırsanız yükselemezsınız dayanamazsanız ya yol verılmeye calısılır yada süreklı ınsanları ezerek yükselirsiniz işi iyi yapmanız birsey ifade etmez sorun yasamamıssınızdır ama şikayet edildiniz diye sacma sapan mazeretlerle motıvasyonunuzu düşürürler yükselme vaadi ile etinizden sütünüzden ve yoğurdunuzdan faydalanırlar.yöneticilerinin düşük eğitimli olması ve çalısanlardan egıtımı yuksek olanları sureklı ezmesı ve onların yukselmelerınden korkarak sureklı bır üstlerıne kötülemelerı ve üzerinizden alevera ve dalevera yapılması oyunlara konu olmanıza sebep olur.

18 puanlık yemek, 6 ayda bir aktivite

Eksi Yönleri

çok fazla var ne desem bilmiyorum

Eglenceli bir iş yeri

Kasiyerligi öğrendim . Çalışma arkadaşlarım sıcak kanlılar.

Yemek şirkete ait

Çıkış saatleri belli degil
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Sıcak ortam

Arkadşlarım iyiydi sıcak bir ortam vardı müdürlerim anlayışlıydı.

restoranim 2. ailem

vardiya arkadaslarimla aramizda cok iyi bir enerji vardi ve ne kadar yogun olursak olalim kimse bir birine ters bir bicimde yaklasmiyor her ani eglenerek geciriyorduk.

Artı Yönleri

ekip ici iletisim cok kuvvetli, musteriye ve calisanlara yapilan anketlerle surekli bir kalite olcumu var.

Uretken ve eğlenceli

Bayılıyorum hala çalışmak isterim fakat okul beni çok yoruyor o yüzden daha sakin bir iş arıyorum

Yemekler

Puanlar az

Eğlenceli çalışma ortamı

İnsanlarla iletişim kurmanızı kolaylaştıran bir yer. Çalışma ortamı ve çalışanları çok iyi. İşte verimli olmanızı sağlıyorlar.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

disiplinli sürekli eğitim veren gelişime açık bir şirket. kurallar dışına çıkılmıyor. özel hayata göre ayarlanan bir çalışma sistemi var. fakat gruplaşmalar mevcut. buda çalışmayı zorlaştırıyor.

eğlenceli

Pratik ve hızlı çalışmamı sağladı. El becerimi geliştirdim. Daha farklı insanları tanıdım. İnsanlarla olan iletişimimi geliştirdim. Şirket çalışma ortamı çok temiz.

Kibirli insanlar

Cok düzensiz saatleri var

Bursa fsm restoran ında calıştım çalışanlara cok bagırıyorlar 2 senedir de büssürü eleman kaybetti ler bence yonetim takımı değiştirilmelidir..

Eğlenceli çalışma ortamı.

İki ayrı şehirde, aynı iş yeri adı altında çalıştım. Bir yerde çok eğlenirken, ekip üyeleriyle aile olurken; diğer tarafta aile olmamız müdürler tarafından engellendi. İşimin en zor yanı saatleriydi ancak bir süre sonra bisiklet alarak ona da çözüm bulmuştum. İşimin eğlenceli yanı ise kısa kısa edilen muhabbetler, espriler vs vs.

Ücretsiz öğle yemeği.

Mola süresi.

McDonald's şirketinde Ekip Üyesi

Tahmini maaş
6.101TRY ayda

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

230.192 yoruma göre