İstanbul konumunda PepsiCo için Çalışan Yorumları
Aramayla eşleşen 16 yorum bulundu19.210 yoruma gözat
Tamamen objektif değerlendirmedir.
Merch (Eski Çalışan) - istanbul'da - 10 Mayıs 2020
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumHer hafta bir gün tüm merchler ile şirkette toplantı yapılır. Şirkete giderken bölgede bir kaç mobil merch oluyor ve bu mobiller yaya merchleri yük taşır gibi kasada toplar ve götürür. Eski elemanlarda şef olma konusunda çekişme olduğu için eski elemanları küçümseyerek bakarlar. Yapılan toplantılarda çok uçuk ve yapılamayacak şeyler istiyorlar. Şefler Sahada çalışmanın nasıl olduğunu ya bilmiyor yada unutmuşlar. Hsbs yadayaunutmuşlar.fDjdhdBir yandan
Eğlenceli
özel güvenlik (Eski Çalışan) - İstanbul - 14 Mart 2022
Gayet iyi ve kaliteli yerlerden 1 tanesi ve eğlencelli Dünya nasıl kaliteli gösteriyorsa eminim Türkiye Daha Yüksek A kalite müşteri savunan işçisini kolyan Zirveyi Hakkediyor
Yok
Yok
Kurumsallik
Müşteri temsilcisi (Eski Çalışan) - İstanbul - 21 Mart 2021
Kurumsallıga önem veren her zamançalişanin hakkini savunan bir şirlet
Var
Eksi Yönleri
Yeni mesil yömeticilerin kendi kadrosunu kurmak istemesi
Bom bok bir yönetim
Satış temsilcisi (Eski Çalışan) - istanbul'da - 17 Temmuz 2020
Yöneticilerin çalışana lanlı lunlu laubali konuştuğu,fazla mesai yaptırılmaya çalışılıp mesai ücreti vermeyişleri,sürekli ama sürekli işinizle tehdit edilmeniz,usulsüzlük yapanların el üstünde tutulup işini yapanların köpek gibi görülmesi vs tamamen bir bakkal dükkanından hallice yönetilen firmamsı.sizlere tavsiyem upuzak durun önünden bile geçmeyin
Özel sağlık sigortası
Eksi Yönleri
Laubali yöneticileri, usulsüzlükler, tehditler, kötü söz küfürlü iletişim, mobbing
Üretken bir çalışma ortamı
Muhasebe stajyeri (Eski Çalışan) - İstanbul - 19 Ocak 2020
Şirkette ki ortam seviyeli ve eğlenceli idi. PepsiCo şirketi büyük ve güçlü bir firmadır.
Kötu
Depo elemanı (Eski Çalışan) - İstanbul - 27 Kasım 2019
Stresli iş yoğun tempolu.......... Gfgggvvv
Hayir
Hayır
Zor sitresli bir ortam
Sürücü plasiyerim (Eski Çalışan) - İstanbul - 28 Ekim 2019
Pepsi co da çalışmak benim için çok zevkli fakat bayide olduğum için hoşuma gitmiyor. Bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum.
Art hiç bir yönü yok
Eksi Yönleri
Şirkette ilgi yok yönetim yok. İş ortamı çok berbat
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Hakkını alman için kırk takla atman lazım
Yönetim berbat hep bana hep bana politikası uyguluyorlar. Sürekli işçiyi ezme derdindeler. 5 Senelik hakkımı bir çırpıda sildiler suçum olmadığı halde.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Run while there's still time
(Seasonal) Merchandise Team (Eski Çalışan) - İstanbul - 16 Temmuz 2019
Learning the Core aspects of the job was easy because, the job is extremely hard. Your superiors expect you to work like you are professional. What i meant with professional is that they want you to know everything about the job even if you are a newcome in this side of the workforce. Job's work to salary ratio is the worst 'cus you work so hard and it's not enough for your superiors. they always expect you to do more. it's 7-6 job and they expect you to work non stop during that time. It's just not humanly possible. You barely have a chance to eat something 'cus there's too much work to be done. Even if you do everyting by the book your supervisors always seem to find something to call and yell at. Again work is too much so you can't have a personal life. You basically go to work come home and sleep instantly 'cus you have to wake up way too early.
Artı Yönleri
Multi Net Card (Free Meal), Travel Cost comes as salary.
Eksi Yönleri
Too much work, No Work/Life Balance, No work safety, Board cares for their pockets rather than their employees.
