Qatar National Bank için Çalışan Yorumları

Tüm 145 yorum gösteriliyor
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Environnement
Caissier (Eski Çalışan) –  Tunis26 Kasım 2018
J'ai fait effectué un stage très enrichissant pour mes connaissances au sein de la QNB. Ceux qui me permet d'avoir une bonne relation avec mes collègues ainsi les clients de notre agence.
J'ai appris tout les tâches d'un agent dans une agence commerciale d'une banque sauf bien sur les tâches du chef d'agence qui sont totalement confidentiels.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Pas de carriére professionnelle
Vendeur (Eski Çalışan) –  Tunisie25 Kasım 2018
Une banque qui ne ressemble pas à une banque !
Pas de culture d'entreprise ni d'avantage en terme de rémunération ni d'évolution de carriére.
En bosse comme des esclaves
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
İyi̇ banka
BANKACILIK (Eski Çalışan) –  Antakya20 Kasım 2018
İyi̇ bankadir , tüm yeni̇ mezunlara tavsi̇ye ederi̇m...
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Productive
Personal Assistant - AGM Retail (Eski Çalışan) –  Doha11 Kasım 2018
Qnb work environment was one of the best places I worked in.
Its a multicultural workplace, I learned how to collaborate with coworkers from different nationalities.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 4Hayır 2Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Kurumsal eğlenceli bir yer
Müşteri temsilcisi (Eski Çalışan) –  Erzurum10 Kasım 2018
Günde 200 sen fazla kişiyle konuşmak yorsa da güzel bir yer
Eksi Yönleri
Çok fazla çağrı almak
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
qnb
Commercial Portfolio Manager (Eski Çalışan) –  İstanbul6 Kasım 2018
QNB Finansbank, 26 Ekim 1987 tarihinde Hüsnü Özyeğin tarafından kurulan banka. Finansbank, 2006 yılının Ağustos ayında Yunanistan bankası National Bank of Greece tarafından satın alınmıştır. 2016 yılının Haziran ayında Katar Ulusal Bankası, National Bank of Greece'in Finansbank'taki yüzde 99.81 payını 2.7 milyar euroya ...
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 4Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Good Company for security
Regional IT Relationship Manager & Helpdesk (Eski Çalışan) –  Doha18 Ekim 2018
Good Bank for a safe job and security and offers good bonus. Working schedule is also desirable as you finish at 2:30 pm
Not a lot of stress and management is ok
Artı Yönleri
Good work schedule
Eksi Yönleri
Slow promotion
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5Hayır 1Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Practical and Joyful
Bank Call Center Agent (Eski Çalışan) –  Doha12 Ekim 2018
It was a new challenge for me i spent very good time with the team work , I learned Some of new Computer skills like new Computer languages , the management was very helpful and they motivated me to progress in my career .
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Good Place to work
System Analyst (Eski Çalışan) –  Doha5 Ekim 2018
Good Place to work but no career development.

Good life balance.

Not easy to promote.

Good Health Insurance.

Good Salary comparing to other banks.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Şirket Davranışı
MÜŞTERİ DANIŞMANI (Güncel Çalışan) –  Ankara3 Ekim 2018
QNB Finansbank gerçekten mükemmel bir şirket fakat personellerinde düzeltmeleri yapmaları gerekiyor.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 6Hayır 12Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Team building
Customer Service Representative (Eski Çalışan) –  محافظة القاهرة29 Eylül 2018
i learned hot to make your customer satisfied and loyal to you organization.
and how to manage your time in work while helping customers and offer them your bank products while you doing your operation work.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Nothing special going on here.
Analytics Consultant (Güncel Çalışan) –  Doha25 Eylül 2018
Nothing special going on here. Usual workplace with equal opportunity to everyone. Typical Middle Eastern culture. Medium working hours - typical work day starts very early in the morning.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Maksimum satis az maas
Bireysel bankacilik yetkili (Eski Çalışan) –  Antalya24 Eylül 2018
Isi severek yapildigi ve eglenceli is arkadasi ve yoneticiyle calisilinca guzel ama boyle bir ortam nadir personel birbirinin kuyusunu kazar mudurde ustune toprak atar
Artı Yönleri
Ozel saglik sig multinet haftasoni tatil
Eksi Yönleri
Fazla mesai ucreti yok cok calis az maasla yetin
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
eğlenceli ve rahat
SÜPER MÜŞTERİ GERİ KAZANIM VE TUTMA GÖREVLİSİ (Güncel Çalışan) –  İstanbul Anadolu22 Eylül 2018
çalışma saatleri güzel hafta sonu çalışılmıyor ancak maaş başlangıcı çok az tamam absürt bir şey talep etmiyorum ama asgari ücret mantığı bana aşırı saçma geliyor servis imkanı iyi
Artı Yönleri
yemek servis iş ortamın
Eksi Yönleri
başlangıç maaşı
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Hard environment
Relationship Manager Corporate Finance (Eski Çalışan) –  cairo Egypt19 Eylül 2018
Working their is very tough and not for the faint heart. Also you are not well compensated for the lack of work life balance nor the pressure that you are continuously under.
Artı Yönleri
job security
Eksi Yönleri
lack of work life balance, compensation and packages, advancing in your career.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
good working place
deposits and funds executive (Eski Çalışan) –  egypt10 Eylül 2018
the day of work was nice 7 hours, i learned management skills and alot of other skills, the hardest part of the job that the salaries didnt match with the current economical situations
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
good place to estublish your banking career
Executive Secretary (Eski Çalışan) –  Doha10 Eylül 2018
working for bank in general is a good opprtunity to start estublish your career, and you will learn many things , you don't feel boaring as yo feel with a very routiny job
Artı Yönleri
short hours ( 6 hours a day)
Eksi Yönleri
you will be on call for any emergency
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 4HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Productive and very supportive colleagues
Internship (Eski Çalışan) –  Doha8 Eylül 2018
In my one month of training in the company, I have learned a lot of different processes as well as procedure. All of the employees in the department that I worked with are very supportive of me and taught me everything that I needed to learn. Despite the busy day, they still give time to teach me and answer all the questions, which make my life easier in making my final report. The environment is friendly as all of them are nice and treat each other with respect in spite of different race and job position. It was really a great pleasure working with such great people.
Artı Yönleri
Allowance after the completion of the training
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Good management
Relationship Executive retail (Güncel Çalışan) –  Alexandria8 Eylül 2018
Its a good work environment but with low salary compared to market and same routine everyday with no value added
Good management with a support way with any issue facing employees
Artı Yönleri
Job security
Eksi Yönleri
Low salary compared to market
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Excellent work place
Relationship Manager (Güncel Çalışan) –  Qatar7 Eylül 2018
Excellent experience with daily learning and understanding of banking field. Also, interesting exchange with other departments: credit, operations, legal...
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2HayırŞikayet et
Bu şirket sayfasını talep edin

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Qatar National Bank firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

3,9
145 yoruma göre
553
444
334
210
14

Kategorilere göre puanlama

3,8İş/Sosyal hayat Dengesi
3,7Maaş/Avantajlar
3,8İş Güvencesi/Yükselme
3,5Yönetim
3,6Kültür/Değerler