Pegasus Airlines için Çalışan Yorumları

Tüm 16 yorum gösteriliyor
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Pegasus airlines
Stajyer (Eski Çalışan) –  Ankara28 Şubat 2019
İş konusunda gayet düzenli ve maaş konusundada tatmin edici personeline verilen değer ve geliştirme arzusu oldukça mutlu edici bu yüzden firma gayet başarılı. Stajyer olarak çalışmış olsam bile bize verilen değer sizi işe daha istekli bir şekilde sunuyor.
Artı Yönleri
Yemek parası + servis
Eksi Yönleri
Yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Merhabalar
Hostes (Eski Çalışan) –  Bruksel16 Ocak 2019
Belcika dogumluyum ve suan istanbulda ikamet ediyorum.
Ana dilim flemenkce ve bu dili kariyer hayatimda kullanmak istiyorum.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 1Şikayet et
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Probably one of the worst airline to work for
Flight Planner (Eski Çalışan) –  Istanbul1 Ocak 2019
Pegasus Airlines lacks long term vision and short term investment in company culture. That might be a norm in Turkey however, the management was not open for change and improvements when I was working there.
Artı Yönleri
Discounted Tickets
Eksi Yönleri
Unpaid overtime working hours
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
saygı sevginin oldugu yerdir
silah taşımacılığı (Güncel Çalışan) –  İstanbul21 Kasım 2018
iş kariyerimde ben böyle bir iş görmedim zamanın nasıl geçtigini anlamıyorsun çok zevkli iş ortamı
Artı Yönleri
ücretsiz çorba
Eksi Yönleri
yemek verilmiyor para veriyor
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
1,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Uçuç Operasyon Uzmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul15 Temmuz 2018
Vardiyalı departmandaysanız iş ve sosyal hayatınız arasında hiç bir denge olmaz ve maaşlar verilen sorumluluklara göre oldukça düşüktür.
Artı Yönleri
Servis
Eksi Yönleri
Çok yoğun
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5HayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Yasam kalitesi yuksek ve dunyayi gezme imkani taniyan bir is
Crew member (Eski Çalışan) –  İstanbul Anadolu11 Ocak 2018
Ucuslardan dolayi duzensiz bir hayatin icinde kurdugum o mutluluk ve huzur veren duzen icinde yasamak cok keyifli
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 1Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Should be Grown
Technical Product Owner / Mobile Applications (Güncel Çalışan) –  İstanbul25 Eylül 2017
You will learn lots of things but the culture is different than the classical one.

The hardest part of the job is you cannot decide which improvements made first. Usually management staff decides. This is the cons.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
low cost carrier mental..
AIRCRAFT ENGINEER (Eski Çalışan) –  istanbul25 Ağustos 2017
it's really professional management,managers support all employees continuously for new developments.for that reason too many employees have huge experience in short time period.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
i can handle it hard working
Licensed Aircraft Engineer B1 and B2 (Güncel Çalışan) –  Antalya / Turkey25 Haziran 2017
you have to solve new problem in my job. you can learn any thing about the aircraft very day.Maybe night shift is hard but this is part of my job and I like my job.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
about last job
Cabin Crew ( Flight Attendant) (Eski Çalışan) –  Istanbul26 Ekim 2016
As a two a two years experienced flight attendand it was good job and experience.now I am looking for new opportunities for my career.
Thank you for your kind interest
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Genç, Dinamik ve kurumsallık başlığı altında yenilikçi iş anlayışı
Finans/Stajyer (Eski Çalışan) –  İstanbul Anadolu6 Temmuz 2016
Pegasus Havayolları hem sektörüne hem de kendisine yatırım yapan genç bir firma. Yenilikçi iş anlayışı sayesinde keyifli çalışma ortamı ile çalışanlarının verimini de arttırmaktadır.
Artı Yönleri
ücretsiz yemekhane, servis ve sağlık merkezi imkanı.
Eksi Yönleri
-
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
funny and enjoyable
Cabin Crew (Eski Çalışan) –  Antalya23 Eylül 2015
that was really perfect experience for me. i was really enjoying while i was working as a cabin crew. i could see many different places.
Artı Yönleri
see different places
Eksi Yönleri
unsteady working hours
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Interessant Industrie
intern in Crew Rostering Department (Eski Çalışan) –  Istanbul1 Haziran 2015
het is een dynamisch bedrijf. Ik vind de luchtvaart industrie leuk.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Yüksek Tempolu ve Stresli
Operasyon Uzman Yardımcısı (Güncel Çalışan) –  İstanbul, T3426 Mayıs 2015
Low Coast stratejisi ve on time performans hedeflerinin sonucu olarak çalışanlarda görülen aşırı yorgunluk ve stres görülmektedir. Ayrıca yine bu stratejilerin ön gördüğü operasyon gereksinimleri nedeniyle güvenlik ve uçuş emniyetinin zaaf oluşturması söz konusudur.
Artı Yönleri
Sürekli Büyümeyi amaçlayan, Low coast kültüre sahip
Eksi Yönleri
İşletme içinde uygulanan brokrasi nedeniyle dikey iletişim azlığı.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 4Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
mittelmaesig-gut
Flugbeleiterin CCM 1 (Güncel Çalışan) –  İzmir, T3510 Şubat 2015
Pegasus Airliens ist eine Lowcost Airline.Alles was wir an unsere Geaste anbieten ist kostenpflichtig.Vom Wasser,Kaffe bis hin zum Sandwich.
Was mir am meisten gefallt sind unsere Gerate , die wir beim Verkauf benutzen.Diese Gerate sind sehr einfach zu benutzen.
Wir koennen z.b. von Euro auf türkisch lira oder englischen Pound umwechseln.Dies genauso umgekehrt.Desweiteren koennen wir auch
unseren Gaesten mit der Kredit karte bedienen.Jeder kann etwas mit der Kredit karte kaufen. Wir haben sehr positive Erfahrungen mit diesen Maschinen, die uns sehr viel Zeit ersparen .
Artı Yönleri
zeit sparend
Eksi Yönleri
gar keine
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
Bu şirket sayfasını talep edin

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Pegasus Airlines firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

3,7
16 yoruma göre
54
47
32
22
11

Kategorilere göre puanlama

3,8İş/Sosyal hayat Dengesi
3,4Maaş/Avantajlar
3,4İş Güvencesi/Yükselme
3,3Yönetim
3,6Kültür/Değerler

Konuma göre Pegasus Airlines Yorumları