türk telekom için Çalışan Yorumları

Aramanızla eşleşen 239 yorum bulundu 243 yoruma gözat
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Çalışma ortamı yanınızdaki kişiye bağlı
Arıza onarım (Eski Çalışan) –  İzmir13 Temmuz 2019
Yanınızdaki çalıçan arkadaşınız geçinilebilir biriyse güzel iş
Artı Yönleri
Sodexo
Eksi Yönleri
Kasroluyo geçmek çok zor
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Düzenli
Stajyer (Eski Çalışan) –  Ankara10 Temmuz 2019
Sizden istenen şeyler belli, türkiye şartlarındaki en düzenli değerli yerlerden biridir
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Productive
Senior Software Developer Consultant (Eski Çalışan) –  Istanbul27 Haziran 2019
TT is a great place to grow your career. They are working on cutting edge technology, have offices all over the world, and employ incredibly talented and passionate people who are great to work with. They move very fast, which can be tough for some, but those who are willing to move quickly can grow and build their skills in an accelerated and meaningful way.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Stressful
Corporate Sales Consultant (Eski Çalışan) –  Ankara21 Haziran 2019
Always care customers who wants cheaper and cheaper.. You spend your 2 hours for a customer. After that mostly they leave without buying anything. Not a good place for career.
Artı Yönleri
nothing
Eksi Yönleri
everything
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Berbat
Satıs destek uzmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul14 Haziran 2019
Sıkbogazlık personelını zora koymak ıcın elınden gelenı yapıyolar berbat
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1HayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
İş
Satış ve akyivasyon (Eski Çalışan) –  Van3 Haziran 2019
Her iş ile ilgilenme vardı satış saha aktivasyon kapı kapı gezme saglık ve psikolijiyi etkiliyordu
Artı Yönleri
İhtiyaçları giderme
Eksi Yönleri
Düzen olmaması
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
üretken olmayan, belirsiz ve eğlencesiz bir ortam.
Technical Account Manager (Güncel Çalışan) –  Istanbul27 Mayıs 2019
üretken olmayan, belirsiz ve eğlencesiz bir ortam.
Artı Yönleri
öğle yemeği
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
enormous big company (
WiFi & Network Expert (Güncel Çalışan) –  Ankara22 Mayıs 2019
Turk Telekom with 40,000 employees, is Turkey's leading telecommunications companies.The budget we have managed and the number of our on-site staff is quite large. Turkish Telecom is very successful in terms of learning project management.It is also difficult to bring new services to life and make a difference.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
1,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
İyi bir çalışma ortamı yok
Satış danışmanı (Eski Çalışan) –  İzmir29 Nisan 2019
İyi bir çalışma ortamı yok haklarımızdan yararlanamıyorduk
Artı Yönleri
Yok
Eksi Yönleri
Yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 1Şikayet et
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Turk Telekom
Telecommunications Manager (Güncel Çalışan) –  Istanbul22 Nisan 2019
I work for this organization over ten years. I manage 105 employees. I also manage network of company. Pay roll is unfortunately lowest of the equivalent companies of telecom sector. I work about sixty hours per week becouse i don' t like failure so i do overtime to inspect my teams properly and fulfill my goals. Despite all this, self dedicated company car, good helth care insurance and business guarantee is why i am working here.
Artı Yönleri
Self dedicates compony car, private health insurance
Eksi Yönleri
Low pay roll, vague career path
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 3Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Eğlenceli bir ortam vardı
Beden işçisi (Eski Çalışan) –  Adana11 Nisan 2019
Tekrar çalışma imkanım olsa çalışırım Türk Telekom da
Artı Yönleri
Ücretsiz öğle yemeği, lojman
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 2Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
It was so useful experience for me
Internship (Eski Çalışan) –  Aksaray22 Mart 2019
It was so useful experience for me. I had a chance to deep into networking stuff and put my knowledge to practise. This job provided me to analyzing networking systems and configurations
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Special workplace and work culture
IT Project Manager (Eski Çalışan) –  Ankara18 Mart 2019
Turk Telecom is one of the flagship at the telecommunication sector in Turkey. Enterprise culture is very well but this culture obligates person work too much.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Üretken bir kurum
Tekniker (Güncel Çalışan) –  Ankara16 Mart 2019
Şirketin çalışma ortamı güzel esnek olmasına ragmen uyumlu bir kurum.
Artı Yönleri
Sağlık
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
kapıya koydular
güvenlik görevlisi (Eski Çalışan) –  Türkiye6 Mart 2019
cem yılmaza 30 saniyelik reklam için milyon dolarlar ödeyen firma kendi güvenliğini hiçe saydı ve bitirdi .
Artı Yönleri
varsada ben bilmiyorum
Eksi Yönleri
şirket her geçen sene dahada batıyor iflasa sürükleniyor başka söze gerek yok sanırım .
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
A
Satış danışmanı (Eski Çalışan) –  İzmir1 Mart 2019
Üretken ve her geçen gün yeni birşeyler öğrenilebilecek kaliteli bir ortam
Artı Yönleri
Hedef tutturunca ödüllendirmeleri :)
Eksi Yönleri
Hedef tutturabilmek için yoğun baskı :)
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 1Şikayet et
1,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
patron ve şirket yönetimi
CİHAZ SATIŞ UZMANI (Eski Çalışan) –  Bilecik28 Şubat 2019
Patron ve yöneti̇ci̇ bölge müdürleri̇ hakkimiz olan pri̇mleri̇ eksi̇k yatirip saat olarak da fazla çaliştiriyordu
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5HayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Good but not benificial
Engineering Internship (Eski Çalışan) –  Istanbul23 Şubat 2019
It was good but really was not beneficial, we spent most of the time surfing the internet and doing nothing. That's it Turk Telekom.
The environment was good but not the best.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
1,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Vhjtfg
Haberleşme teknikerligi (Eski Çalışan) –  Tarsus31 Ocak 2019
Hurfhjktdfbjutfhjufvbjgfghhfdghjjkhdxvbyeschhjgdfgghhfff
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 3Şikayet et
1,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
etkili ve güzel çalışma ortamı
stj. mühendis (Eski Çalışan) –  İstanbul Anadolu20 Ocak 2019
Nezih ve temiz çalışma ortamına sahip.Çalışan persone ve yöneticiler oldukça kibar motivasyon yüksek verimli çalışma ortamına sahiptir.
Eksi Yönleri
-
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 3Şikayet et
Bu şirket sayfasını talep edin

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

türk telekom firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

3,7
243 yoruma göre
591
465
343
220
124

Kategorilere göre puanlama

3,6İş/Sosyal hayat Dengesi
3,5Maaş/Avantajlar
3,4İş Güvencesi/Yükselme
3,4Yönetim
3,6Kültür/Değerler