Renaissance Hotels için Çalışan Yorumları

Aramanızla eşleşen 14 yorum bulundu 1.271 yoruma gözat
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Enjoyable and productive job
IT Manager (Güncel Çalışan) –  Istanbul9 Mart 2019
Basicly playing active role at Hotel's IT department, manage all Hotel's systems, maintenances, backup and manage information security politics

Except my description of job at tourism sector I also get a chance to meet and communicate with people from all around the world which gave me a chance to improve my english language skills to.

7/24 hours on stand by sometimes can be difficult

Enjoyable part is I am always have a chance to get experiance to new tech.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Güvenilir
Şöför (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa26 Ekim 2018
Güvenilir disiplinli çalışma saatleri ve kanalları gayret gizel
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Yeni bir Is Hayati
genel müdürlük (Güncel Çalışan) –  Viyana7 Temmuz 2018
Dogum büyüme avusturyaliyim ama artik kendi memleketimde yeni bir Is hayati kurmak istiyorum
Artı Yönleri
Fark etmez
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Summary
Front Office Intern (Eski Çalışan) –  Izmir9 Haziran 2018
Typical day starts with people who works in front desk. Days usually begin with 5 minute meetings. 1 hour break for 10 hours of work in a day on foot. Changing shifts. What I have learned,able to communicate in crises and any chaotic position to solve problems. How much I can contribute in a day even I am on foot for 10 hours. Management is set because of the culture that the brand has already created. Contribution is low on the system because of the managers way of thinking that interns do not have creative thinking. Workplace culture is the asset of the property and the brand. Grateful for global standards. The hardest part of the job was talking with the supervisor who thinks better rather than the manager. The most enjoyable part of the job is helping people even though having a back pain for carrying too many luggages.
Artı Yönleri
free meal, educated managers, workflow, cabins for changing and understanding hr team
Eksi Yönleri
Short breaks, Uneducated personnel, low wage and working over time
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
...
Demi Chef (Eski Çalışan) –  İzmir4 Nisan 2018
mesleki anlamdı ıyı gecen donemdi çalışma şartları iyidir
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
ideaal om ervaring op te doen
Front Office (Eski Çalışan) –  Antalya26 Ekim 2017
een heel leuk bedrijf met heel veel doorgroei mogelijkheden
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 7Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Mesleki anlamda iş bilginizi geliştirilecek bir yer.
Garson (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa19 Ekim 2017
Kendinizi nasıl iş konusunda geliştiriçeğimi.
İngilizce ve F&B 'de Alkol Şarap ve Servis eğitimi
Mükemmel bir Yönetim kadrosuna sahip bir yer
Disiplin ve Saygı bir arada uyumlu olduğu ver
İnsanlarla sürekli diyolag halinde olman
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Guzel calisma ortami
Night Audit (Güncel Çalışan) –  Izmor30 Ağustos 2017
Güzel bir çalışma ortamın olan kurumumuz kendimi rahatça gelistirmeme olanak sağladı
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 2Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Eğlenceli bir çalışma ortamı
Garson (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa27 Eylül 2016
İnsanlarla iletişimi ve nasıl sunum yapıldığını öğreten bir iş. İşin pek zorluğu olduğu söylenemez. Yönetim olarak çok iyi.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
1,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
severek çalıştığım profesyonel iş ortamı.
turizm otelcilik (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa, T345 Şubat 2014
kasa açılışı, siparişlerin düzgün girilmesi micros ekranına,kasa kapanışı.

micros kullanımı

yönetim başarılı

ekip bilgili,profesyonel

sipariş girilirken ekranın donması,yüksek adetteki çeklerin bölünmesinin istenmesi

severek işimi yapmam en eğlenceli yanıdır.
Artı Yönleri
üç ayda bir çift maaş
Eksi Yönleri
öğlen servisi olmaması.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Calisma Ortami
Resepsiyon ve Santral Görevlisi (Eski Çalışan) –  Antalya, T0725 Aralık 2013
Otel icindeki telefon trafiginin saglanmasi.
Misafir giris cikislarinin yapilmasi.
Doviz konusunda misafirlere yardimci olamak
Artı Yönleri
Ucretsiz yemek ve tasima servisi
Eksi Yönleri
Personel Lojmaninin ucretli olmasi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 5Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Renaissance Polat İstanbul Hotel-Yeşilköy
Sous Chef (Eski Çalışan) –  İstanbul avrupa, T3417 Temmuz 2013
Hava alanına yakın olması ve deniz kenarında olması ve yer konumunun güzel bir yerde olması
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 3Şikayet et
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
productive, hardworking, energetic, analytic
Budget and Reporting Specialist (Güncel Çalışan) –  Istanbul, Turkey13 Nisan 2013
I prepare daily financial reports and I make financial analyze of the reports and I submit them to Finance Director The hardest part of my job is that I have to be very careful and concentrated while preparing financial reports. The most enjoyable part is that I always develop myself and discover new things in order to make progress in my job.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 1Şikayet et

Renaissance Hotels için daha fazla yoruma gözat

Bunu denemek isteyebilirsiniz:

Bu şirket sayfasını talep edin

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Renaissance Hotels firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

4,0
1.271 yoruma göre
5567
4387
3190
262
165

Kategorilere göre puanlama

3,8İş/Sosyal hayat Dengesi
3,8Maaş/Avantajlar
3,7İş Güvencesi/Yükselme
3,7Yönetim
3,9Kültür/Değerler

Konuma göre Renaissance Hotels Yorumları