Kasiyer için McDonald's Çalışan Yorumları
Kategorilere göre puanlama
Aramayla eşleşen 43 yorum bulundu233.187 yoruma gözat
Maaş alamama
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumEn sorun yaşadığım şey maaştı ancak şirket mi yoksa kişiye mi ait olduğu önemli. Şirkete ait restoranlarda çalışılabilir. Gece mesaisi ve kapanış temizliği vardı, çok uzun sürebiliyor gece eve gitmeniz sorun olmamalı. Yükselme şansı var, yöneticim iyi bir müdürdü, devam etseydim inanıyorum ki yolun olurdu ama aşırı yorucu ve mental olarak maaşı gününden çok geç almak yoruyordu.
Aile ortamı gibi
İlk işim olmasına rağmen sıcak bir ortam olup aile ortamı gibiydi yabancılık çekmedim
Ücretsiz öğle yemeği
Yoğunluktan dolayı saatinde çıkamıyordum
Şikayet
4 yıl emek verdiğim gece gündüz çalıştığım şirkette bana okdar ağır bir şekilde yargılandım 14 15 TL lik bir oyuncak uğruna hırsızlık muamelesi yapıldı Okdar berbat bir şirket ki İnsanın emeklerim hiçe sayıyorlar Bir kumpas gibi oyun oynayıp tazminatsız çıkışımı verdiler ve ismimi lekelediler bölge sorumlusundan tutun insan kaynaklarındaki Emel hanımın üslubu konuşma şekli davranışları çok yanlıştı Hakkımız hepsine haram olsun Bu dünyada değil öbür dünyada hesaplaşacağım
Saatleri güzeldi
Mobing baskı Eşitsizlik ayrımcılık
Yorucu ama samimi ortam
İlk iş deneyimimdi zor ve yorucu bir iş ama ekip arkadaşlarınız ile anlaşabiliyorsanız zaman çabuk ve eğlenceli geçiyor.
Disiplinli bir çalışma
Disiplin içerisinde çalışmayı, herkesin eşit olduğu bir çalışma ortamı. Mcdonald's gerçekten çok sağlam bir çalışma sistemi oturtmuş. Çalıştığım sırada çok keyif aldım, hem çalışma arkadaşlarım hem çalışma ortamı çok zevkliydi. Tavsiye ederim.
+9 Kurumsal
Eksi Yönleri
Çalıştığım restoranda fazla mesai yaptırılmıyordu
güzel
kasiyer (Güncel Çalışan) - istanbul'da - 1 Kasım 2021
çalışma ortamı güzel.mola saati az paralar vaktinde yatıyor yaptığın 10dklik mesaiyi bile yatırıyorlar
ortam yemek
Eksi Yönleri
mola az bazı vasıfsız nüdürler
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Eğlencesiz eşek gibi çalıştığın bir ortam
Türkiye’de çok kötü bir çalışma ortamı 30 dakika mola ve öğle yemeği sürekli hamburger sağlıksız şeyler
Eksi Yönleri
Hamal gibi çalıştığınız ve aldığınız ücrete değmeyen bir iş
Genel Bir Yönetim Sorunu Mevcut
Kasiyer (Eski Çalışan) - istanbul'da - 9 Ekim 2020
Öncelikle belki Mc Donald’s Türkiye yöneticilerinden herhangi birinin bunu okumasını istediğim için yazıyorum. Bir şeylere çeki düzen vermek , lokal yerleri yönetmek sizin elinizde. Restoranlar siz denetime gelmeden önce her şeyi mükemmel yapılıyor ve hatta habersiz geldiğinizde bile bir yerlerden haber alıp ona göre hazırlanıyor her şey fakat işin iç ve gerçek yüzü hiç açıcı değil. Saygılı nezih bir ortamdan çok hep rekabet ve önüne set koymaya çalışmak gibi insancıl davranışlardan uzak hareketler var. Birini müdürlüğe yükseltiyorsanız o insanın mekanın sahibi gibi davranmaması gerektiğini bilmesi gerekiyor ama tabi ki siz hayattan dersini nasibini almamış 18 yaşından küçük insanları müdür yaparsanız o da ego karmaşası yaşayacaktır. Kendini bilmeyen tipleri restoran 1. Ve 2. Müdürü yapmayın , bir bakarsınız adam vardiya saatinde çıkıp dolaşabiliyor dışarıda , randevularına katılabiliyor.Çalışanın fazla çalıştığı saatleri kesmeyin zaten yol yemek ücreti gibi masraflara girmiyorsunuz , gözü açık işini daha temiz iyi yapan elemanın şevkini kırıp ayrılmasına sebep olursunuz size kalan kadro kendi parasının sömürülmesine izin veren silik tipler olacaktır bu müşteriye bile yansır. İnsanın yüzüne bön bön bakan hayattan bir haber insan yerine akıllı insan görmek ister her müşteri.Yemek konusunda kendinizi çok geliştirmeniz gerekiyor , çalışan yemeklerinden bahsediyorum. Bir insan sizinle sürekli çalışıp her gün fast food yemek zorunda değil.İnsan sağlığına motivasyonuna zararlı durumlar bunlar. Arada başka yerlerden de yemek yeme olanağını tanıyın , ki doymak isteyip mekanınızdan -
