Radisson Blu Hotel için Çalışan Yorumları

Aramanızla eşleşen 29 yorum bulundu 1.574 yoruma gözat
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Çalışma ortamı
Guest Care Agent (Güncel Çalışan) –  İstanbul18 Ekim 2019
Kurumsal firma marka değerleri iyi. Orta doğu misafir pörtföyü.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Çok lükshizmet yok
Çamaşırhane Şefi (Eski Çalışan) –  İstanbul13 Eylül 2019
Biraz daha lüks hizmet anlayışı olması lazım evet çok radisson otel var ama eksik var mesela butler servis mesela misafire daha çok ufak hediyeler personele güvence en azından özel sigorta seçilmiş personel
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
a very good start up
Front Office-Receptionist - Shift in charge (Eski Çalışan) –  istanbul3 Ağustos 2019
radisson blu conference and airport hotel is a proper property to get to know the sector. Its location fetures it as a very important property for those who are travelling by plane.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Ortaklik yapisi kurumsallaşmayi engelli̇yor.
GENEL MÜDÜR (Eski Çalışan) –  Diyarbakır27 Ocak 2019
4 Ortakli bi̇r İşletme. Yatirimcilar sektöre yabanci olduğu İçi̇n dişaridan atanan yöneti̇ci̇lere güvenmedi̇kleri̇ İçi̇n İçeri̇de sektörden olmayan güvendi̇kleri̇ ki̇şi̇leri̇ atayarak yönetmeye çalişmaktadir. Bu sebeple personel si̇rkülasyonu çok fazladir.
Artı Yönleri
FİZİKİ YAPISI
Eksi Yönleri
MAL SAHİPLERİ TARAFINDAN YÖNETİLMEKTE.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
disiplinli bir çalışma ortamı
GARSON, GIDA (Eski Çalışan) –  KAYSERİ2 Aralık 2018
eğlenceli ve düzenli,disiplinli bir çalışma ortamı
Artı Yönleri
ücretsiz yol yemek
Eksi Yönleri
gıda sektöründe yemek eksiği
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Kurumsalik
Spa manajer (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa20 Kasım 2018
Çok özverili bir caba sonucu bütün kariyer hedeflerimi.yakalafim
Artı Yönleri
Yillik syrateji toplantilari
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Üretken ve Kurumsal kalite söz konusu.
Food & Beverage (Eski Çalışan) –  İzmir13 Eylül 2018
Radisson blu hotel kesinlikle çalışmak için güzel bir ortam insanlar bilgili ve uzun süredir bu sektörde çalışan kişiler. Kurumsal kimlik ve duruş mükemmel.
Artı Yönleri
servis.lojman.yemek.sigorta.maaş
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Iyi bir calisma ortami ve uretken
Insan kaynakları (Eski Çalışan) –  İstanbul3 Eylül 2018
Ben bu şirkette çalışırken en büyük hayalim olan otelcilik ve tercumanlik alanlarından birine girmektir.
Artı Yönleri
Daha iyi ogrenme etkili iletisim
Eksi Yönleri
Bir isi yapmayinca insanlarin cabuk sinirlenmesi ve iletisimin cabuk kopmasi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Good place to work at
Demi Chef (Eski Çalışan) –  Istanbul27 Nisan 2018
This hotel has a very interesting culinary offer and the service is really good. The woking enviroment is great and you have the opportunity to develop your creativity.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3HayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
İşini tam yapan
Garson ( Ekstra eleman) (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa28 Ağustos 2017
İşlerini çok iyi yapıyorlar fakat personele iş dağılımında biraz adaletsiz davranıyorlar
Artı Yönleri
Musamaha gösterilebilmesi
Eksi Yönleri
Pozisyon dışı çalıştırılma
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Kaliteli yeteneği geliştirebilen iş yeri
Resepsiyon/operatör/Santral (Eski Çalışan) –  İstanbul Anadolu15 Ağustos 2017
İyiki Radisson Blu Hotel İstanbul Asia ailesiyle tanıştım.
Artı Yönleri
Servis yemek sigortanın brüt yatmasi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 2Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Takim calismasi
Kat ve meydan sefi (Güncel Çalışan) –  Istanbul11 Ağustos 2017
Günlük işlerin dağılımı ve yapilan islerin kontrollerini yapmak
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Huzurlu bir çalışma ortamı ve iyi bir yonetim
Pastane şefi (Eski Çalışan) –  Radisson blu mersin28 Temmuz 2017
Bu işin benim için iyi ve olumlu olmasını diliyorum
Artı Yönleri
Sosyal hakları gayet iyi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 2Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Genç ve di̇nami̇k
BANKET OPERASYON MÜDÜRÜ (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa11 Temmuz 2017
Hotelci̇li̇k sektöründe farklı bakiş açilari geti̇ren di̇nami̇k ve başarili bir grup
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
It's spa and business hotel
Bellboy/Concierge (Güncel Çalışan) –  Istanbul29 Haziran 2017
Radisson blue Tuzla spa and business hotel , generally peoples coming for business. Spa is biggest one in Asia side of Istanbul. There are 5 flats and 200 car park capacity
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 2Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Sistematik
Restaurant şefi banquet şefi bar (Eski Çalışan) –  Kayseri23 Haziran 2017
Tamamen misafir odaklı %100 misafir memnuniyeti için çalışan keyifli bir kurum
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Tempolu ve eğitici bir iş ortamı
Front Office (Güncel Çalışan) –  İstanbul9 Mayıs 2017
Kesinlikle kendiniz geliştirebileceğiniz bir yer. Yönetim ve iş arkadaşlarınız kaliteli olacağına garanti verebilirim. Temposu yoğun kendiniz ispatlamanız zaman alacaaktır :)
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Kitchen atmosphere
Trainee (Eski Çalışan) –  Turkey20 Mart 2017
Before starting work I thought about to difficulties with the chef’s and extremely tired. After starting work about 1 week , my whole tiredness is gone. I worked more than 10 hours but I didn’t tired. When I came to the kitchen my colleagues behaved very friendly to me. I didn’t feel like an incipient. Everybody helped the whole job to me. When I was in the omelette service I didn’t want to go there because I must speak with guests face to face but after I got used to make good omelette and spoke with guests every morning very well. I got experience in this internship very well and I noticed that it can be useful to me in the future. And I lost my shyness in here.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Üretken ve egleceli çalışma ortamı.
Muhasebe elemanı&Kasiyer (Eski Çalışan) –  İzmir13 Şubat 2017
Güvenilir bir işletme l. Çalışan haklarına saygılı. İşyerinde Muhasebe deoartmanında atak yaptım. Kasiyerligi ve netsis programini öğrendim.
Artı Yönleri
Ücretsiz yemek konaklam imkanı
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 2Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Surekli değişen calisma ortami
Waiter (Güncel Çalışan) –  Radisson sisli18 Kasım 2016
Maas disinda sosyal yardimi olmayan ama yes i can sloganiyla herseyi eksiksiz yapmaya calisan sislinin en iyi spasinin oldugu hotel
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2HayırŞikayet et
Bu şirket sayfasını talep edin

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Radisson Blu Hotel firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

4,2
1.574 yoruma göre
5731
4515
3237
247
144

Kategorilere göre puanlama

3,9İş/Sosyal hayat Dengesi
3,6Maaş/Avantajlar
3,9İş Güvencesi/Yükselme
3,8Yönetim
4,0Kültür/Değerler

Pozisyona göre Radisson Blu Hotel Yorumları

Konuma göre Radisson Blu Hotel Yorumları