PepsiCo için Kültür/Değerler hakkındaki yorumlar
Aramayla eşleşen 38 yorum bulundu18.923 yoruma gözat
Aksiyonel
Depo sorumlusu (Eski Çalışan) - Tokat - 22 Kasım 2021
Indeed'de öne çıkan yorum
Indeed tarafından seçilen en faydalı yorumSeri çalışma iletişim yüksek ekip arkadaşları uygulamalı saha birebir saha çalışması
Artı Yönleri
Yemek ücretinin yemek kartı ile verilmesi alışverişe kullanılması, servis imkanı
Eksi Yönleri
Öğle arası mola olmaması esnek çalışma saati
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Gelişime açık ,kendini güven duygusunun olusmasina imkan yaratıp ,takım ve ekip calismalarina katkisi
Merhabalar ,Güliz Karapınar olarak değerlendirmelerin kendimi ve size katabileceklerim imkanlar açısından yenilikçi ve olumlu değerlendiriyorum.Tecrübeli bir kimyacı olarak farklı bakışlar ve buluşlar hem ilgimi çekmiştir .
Olması gereken
Karsilikli iletisim
yoğun prensipli çalışma ortamı
Pepsico da çalışmak benim için güzel ve avantajlı oldu bilmediğim bilgileri öğrendim ofis ortamını gördüm edindiğim ortamdan mutluyum iyikide çalışmışım stajyer olarak insanları çok iyi ama şirkette gereksiz şikayet edenler çok var bunun olması normal tabi :) büyük şirket ortamında eğlence olarak çok güzel etkinlik gezi gibi sosyal etkinlikler düzenliyorlar iş stersini atmak için güzel avantaj herkes birbirine saygılı,hoşgörülü davranıyorlar
yemek- yol -
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Çok iyi çalışma ortamı ve iyi çalışma arkadaşları
Insanlae ile nasıl diyalog kurulur. Nasıl mal satılır
İstediğin saatte çıkabilirsin
Hergün sabah depoda oluyorsun
Pepsi Cola Değerlendirmesi 2011-2015
Merchandiser (Tanzim Teşhir Elemani) (Eski Çalışan) - İstanbul Avrupa Yakası - 22 Mayıs 2018
-Hergün sabahlari erken saatte toplanti.
-İnsan yönetiminin öğrenilmesi ve uygulanmasi.
-Eğlenceli
-Satiş baskisi ve sonucunda gelen başari
Serbest Araç Kullanimi + prim
Eksi Yönleri
Gereğinden fazla iş yükü ve çalişma saatleri
Profesyonel iş ortamı
Ön muhasebe (Eski Çalışan) - İzmir - 18 Mart 2018
Prime dayalı çalışma sistemi. Maaş az. Çalışma ortamı güzel profesyonel.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
Üretken ve eğlenceli çalışma ortamı
Kalite Kontrol (Eski Çalışan) - Ergene - 20 Ocak 2018
Burası mükkemmel bir ortam diyebilirim gerek insanları gerek saygıları gerekse yapılan iş çok iyi.
Artı Yönleri
Yemekler herkesin yediği aynı, patron ve işçide dahil yani yemekler, on numara enfes yemekler, 9-12 arası salata çeşitleri olmasıda cabası.
Eksi Yönleri
eksi yönü yok diyebilirim.
çok kötü
Raf tanzim teshir elemanı (Eski Çalışan) - Gaziantep - 29 Aralık 2017
yönetim ve personel çalışma sistemi olarak fazla kötü
Verimli çalışma ortamı
Merchandiser (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa - 26 Kasım 2017
İş saatleri aralığında marketlerde ürün kontrolü ve düzeni yapılıp siparişler alınıyordu. Zaman yönetimi verimli çalışma ve iş yönetimi hakkında oldukça fazla bilgi öğrendim.
Multinet
korku filmi
Eğer hayatınız tamamen işten oluşsun her sabah işle yatıp işle uyanayım üstlerim birbirine bana saygısız davrasın herkes birbirini ezmekten zevk alsın diyorsanız sizin için ideal iş ortamı. Her iş ortamında tabii ki rekabet olur ama şirkete girdiğiniz gibi herkesin suratındaki o mutsuzluktan ilk girdiğimde kaçmam gerektiğini tahmin etmeliydim. Müdürüm deadline bu akşam dedi diye ameliyatlarına gitmeyenler mi toplantıdan ağlayarak çıkıp rimelim akmış mı diye sorup hiçbişey yokmuş diye devam edenleri mi söyliyim bilmiyorum. En iyi okullardan mezun olup burada hor görülmeye ezilmeye ve her gün psikolojik olarak çökük yaşamaya ve içinizde hep geç kalma hissiyle yaşamaya istekliyseniz tam sizlik bir iş. Gece 2ye kadar mesaide oturmayı anlatmıyorum bile.
