McDonald's için İş-Yaşam Dengesi hakkındaki yorumlar
Aramayla eşleşen 185 yorum bulundu230.192 yoruma gözat
Elbette şubeden şubeye değişir
Masaya servis yapıyordum (Eski Çalışan) - ıstanbul - 1 Ekim 2023
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumİşe basvurmayi düşündüğümde buradaki yorumlari okuyup baya tirsmistim ama o kadar da korkulacak bir sey olmadigini anladim. Calistigim subedeki vardiya mudurleri, restoran mudurleri gayet iyi insanlardi. Bu noktada asla zorluk yasatmadilar. Her isin zorlugu var arkadaslar, emin olun isinizi duzgun yaparsanız eger cok sorunlu bir müdürünüz yoksa size laf etmezler, Tebrik de ederler.
Artı Yönleri
Yemeginiz var, gayet doyurucu menüler var. Mesela (citir kova kofte kova)
Eksi Yönleri
Benim icin eksi yönü telefon kullanamamakti.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Bi̇ çok yönde hayal kirikliği!!!
Burada çalişmak İsteyen kurye arkadaşlar aman ha turan güneş şubeye gi̇tmeyi̇n... Orada çok saygi değer bi̇ müdür arkadaş var. Hayati zindan eder.
Maaş zamanında yatar
Eksik maaş yatar
Altın
Restoran yöneticisi (Eski Çalışan) - istanbul'da - 27 Temmuz 2019
Profesyonel iş yaşantısını bu şirkette öğrendim hiç bir zaman iş yeri olarak görmedim bir okul bir aile atmosferi mevcut tam 10 yıllık bir çalışma hayatım oldu özel hayatımada dokunuşu oldu McDonald's ta farklı bir şubede çalışan biriyle hayatınızı birleştirdik bir yastığa baş koyduk. Bunun haricinde ailemden kardeşim şuan bünyenizde yöneticilik yapıyor çalışma arkadaşlarıma selam
olsun
Berbatlar
Servis Elemanı (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa - 23 Temmuz 2019
Zorla mesaiye bırakırlar parasını vermezler.
İzin günlerinde bile aradıkları olur.
Aşırı pis bir ortamları var.
Çalışan kişinin istediği menüyü bile alamadığı olur.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Ekip çalışması ve aile ortamı gibi kendinizi evinizde hissedersiniz
Motorlu kurye (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 21 Temmuz 2019
2013 te anadolu yakasında bayan motorcu olarak paket servis elemanıydım Çok memnun kaldım
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Eğlenceli ve takım olarak çalışma ortamı bulunduruyor
Bazı müşteri hizmetleri konusunda sorun olabiliyor ama güler yüzün ve tatlı dilin ve biraz alttan almanın çözemeyeceği sorun yoktur
Yemekleri
Çıkış saatleri belirsiz
Yorucu
Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 24 Haziran 2019
Çok hızlı çalışıyorsun 8 saat çalışıyorsun yarım saat izin yemek mi yiyeceksin yoksa dinlenecekmisin.
Evet
Mola çok az
Rezalet Yönetim
Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 14 Mayıs 2019
Kendi tecrübeme dayanarak söylemeliyim ki,McDonald's yönetimi tamamiyle palavradır,siz deli gibi çalışırken onlar sigara,çay molasına çıkarlar,ekip eksiği varken destek üye almak yerine ne de olsa şu şu var üretimde (Mcdonald's da mutfağa üretim deniyor) gerek yok o halleder diyip göz ardı edilirsiniz.Mesai saatinizin kontrolü müdürleriniz tarafından her an istekleri dahilinde değiştirilebilir (buna kimse olmuyor demesin,kendi ağzıyla bana 'çıkışınızı gece 3 e kitledim sakın parmak basmayın' dediği oluyordu müdürün.)
8 saat çalışma imkanı
Eksi Yönleri
8 saatte cılkınız çıkar, maaş eksik/geç yatar vs.
Sahtekar özellikle gençler için
Üretim Mds servis (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa yakası - 12 Mayıs 2019
Gençler için tuzak dolu bir yer ekip çalışmasına değer verilmeyen çalışanın bir hakkı olmaması eksik maaş fazla mesai egolu müdür ler ve onların bozuntuları yalaka biri değilseniz yükselme sıfır oranında iş güvenliği sıfır temizlik sıfır yol ücreti yok servis yok
Ekip Arkasaş ortamı
Eksi Yönleri
Eksi yönleri tam kendisi denebilir
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Sonuna kadar okuyun lütfen !