Part-Time çalışma olanağı
Yazdıklarımda mevcut
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Kasiyerlikle ilgili deneyimim oldu yani deneyimsiz olanlari bile alıyolar simdi Allah var deneyimli ariyoruz demiyolar o yuzden basvuran vursun
En zor yanı da gece vardiyasinda olmak bütün günün pisliği gece dükkânı kapattiktan sonra oluyo
Deneyim kazandiriyo
Cok yoruyolar
Kasiyer (Eski Çalışan) - istanbul'da - 1 Mayıs 2020
Çok zor durumda kalmayacağım sürece asla tercih etmeyeceğim bir iş ortamı. Müşteriler bir yandan,lise mezunu olamayıp da müdürlüğe atananların egosu bir yandan. Resmen tüketiyorlar insanı.
Değerlendirme
Mc Donald's ta her ay vardiyalı olarak çalışıyordum. En zor yanı gece vardiyalı olmasıdır.
Tempolu bir çalışma ortamı
Bazen haksızlık yapıyorlardı elemanlar arasında ama güzel bir çalışma ortamı sağlanılıyordu.
Eksi Yönleri
Bazı elemanları 8 saatten az çalıştırıp gönderiyorlardı, yemek saati yarım saat ve parmağını cihaza bastığın an mola dk başlıyordu yemeğini hazırlatıyordun, yemek hazır olana kadar 15 dk sürüyordu, geriye 15 dk kalıyordu yemek yemek için az bir süreydi, rahat yemek yiyemiyorduk, telefonla uğraşacak zaman kalmıyordu, yada yemek yerken uğraşabiliyorduk o zaman da yediğimiz yemekten bir şey anlamıyorduk
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Üretken eğlenceli̇ ve satiş odakli
KASİYER (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa yakası - 30 Eylül 2019
Çalişma ortamimiz gerçekten tamamen satiş ve müşteri̇ memnuni̇yeti̇ne odakliydi, patronumuz ve müdürleri̇mi̇z çok İlgi̇li̇ydi̇.
YEMEK SINIRI OLMAMASI
HAFTASONLARI TOPLANTI OLABİLİYORDU
Fena değil
Fena değil sadece her gün aynı yemeği yemen kötü onun dışında pek bir sıkıntı yok maaş tık gününde yatar hee bir de ilk günler beliniz ağrır ayakta durmaktan.
Kasiyerdim.
İnsanları sömürüyorlar. Hem duygusal hem fiziksel anlamda. Erkek çalışanları fazlasıyla abaza.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Eğlenceli ve takım olarak çalışma ortamı bulunduruyor
Bazı müşteri hizmetleri konusunda sorun olabiliyor ama güler yüzün ve tatlı dilin ve biraz alttan almanın çözemeyeceği sorun yoktur
Yemekleri
Çıkış saatleri belirsiz
Eğlenceli çalısma ortami
Kasiyer (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa - 24 Şubat 2019
İş arkadaşları cok eglenceli oluyo ama yogunluk ve musterilerden olumsuz yorumlar surekli hizli olmamizi soyleyen musteriler psikolojimizi bozuyo
Ücretsiz yemek
Az maaş
Çalışma alanı
Yorucu olmasına rağmen motive edici ve geliştirici bir ortam olduğu için çalışırken vaktin nasıl geçtiğini hissetmezsiniz çalışma saatleri kişiye göre vardiyalı olarak ayrılıyor isterseniz ayarlatabilirsiniz
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
58.325
- McDonald's şirketinde hangi sıklıkta zam aldın?17 kişi yanıtladı
- McDonald's hangi yan hakları sunuyor?16 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?16 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde evden çalışma politikası nasıl?13 kişi yanıtladı
- McDonald's, diş sağlığı sigortası sunuyor mu? Neleri kapsamaktadır?11 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?10 kişi yanıtladı
- McDonald's için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?9 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?9 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?7 kişi yanıtladı