İstanbul konumunda PepsiCo için Çalışan Yorumları

Aramanızla eşleşen 12 yorum bulundu 14.350 yoruma gözat
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Kötu
Depo elemanı (Eski Çalışan) –  İstanbul27 Kasım 2019
Stresli iş yoğun tempolu.......... Gfgggvvv
Artı Yönleri
Hayir
Eksi Yönleri
Hayır
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 2Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Zor sitresli bir ortam
Sürücü plasiyerim (Eski Çalışan) –  İstanbul28 Ekim 2019
Pepsi co da çalışmak benim için çok zevkli fakat bayide olduğum için hoşuma gitmiyor. Bu yüzden ayrılmayı düşünüyorum.
Artı Yönleri
Art hiç bir yönü yok
Eksi Yönleri
Şirkette ilgi yok yönetim yok. İş ortamı çok berbat
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 4Hayır 2Şikayet et
1,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Hakkını alman için kırk takla atman lazım
PepsiCo (Eski Çalışan) –  İstanbul21 Ekim 2019
Yönetim berbat hep bana hep bana politikası uyguluyorlar. Sürekli işçiyi ezme derdindeler. 5 Senelik hakkımı bir çırpıda sildiler suçum olmadığı halde.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 4Hayır 1Şikayet et
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Run while there's still time
(Seasonal) Merchandise Team (Eski Çalışan) –  İstanbul16 Temmuz 2019
Learning the Core aspects of the job was easy because, the job is extremely hard. Your superiors expect you to work like you are professional. What i meant with professional is that they want you to know everything about the job even if you are a newcome in this side of the workforce. Job's work to salary ratio is the worst 'cus you work so hard and it's not enough for your superiors. they always expect you to do more. it's 7-6 job and they expect you to work non stop during that time. It's just not humanly possible. You barely have a chance to eat something 'cus there's too much work to be done. Even if you do everyting by the book your supervisors always seem to find something to call and yell at. Again work is too much so you can't have a personal life. You basically go to work come home and sleep instantly 'cus you have to wake up way too early.
Artı Yönleri
Multi Net Card (Free Meal), Travel Cost comes as salary.
Eksi Yönleri
Too much work, No Work/Life Balance, No work safety, Board cares for their pockets rather than their employees.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2HayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Supporting team
Administrative Assistant (Eski Çalışan) –  istanbul8 Temmuz 2019
I highly recommend working with PEPSI. Our team and my mentor always support me during my experience. I have become an administrative skilled and excel expert. In addition, as a part of past experience as an administrative assistant in PEPSI COLA. I analyse the operation daily delivery system and organised delivery on time. Also as a part of my responsibility is data entry for a new product, using PEPSICO ordering system and operating invoice database for delivery.
Artı Yönleri
bonus payment
Eksi Yönleri
no public holiday
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
mukemmel
lojtik (Eski Çalışan) –  İstanbul27 Mayıs 2019
is ortami cok guzel ozel insanlarla calisiyosunuz sef veysel ermis ve bolge muduru ertan alevli ile calismak buyuk bir sansti benim icin tabi onceki bolge mudurum cemil cinari unutmadadan soylim
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
yoğun prensipli çalışma ortamı
Itern (Eski Çalışan) –  İstanbul19 Ağustos 2018
Pepsico da çalışmak benim için güzel ve avantajlı oldu bilmediğim bilgileri öğrendim ofis ortamını gördüm edindiğim ortamdan mutluyum iyikide çalışmışım stajyer olarak insanları çok iyi ama şirkette gereksiz şikayet edenler çok var bunun olması normal tabi :) büyük şirket ortamında eğlence olarak çok güzel etkinlik gezi gibi sosyal etkinlikler düzenliyorlar iş stersini atmak için güzel avantaj herkes birbirine saygılı,hoşgörülü davranıyorlar
Artı Yönleri
yemek- yol -
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 16Hayır 12Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Servicedesk Responsible
System Support Technician Pladis Global (Eski Çalışan) –  Istanbul19 Ocak 2018
Pepsico is the famoust company in a world.They have a lot of beverages and foods all around the world.They produce cips, coke, soft candy, croissant ...
Artı Yönleri
food card
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 8Hayır 4Şikayet et
1,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
korku filmi
stajyer (Güncel Çalışan) –  istanbul25 Ekim 2017
Eğer hayatınız tamamen işten oluşsun her sabah işle yatıp işle uyanayım üstlerim birbirine bana saygısız davrasın herkes birbirini ezmekten zevk alsın diyorsanız sizin için ideal iş ortamı. Her iş ortamında tabii ki rekabet olur ama şirkete girdiğiniz gibi herkesin suratındaki o mutsuzluktan ilk girdiğimde kaçmam gerektiğini tahmin etmeliydim. Müdürüm deadline bu akşam dedi diye ameliyatlarına gitmeyenler mi toplantıdan ağlayarak çıkıp rimelim akmış mı diye sorup hiçbişey yokmuş diye devam edenleri mi söyliyim bilmiyorum. En iyi okullardan mezun olup burada hor görülmeye ezilmeye ve her gün psikolojik olarak çökük yaşamaya ve içinizde hep geç kalma hissiyle yaşamaya istekliyseniz tam sizlik bir iş. Gece 2ye kadar mesaide oturmayı anlatmıyorum bile.
Artı Yönleri
maaş
Eksi Yönleri
herşey
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 54Hayır 7Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Ideal bir is fakat farkli bir is olsun istiyorum
Şoför (Güncel Çalışan) –  Istanbul12 Nisan 2017
Iyi her kesin yapabilecegi bir is olabilir fakat ben daha temiz ve sahsa hitap eden bir is aradigim icin istiyorum
Artı Yönleri
Ssk yuksek yatiyor
Eksi Yönleri
Pek yok gibi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 27Hayır 11Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Challenging and Fun Work
Insights & Category Management Part Time (Güncel Çalışan) –  İstanbul, T348 Ocak 2016
It would be wrong to say that a day you spend in PepsiCo is identical to the next one. At least once a month we have education sessions in order to learn how to use a new tool or a new system. Till now I've learned how to use a planogram tool to use it in Category Management for optimization. I'm extremely happy of my co-workers and how both teams (I work with two different teams for two different projects.) connect with each other. The hardest part of the job is actually working with two different teams. When a task is given by both groups it is hard to prioritize one over another. On the other hand, because this makes the job more challenging it also makes it more enjoyable. Once I complete both tasks before the expected, desired due date and send it to my managers the feedbacks I receive and the satisfaction I feel are priceless.
Artı Yönleri
flexible work hours, understanding managers, company culture, fun workplace
Eksi Yönleri
limited things to do or to add, short work hours, salary amount
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 12Şikayet et

PepsiCo için daha fazla yoruma gözat

Bunu denemek isteyebilirsiniz:

Sahipli Profil

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

PepsiCo firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

3,8
14.350 yoruma göre
55.367
44.267
32.795
2981
1940

Kategorilere göre puanlama

3,5İş/Sosyal hayat Dengesi
3,8Maaş/Avantajlar
3,4İş Güvencesi/Yükselme
3,4Yönetim
3,6Kültür/Değerler