EKİP LİDERİ ADAYI (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 12 Mart 2019
Önceli̇kle arkadaşlar mc de çalişmayi düşünenler bu meti̇ni̇ sonuna kadar okusun lütfen. 13.03.2019 / 02.45
Şi̇mdi̇ arkadaşlar kesi̇nli̇kle onli̇ne başvuru v.S yapmayin evi̇ni̇ze yakin veyahut kolay ulaşabi̇leceği̇ni̇z bi̇r mc şubesi̇ne gi̇rmeye çalişin.Uygun mekani kafanizda oluşturdunuz başvuru yapip İşe alinmayi İsti̇yorsunuz.Abi̇ ben utanirim çeki̇ni̇ri̇m v.S yok bu İş sonuşta kafana sakin takma o kasadaki̇ ve arkadaki̇ İnsanlar cana yakin güzel kalpli̇ İnsanlardir emi̇n olun zaten si̇zi̇ di̇rek anlarlar ve yabancilik çekti̇rmezler gi̇ri̇nce anliyacaksiniz zaten emi̇n olun. Başvurunuzu yaptiniz ve İşe alindiniz si̇ze beli̇rli̇ saat veri̇ldi̇ şu saatte gelebi̇li̇rsi̇n dendi̇ ve gi̇tti̇n. Şi̇mdi̇ güzel kardeşi̇m seni̇ hangi̇ bölgede başlatirlar bi̇lmem beni̇ üreti̇me aldilar zaten mc şöyle sana dükkani tanitirken zaten şöyle bi̇r cümle kurucaklar emi̇n ol bundan ''burda herkes sabi̇t bi̇r İş yapmiyor herkes her İşi̇ yapiyor'' tarzinda öyle gözünde korkutma hepsi̇ basi̇t İş rahat olabi̇li̇rsi̇n. Kizsan %80 oranla servi̇s (kasa,koşuculuk v.S)bölgesi̇ne alirlar. Üreti̇m dükkanin kalbi̇ gi̇bi̇ bi̇r yerdi̇r orda çalişan orayi bi̇len adam zaten di̇ğer bölgelerde çok rahatlikla çalişacaktir bundan emi̇n olabi̇li̇rsi̇n.İşi̇ kolay aparatlari falan çok rahat ben bunu çikinca anladim ve çok ah çekti̇m keşke çikmasaydim v.S v.S çok dedi̇m ama yapacak bi̇şey yok bi̇rşeyler ters gi̇debi̇li̇yor ve ani̇ kararlar verebi̇li̇yor İnsan.Şu cümleyi̇ kafandan sakin ama sakin çikarma banada ordaki̇ sevdi̇ği̇m bana İşi̇ öğreten gösteren sevdi̇ği̇m bi̇ abi̇m söyledi̇ ''mc donalds'in -
Artı Yönleri
30dk mola samimi aile ortamı ve maaşın tam günde yatması :)
egosu tavan müdürler
İş Ortamı
Ekip Şefi (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa - 5 Mart 2019
İş Arkadasları Ve Müdürleri Üst Yöneticileri Olarak Ailevi Bir Ortam Ve Yardımlaşma Ortamı Mevcut. 3.Yıl Çalıştım Ve Seve Seve Gittim İşime Hergün Askerlik Dolayısıyla Çıkmak Zorunda Kaldım Suanda Kendi İşim Yapmak İstemesem İlk Girecegim Yerlerden Birisi MC Donald's tir. O zamanın masasına göre cok yüksek maasım vardı Ekip Şefi Oldugum Halde
Yiyecek İçecek Ekstra Molaları Mevcut
Eğlenceli
Kasiyer - Ekip Üyesi (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 28 Şubat 2019
Yorucu fakat ekiptekilerke olunca eğlenceli ve yorulduğunu anlamayan sıcak ve samimi aile ortamı
Eğlenceli ve saatleri
Molalar çok az
Eğlenceli çalısma ortami
Kasiyer (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa - 24 Şubat 2019
İş arkadaşları cok eglenceli oluyo ama yogunluk ve musterilerden olumsuz yorumlar surekli hizli olmamizi soyleyen musteriler psikolojimizi bozuyo
Ücretsiz yemek
Az maaş
Çalışma alanı
Yorucu olmasına rağmen motive edici ve geliştirici bir ortam olduğu için çalışırken vaktin nasıl geçtiğini hissetmezsiniz çalışma saatleri kişiye göre vardiyalı olarak ayrılıyor isterseniz ayarlatabilirsiniz
Eğlenceli ortam
Ekip elemanı (Eski Çalışan) - Tokat - 26 Ocak 2019
Parası yükseltilmeli... eğlencwli ortam part time iş...
