McDonald's

3,4İş-Yaşam Dengesi

Sırala

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Aramayla eşleşen 3 yorum bulundu230.192 yoruma gözat

Haksızlık ve giriş çıkış parmakları ile oynama kasadan para calmalar

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Haksızlık en üst safha da elemanlilarin birisi 5 sene çalışıyor tazminatı var diye zorla işten cikartmaya çalışılıyor bu eleman işten tazminatli birsekilde çıkmak için elemanlara ve bana hakaret argo kelime kullaniliyor gerekende yapılmıyor hergün giriş çıkış yapıldığı gibi restoran müdürü sabah kontrol ettiğinde giriş çıkış saatleri ile oynuyor ben ilk ise girdiğimde 20 gün parmak basmadan calistim giriş çıkışlarımi not aldığım halde kendi kafasına göre giriş çıkış yapılıyordu mesailer siliniyordu maaş bodrosunu istediğimiz de tamam deyip geçiyorlar verilmiyor 20 gün geçtikten sonra veriyorlar 2 ay ustuste maaş eksik yatırıldı ve farkettik sonra tekrar yatırdılar hakkımı helal etmiyorum durumu iyi olan

Artı Yönleri

Bir sefa

Eksi Yönleri

Yeni başlayan personel varsa ikinci el kullanmış tişört ve mont veriliyor

Maaş !!!!

Maaşlar ayın 5 in de akşama doğru yatar bazen de ayın 6 sı öğlen..Kurye sektörün de en az maaşı veren %100 askari ücrete tabi olan ölücü bir firma..Ayın 20 sin de avans yatar istersen.Avans 250Tl böyle pinti cimri üçün beşin hesabını yapan bir firma görmedim..Her maaşta devlet kesintisi derler eksik yatar maaşlar mesai ve adisyonlar hep gaz için..

Artı Yönleri

Yok

Var

Sosyal hayat bitiyor

Bu işyerinde sosyal hayat aile hayatı bitiyor bayram özel yaşam diye birşey kalmıyor işçinin hiç bi değeri yok mcdonald s. İçin varsa yoksa iş ve para Ailenize zaman ayıramıyorsunuz Çalışmaktan yemek yemeye fırsat bulamıyorsunuz

Eksi Yönleri

Hep ayni yiyecek patates hamburger
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Kurye pozisyonu için daha fazla yorum

8 yorumun tümüne göz at

İstanbul konumundan daha fazla yorum

86 yorumun tümüne göz at

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

230.192 yoruma göre

Kategorilere göre puanlama

İş/Sosyal hayat Dengesi için 5 üzerinden 3,4 yıldız
Maaş/Avantajlar için 5 üzerinden 2,9 yıldız
İş Güvencesi/Yükselme için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Yönetim için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,3 yıldız

McDonald's için konuma göre yorumlar

• Şirketler
  • McDonald's
  • Çalışan Yorumları
  • İstanbul
  • Kurye
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?