maaş
herşey
Guzel bir sirket
Paketleme on cephe çalışanı (Eski Çalışan) - Mersin - 20 Nisan 2017
İsin en zor yani vardiyalı olmasi idi aslında güzel bir çalışma ortamı vardı öğrendiğim bi çok şey var çabuk ve hızlı çalışabilmek en onemlisi
Yemekler
Sirket vardiyali
Eğlencli ve keyifli
Satış temsilcisi (Güncel Çalışan) - İstanbul Anadolu - 3 Nisan 2017
Müsterilerle aramızdaki diyalog çok iyi verilen hedefleri 12 de 12 yapmak 2016 senesinin 1cisi olmak.
Arac kullanımı
Aşırı derecede baskı
çalışma ortamı güzelbir şirket
meşrubat (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa - 2 Ocak 2017
agır iş oldugu için bırakmak zorunda kaldım bel fıtıgı başlangıcı başladıgı için bırakmak zorunda kaldım
tüm sosyal hakları mevcuttu
aktiv teknöleji
Aktivi, Teknolejik, eğitmen, pilanlı çalışma ,daima iyi bir yönetim.
mükemmel
yok
Challenging and Fun Work
Insights & Category Management Part Time (Güncel Çalışan) - İstanbul, T34 - 8 Ocak 2016
It would be wrong to say that a day you spend in PepsiCo is identical to the next one. At least once a month we have education sessions in order to learn how to use a new tool or a new system. Till now I've learned how to use a planogram tool to use it in Category Management for optimization. I'm extremely happy of my co-workers and how both teams (I work with two different teams for two different projects.) connect with each other. The hardest part of the job is actually working with two different teams. When a task is given by both groups it is hard to prioritize one over another. On the other hand, because this makes the job more challenging it also makes it more enjoyable. Once I complete both tasks before the expected, desired due date and send it to my managers the feedbacks I receive and the satisfaction I feel are priceless.
Artı Yönleri
flexible work hours, understanding managers, company culture, fun workplace
Eksi Yönleri
limited things to do or to add, short work hours, salary amount
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
AŞIRI AKTİF BİR ÇALIŞMA ORTAMI.
UZMAN SATIŞ TEMSİLCİSİ (Eski Çalışan) - Eskişehir, T26 - 21 Kasım 2015
HAYATTAKİ HEDEFLER İYİDİR FAKAT İLAHİ BİR HEDEF OLMAMALI,YANİ HERZAMAN DAHA FAZLA ANLAYIŞI İNSANI
FARKLI KİŞİLİKLERE SOKAR.ANLAYANA.
Artı Yönleri
YEMEK PARAN HEP CEPTE.ÇÜNKÜ YEMEYE ZAMANIN OLMAZ:))
Eksi Yönleri
YÜRÜYEN PEPSİCİ ZAFERE GİDER:)))
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
eğitici ve iyi bir ekip dayanışması
müşteri temsilcisi (Eski Çalışan) - İstanbul avrupa, T34 - 20 Eylül 2013
Mesai saatlerinin uzunluğu ve askeri bir düzen olması işin bütün artılarını götürmesi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?
PepsiCo için daha fazla yoruma göz at
Bunu denemek isteyebilirsiniz:
Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?
PepsiCo firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru SorGenel puanlama
6.826
Yönetim için 5 üzerinden 3,3 yıldız
Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,5 yıldız
PepsiCo hakkındaki sorular
- PepsiCo şirketinde çalışma saatleri nasıl?5 kişi yanıtladı
- Kontrol senin elinde olsaydı, PepsiCo şirketini daha iyi bir iş yeri haline getirmek için ne yapardı…5 kişi yanıtladı
- Bu şirketteki çalışma ortamı ve kültürü nasıl?4 kişi yanıtladı
- Günde ortalama kaç saat çalışıyorsunuz?3 kişi yanıtladı
- PepsiCo şirketinde hangi sıklıkta zam yapılıyor?3 kişi yanıtladı
- PepsiCo şirketinde tatil politikası nedir? Yılda kaç gün tatil yapılabiliyor?3 kişi yanıtladı
- PepsiCo firmasının geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?3 kişi yanıtladı
- PepsiCo hangi yan hakları sunuyor?2 kişi yanıtladı
- Bu şirkette çalışmanın en stresli tarafı nedir?2 kişi yanıtladı
- Kalacak yer veriliyor mu?2 kişi yanıtladı
Pozisyona göre PepsiCo Yorumları
PepsiCo için konuma göre yorumlar
Learn about popular job titles at PepsiCo
- Şirketler
- PepsiCo