Gereksiz bir çalışma ortamı
Kasiyer (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 15 Ocak 2019
İnsanları kötü restoran müdürü gururunuzu hiçe sayıp size bir çok kötülüğü yapabiliyor
Artı Yönleri
Ücretsiz yemek maaşın tam gününde yatması
Maaşların eksik yatması
Eğlenceli bir ortam
Herkesin Girip o ortamı tatmasını isterim çünkü gerçekten tambir aile ortamı bulunmakta.
Ücretsiz
Eksi bir yönü yok
Sakın işe girmeyin
Garson- (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa yakası - 28 Kasım 2018
sırf genel müdür danısmanla beraber işbirligi yaparak ileride tazminat ödemek zorunda kalmamak icin istifa baskısı ile kaçarak cıkmamı sagladılar allah dan bulsunlar
Eksi Yönleri
Çalısana deger verme yok, tüm çalısanların işe basladıgı güne lanet okudugu ama iş bulamadıgı için bırakamadıgı bir yer
Güzel ortam ,eğlenceli sağlıklı şartlar
Mutfak üretim vardiya sorumluluk (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa yakası - 25 Kasım 2018
Güzel ortam ,eğlenceli sağlıklı şartlar.düzenli maaş ve sosyal haklar ödeneği güzel
Dilenin daha güzel
Ekip lideri (Güncel Çalışan) - İstanbul avrupa yakası - 11 Kasım 2018
Daha yeni işten geldim vardiyaya 17.00 da girip 04.30 da vardiyadan çıktık çoğu arkadaşlarında dedigi gibi parmak basarak çalışıyoruz ve bastığımiz parmaklar.bilgisayar ekranından görülebiliyor ordan degistirilebiliyor bizim restorant müdürü. Gözümün önünde elemanların saatlerini 7.5 saate indirdi buna bile sahit.oldum okul zamaninda girdim 2014 de askerlik nedeni ile çıktım ekip lideriydim tekrardan girdim 15-20 gün oldu 1 ay sonra çıkmayi düşünüyorum çok rezil bir yer köle gibiyiz bazi müdürler abi kardeş gibi bazıları ise kendini tatmin ediyo tanrı gibi emir yağdırıyor mübarekler mesai puanini bile çoğu zaman alamiyoruz kötü bi sistem girmemiş arkadaslar varsa ve okursa bu yazıyı mc veya bir rakip firma olsun böyle yerlere kesinlikle girmeyin size tavsiyem baska firmalardacalisan arkadaslarimda vardı onlarda aynı eziyetleri çekiyorlar genede çok ihtiyacim var girmem gerek derseniz siz bilirsiniz yapılacak iş değil küfür hakaret gırla geziyor ve maaşlar asgari ücret 1600 tl olduğu halde 1300 e düşebiliyor yok vergi kesmislerdir sigortan cok yatmıştır ıvır zıvır bahaneler hep ben saatlerimi günlük not alıyorum restorant müdüründen saatlerimi istedim benim hesabıma göre az maas aldığımı söyledim fazla mesain vardı önümüzdeki ay falan yatiricam dedi bende bu ayın hakkını bu ay istiyorum dedim kalani hesapladim bana kasadan nakit. Olarak verdi 300 tl benzin fişi koydu çalışsaniz bile saatlerinizi yazın arkadaşlar hakkınızı yedirmeyin bizim onlara değil onların bize ihtiyacı var unutmayin
Köle olduğumuzu anladık
Eksi Yönleri
Çalışan müdürlerin yarısı insan değil
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Keyifli ve üretken çalışma ortamı
Işinin en keyifli yanları hep bir arada aile gibi çalışmaktı.
Sigorta prim
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
McDonald's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
57.571
- McDonald's şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?16 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki standart bir gün nasıl geçiyor?15 kişi yanıtladı
- McDonald's hangi yan hakları sunuyor?13 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde evden çalışma politikası nasıl?12 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde iş görüşmesi yapacak birine hangi ipucu ve tavsiyeleri verirdin?10 kişi yanıtladı
- McDonald's, diş sağlığı sigortası sunuyor mu? Neleri kapsamaktadır?9 kişi yanıtladı
- McDonald's için yapılan iş görüşmesinde hangi sorular soruldu?9 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?8 kişi yanıtladı
- McDonald's şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?7 kişi yanıtladı
Pozisyona göre McDonald's Yorumları
McDonald's için konuma göre yorumlar
Learn about popular job titles at McDonald's
- Şirketler
- McDonald's