3,6/5 yıldız.
Tüm Teleperformance yorumlarına göz at
Bu şirketi değerlendirin

Teleperformance

Teleperformance Çalışan Yorumu

Teleperformance Türkiye: Çalışabileceğiniz en kötü şirket. Neden mi?

Zevkle okuyacağınız Teleperformance Türkiye için geribildirimler;I will write my feedback for Global Teleperformance belowTurkish:Avantajlar:Günlük sodexo ücretiniz aşırı derecede komik rakam veriliyor arkadaşlar. Herhangi bir avantaj beklemeyin. Prim ise operasyondan operasyona göre değişiyor ancak prim verilmemesi için binbir türlü takla atıldığını tüm şirket biliyor. O derecede komik yönetiliyor bu şirket.Maaş:Yıllarca, çalışanları tarafından maaş politikaları hakkında geri bildirim verilmesine rağmen hiç bir iyileştirmeye gitmeyen Teleperformance Türkiye şirketiyle karşı karşıyasınız. İyi çalışanlarını kaybetmeye devam ediyor. Genel Müdürleri dahil olmak üzere tüm üst(CEO & GMY bölümü) yöneticilerin sağır & dilsiz rollerini izleyebilir, izlerken ne kadar "acınası bir yönetim kadrosu" olduğunu görmek için bu şirkette işe girerek deneyimleyebilirsiniz.Bu acınası yönetim kadrosunun elinde tüm çalışanlarına okunulabilecek maliyet zırvalığı kağıdı(script) bulunuyor. Herkese onu okuyorlar. Benim tahminim Global tarafına yaranmak için "Bizim bu kadar gelirimiz var yaw" demek için çalışanlarına bir gram değer vermiyorlar. +Feedback: Türkiye'deki diğer çağrı merkezleri maaş politikalarına baktığınızda "Teleperformance " Türkiye'deki en rezil çağrı merkezi şirketlerinden birincisi.Yemek / Şirket & İK :Temizlik yönünden çalışanlara(Temizlikçiler) lafım yok, ancak 1 peçetenin giderini hesaplıyorlar. Sırf o 1 peçetenin gideri oluşmaması için taklacı güvercin rolüne bürünülüyor. Teleperformance Türkiye çalışanları olarak sokaktaki dilencilere para vermeyin onun yerine -

Çalışma belgesi alabiliyorsunuz.

Eksi Yönleri

Teleperformance Türkiye'ye sormuşlar neren eğri diye?

Kategorilere göre puanlama

Kültür/Değerler için 5 üzerinden 1,0 yıldız

Benzer yorumlar

Aynı rol

Allah Kimseyi Buraya Muhtaç Etmesin

Baştan aşağı rezalet bir firma. İşe ilk girdiğim bir hafta her şey güzel gelmişti. Ama olayın içi hiç öyle olmadı. Asgari ücret düzeyinde komik maaş tutarı ve +1000 TL bile olmayan komik primleri. 3 günde tüketilecek kadar komik aylık sodexo ücreti. Ve tüm bunların da ötesinde bordronuzun bile doğru düzgün olmadığı sürekli eksik maaşlar aldığınız ve sürekli bunların peşinde koşturduğunuz bir ortam düşünün. Sürekli "yöneticinize" maaşınızın eksik yattığını söylersiniz. Onlar da size "Bize de eksik yattı kuzum" diye cevap verip basit bir kayıt açarlar ve günler sonra maaşınızın "güya" kalan tutarı size yatırılır. Maaşınızın peşinde koşarsınız resmen. 3 gün eksik yatırsalar onlar için kardır çünkü içeride tuttukları maaşlarınızı 1 sat bile işletseler onlar için kar. İçeride mobingin alası var. Herkes birbirini kayırır yükselmek istersen belli insanlar ile samimi olmak ZORUNDASIN. Diğer konulara girmeyeceğim ama ben işten çıkalı 1 ay doldu ancak ben hala eksik maaşımın yatmasını bekliyorum gerisini siz düşünün. 3 krş için kendinizi yırtmaya, değersizliği tatmaya hazırsanız tam istediğiniz burada.

evden çalışma

Eksi Yönleri

eksik maaş, vaktinde maaş yatmaması, mobing, değersizlik
Aynı rol

Uzak durun

Bir buçuk yıl müşteri temsilcisi olarak çalıştım ilk bir ay eğitim süreci laylaylom Geçti, sürekli yağlamalar pompalamalar işiniz rahat vb vb söylemleri fakat öyle bir şey yok , 2 ay sonra tepenize binerler üstelik doğru dürüst çalışsanız bile yok yere sizi darlarlar işimi doğru yaptığım halde spv denen aslında hiç bir vasfı olmayan lise önlisans mezunu şahısları yönetici olarak başımıza koyup boş beleş laf kalabalığı yaptırırlar asgari ücret bile alamazsınız bazen, evden çalıstırırlar elektrik kesilir maaştan keserler işten ayrılınca da size dilekçe yazdırırlar üstlerimle bir sorunum yoktur diye fakat spvler sizi işten soğutur o derece insana mobing yaparlar, doğru yaptığınız işlemleri spv yanlış yaptın diyerek karşına koyar sen doğru olduğunu kanıtladığında ben iletirim der o tarafa, kendisi süreçlerden bi haber çünkü tespit edemiyo hata mı doğru mu diye :), kısacası pazarda limon satın tpde temsilci olmayın

Yok

Eksi Yönleri

Az maaş, mobing, yükselmek yok, anlayış yok, cahil yöneticiler
Aynı konum

Eğlenceli iş ortamı

benim yöneticim harika bir adamdı ve asla hakkını ödeyemem. İyi ki tanışım Ancak yemek ve servis çok sıkıntılı

Çok güzel dostluklar kazanıyosunuz

öğle yemekleri berbat
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Teleperformance firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,5 yıldız
  • Şirketler
  • Teleperformance
  • Çalışan Yorumları
  • Teleperformance Türkiye: Çalışabileceğiniz en kötü şirket. Neden mi?