Supporting team
Administrative Assistant (Eski Çalışan) - istanbul - 8 Temmuz 2019
I highly recommend working with PEPSI. Our team and my mentor always support me during my experience. I have become an administrative skilled and excel expert. In addition, as a part of past experience as an administrative assistant in PEPSI COLA. I analyse the operation daily delivery system and organised delivery on time. Also as a part of my responsibility is data entry for a new product, using PEPSICO ordering system and operating invoice database for delivery.
bonus payment
no public holiday
PepsiCo İş İlanları
İstanbul konumundayoğun prensipli çalışma ortamı
Pepsico da çalışmak benim için güzel ve avantajlı oldu bilmediğim bilgileri öğrendim ofis ortamını gördüm edindiğim ortamdan mutluyum iyikide çalışmışım stajyer olarak insanları çok iyi ama şirkette gereksiz şikayet edenler çok var bunun olması normal tabi :) büyük şirket ortamında eğlence olarak çok güzel etkinlik gezi gibi sosyal etkinlikler düzenliyorlar iş stersini atmak için güzel avantaj herkes birbirine saygılı,hoşgörülü davranıyorlar
yemek- yol -
Servicedesk Responsible
System Support Technician Pladis Global (Eski Çalışan) - Istanbul - 19 Ocak 2018
Pepsico is the famoust company in a world.They have a lot of beverages and foods all around the world.They produce cips, coke, soft candy, croissant ...
food card
korku filmi
Eğer hayatınız tamamen işten oluşsun her sabah işle yatıp işle uyanayım üstlerim birbirine bana saygısız davrasın herkes birbirini ezmekten zevk alsın diyorsanız sizin için ideal iş ortamı. Her iş ortamında tabii ki rekabet olur ama şirkete girdiğiniz gibi herkesin suratındaki o mutsuzluktan ilk girdiğimde kaçmam gerektiğini tahmin etmeliydim. Müdürüm deadline bu akşam dedi diye ameliyatlarına gitmeyenler mi toplantıdan ağlayarak çıkıp rimelim akmış mı diye sorup hiçbişey yokmuş diye devam edenleri mi söyliyim bilmiyorum. En iyi okullardan mezun olup burada hor görülmeye ezilmeye ve her gün psikolojik olarak çökük yaşamaya ve içinizde hep geç kalma hissiyle yaşamaya istekliyseniz tam sizlik bir iş. Gece 2ye kadar mesaide oturmayı anlatmıyorum bile.
maaş
herşey
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Ideal bir is fakat farkli bir is olsun istiyorum
Iyi her kesin yapabilecegi bir is olabilir fakat ben daha temiz ve sahsa hitap eden bir is aradigim icin istiyorum
Ssk yuksek yatiyor
Pek yok gibi
Challenging and Fun Work
Insights & Category Management Part Time (Güncel Çalışan) - İstanbul, T34 - 8 Ocak 2016
It would be wrong to say that a day you spend in PepsiCo is identical to the next one. At least once a month we have education sessions in order to learn how to use a new tool or a new system. Till now I've learned how to use a planogram tool to use it in Category Management for optimization. I'm extremely happy of my co-workers and how both teams (I work with two different teams for two different projects.) connect with each other. The hardest part of the job is actually working with two different teams. When a task is given by both groups it is hard to prioritize one over another. On the other hand, because this makes the job more challenging it also makes it more enjoyable. Once I complete both tasks before the expected, desired due date and send it to my managers the feedbacks I receive and the satisfaction I feel are priceless.
Artı Yönleri
flexible work hours, understanding managers, company culture, fun workplace
Eksi Yönleri
limited things to do or to add, short work hours, salary amount
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
PepsiCo için daha fazla yoruma göz at
Bunu denemek isteyebilirsiniz:
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
PepsiCo firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
6.911
Yönetim için 5 üzerinden 3,3 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,5 yıldız
PepsiCo hakkındaki sorular
- PepsiCo şirketinde çalışma saatleri nasıl?5 kişi yanıtladı
- Kontrol senin elinde olsaydı, PepsiCo şirketini daha iyi bir iş yeri haline getirmek için ne yapardı…5 kişi yanıtladı
- PepsiCo şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?4 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki çalışma ortamı ve kültürü nasıl?4 kişi yanıtladı
- PepsiCo hangi yan hakları sunuyor?3 kişi yanıtladı