Papa John's için İş-Yaşam Dengesi hakkındaki yorumlar
Aramayla eşleşen 5 yorum bulundu14.379 yoruma gözat
İyi bir çalışma ortamı
Kurye (Eski Çalışan) - İstanbul Anadolu - 25 Ekim 2017
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumMaaşı düşük ama iş yeri kaliteli bir firma ilerisi açık
Hakkınızı yiyorlar
Satış danışmanı (Eski Çalışan) - İzmit - 14 Ağustos 2022
Kesinlikle maaslar zamanında yatmaz fazladan mesai yaptırıyorlar ve parasını vermıyorlar aclıktan ölseniz 100lira avans vermıyorlar rezalet bi yer ayrılalı 1 sene oldu hala 3 bin lira alacagımı alamadım
5 para etmez
Paket servis elemanı (Eski Çalışan) - istanbul'da - 3 Mayıs 2021
Askeri sistem var resmen yüksek rutbede olan(eski olan yeniyi) ezmeye kalkıyor paket servis elemanlarına amele gibi davranılıyor nasılsa bütün motosikletin üstündeler diye düşünüp nerde saçma sapan pis iş var paket servis elemanlarına yaptırıyorlar. Vardiyaya geç gelemezsin anında tutanak tutarlar ama geç çıkman gerektiğinde ise mesai saymazlar resmen başına bi eski çalışanı müdür koymuşlar ben ne istersem ne şekilde ne zaman nasıl istersen öyle olacak zihniyetinde ki kendilerini geliştirememiş yetistitememis ınsanların imparatorluğu haline gelmiş....
Artı Yönleri
Ücretsiz ogle yemeği (bi zahmet onu da cok görmesinler
Eksi Yönleri
Hangi birini sayayım yaka silktim artık
Merkeze bağlı personellerin maaşları
Restaurant Müdürü (Eski Çalışan) - Bodrum - 12 Eylül 2019
Merkeze bağlı bir şubelerinde çalışıyorum maaş yatıyor fakat hiçbir zamanı belli değil aniden şube satıldı herkezi çıkardılar kıdem tazminatlarını yatırmıyolar şuanda dava sürecine giricek dosya kesinlikle çalışmayın bu firmada en azından merkeze bağlı şubelerde çalışmayın
Sayılamayacak kadar çok
Çok değersiz bir firma
Aklınız varsa girmeyin.Personele değer hiç yok.Personele yapılan Yemek konusunda malzemeyi bol koymuşsun muhabbeti bile dönüyor.Gece 2 ye kadar durursunuz.Uzak durulası bir firma.
yok
Personele değersizlik, maaş
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Papa John's için daha fazla yoruma göz at
Bunu denemek isteyebilirsiniz:
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
Papa John's firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
3.656
Yönetim için 5 üzerinden 3,2 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,3 yıldız
Papa John's hakkındaki sorular
- Papa John's şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?2 kişi yanıtladı
- Papa John's firmasının CEOsuna vereceğiniz geliştirme tavsiyesi ne olurdu?2 kişi yanıtladı
- Kontrol senin elinde olsaydı, Papa John's şirketini daha iyi bir iş yeri haline getirmek için ne yap…2 kişi yanıtladı
- Papa John's şirketinde terfi süreci nasıl ilerliyor?Bir kişi yanıtladı
- Bu şirkette çalışmanın en stresli tarafı nedir?Bir kişi yanıtladı
- Papa John's şirketinde hastalık izni politikası nedir? Yılda kaç gün hastalık izni alınabiliyor?Bir kişi yanıtladı
Pozisyona göre Papa John's Yorumları
Papa John's için konuma göre yorumlar
Learn about popular job titles at Papa John's
- Şirketler