Trendyol

YardımseverlikDeğerlendirmeTarih
Tüm 43 yorum gösteriliyor

Güzel ortam Kötü liderler

Indeed'de öne çıkan yorum

Indeed tarafından seçilen en faydalı yorum
Trendyol Ankara Ceviz Depo'da yaklaşık olarak 10 ay çalıştım 01.08.2022 ilk açıldığı tarih itibarı ile depoya girmiş bulundum ilk başlarda herşey zordu mesailerimiz oluyordu ama cumartesi de çalışmıyorduk 5 gün iş 2 gün dinlenme yapıyorduk ve ücret kesintisi de olmuyordu. Daha sonra herşey düzene bindi ben stok bölümünden sevkiyat alanına iniş yaptım bölüm değiştirdim. Ne zaman bölüm değiştirdim o zaman işler ters gitmeye başladı bazı arkadaşlar arkamızdan iş çevirip yüzümüze güldüler gittiler bizi takım liderlerine şikayet ettiler. Benim elimde kanıt ve delil olmasına rağmen takım liderleri onlara inandı çünkü İstanbul'dan gelen bir ekip olduğu için Ankara'yı bilmiyorlardı ve bu arkadaşlar onlara daha yakın duruyordu neyse gel zaman git zaman bu oynanan oyunlar iyice çoğaldı 2 tane tutanak yedim 1 gün içerisinde daha sonra mesaimiz bitti eve geldim insan kaynakları aradı yarın idari izinlisin gelme tamamdır dedim sorunun ne olduğunu sorduğum zaman bile cevap vermediler daha sonra tam tamına 38 gün idari izinli kaldım en son 1 tutanak daha yazdılar ertesi gün savunma yazmam için depoya çağırdılar ben zaten biliyordum savunmayı yazsam da yazmasam da beni gönderecekler tam 10 ay sonra severek geldiğim işten ayrıldım herşey iyiydi güzeldi bunu okuyacaklar arkadaşlar ismim Buğra Karadaş beni az çok depo içerisinde herkes tanır ve severdi bazı kişiler hariç hakkım herkese helaldir.

Yemek atıştırmalıklar içecek servis

Personele önem yok

Yeni Kazan Depo Rezaleti

Trendyol express Ankara bünyesinde epey bi vakit çakıştım.Kendimi her zaman dürüst ve iyi bir çakışan olarak görüyordum.Fakat yalakalık + çalışmayanlara yorum yapınca direk kötü siz oluyorsunuz.Herkes birbirinin arkasından konuşuyor ve çok ama çok abaza var.Kesinlikle ÖNERMEDİĞİM bir fabrika.

Hiçbirşey

Eksi Yönleri

Yemekleri rezalet, servisler zamanında hareket etmiyor.Herkes birbirinin arkasından konuşuyor.

DEFNE DEPO

Ben bofor lojıstık ile girdim Ve 2.ayıma 5 Gün kala çıkartıldıgım gördüm tek şey yalakaların çalışmayanların çıkarılmaması ne kadar deşeler de biz çıkarıyoruz yalan dolan dı Orda alın teri dökmeye bile lüzüm yok Yalakalık yapamıcaksanız girmenizi tavsiye etmem. Ve girerseniz de. Kimseyle muhattap bile olmaynın herkes birbini ispikleme. Peşinde. Hele ki ispikliyen ki vardiya sorumlusuyla yakında sizi direk işten çıkarıyorlar açıma duyguları. Yok yazık yani baska bişe demiyorum.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Bofor Lojistik aracılığı ile ASLA AMA ASLA BAŞVURU YAPMAYIN !!!

Öncelikle bütün mülakatları sorunsuz geçtim. Kurbanlık koyun seçer gibi adam seçiyorlar. Güya işa başlayacağımız gün tekrar bi mülakatla daha karşılanıyorsunuz. Hele boforun insan kaynakları berbat iş hekimi benden evrak istedi tek 1 evrak için bofor insan kaynaklarından 2 kız dağın tepesinde hiç bilmediğim biyer kapı dışarı etti beni HAYIR YANİ SÜRECİMDE DAHA DEVAM EDİYOR BU ARADA OLUMSUZ DEĞİL YANİ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN CİDDİ BİR RAHATSIZLIĞIM YOK OLSA VE BU MUAMELEYLE KARŞILAŞSAYDIM DAHA KÖTÜ OLURDU. Ama bu insanlarla 3 kuruş fazla para kazanacağım diye kendimi küçümsetemem alçaltamamda. Son sözümde Rasime senin yerin kalıcı değil dünyada kalıcı değil. Bana yaşattığını yaşamadan “lmezsin inşallah 🙏🏼 Evrağımı alıp göndereceğim fakat olumlu olsa dahi sizinle çalışmayacağım. Benim gibi çalışkan biriyle çalışmayı hak etmiyorsun. Bofor and trendyol.

Artı Yönleri

Yok Asla Yok 3 kuruş için sağlığınızdan olmayın hasta ederler insanı bunlar .!

Eksi Yönleri

Burunları kaf dağında, torpil gırla, istediklerini mülakat yapmadan işe alıyorlar, Ayrımcılık var, MOBİNG !!!
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Maaşı imkanları güzel fakat herşey para değil

Ben trendyol ceviz depo çalışanıyım 6 ayı geçkin süredir stok biriminde görev yapıyorum depo içerisinde ilk girdiğimiz zamanlarda işte cikarıyolar sezonluk işçi alıyolar gibi sözleri çok fazla duydum fakat ben işimi düzgün yaptığım taktirde böyle bir sorunla karşılaşmadım trendyol marka değeri olarak türkiyenin en iyi şirketlerinden birisi fakat eksi yönleride yok değil tabiki depo içerisinde terfi almış birçok personel ya şans eseri ihtiyaç halinde o konuma gelmiş ya da yönetim veya takım liderleriyle iyi ilişkiler kurabilen kişiler birazda yalakalık iş görüyo tabiki ama genel olarak iyi bi firma maaşınız alacaklarınız kuruşu kuruşuna gününde yatar güzel yemekleri vardır maaşınızda piyasaya göre gayet dolgundur asgari ücretin ortalama 1,5 katını alırsınız priminiz filan da varsa bol bol mesai yaparsınız çünkü çok büyük bi şirket iş yükü ciddi anlamda fazla genel olarak bu şekilde iş yerim açıkcası piyasada kötünün iyisi konumunda bi firma çok daha kötülerini tecrübe etmiş birisi olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim

Artı Yönleri

Ücretsiz öğle yemeği, servis, molalarda atıştırmalık, dolgun maaş, saygılı ve motive edici iş ortamı

Eksi Yönleri

Adaletsizliğin ve adam kayırmanın fazla olması
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Son çalıştığınız şirkete puan verin

Diğer kişilere yardım etmek için deneyiminizi paylaşın

Ego tatmin eden yöneticiler

Ankara kazan depoda 3 ay boyunca günlükçü olarak çalıştım böyle leş gibi bir ortam görmedim. Yöneticisi ayrı çalışanları ayrı fesat, egoist. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor arkadaşlık kavramı yok. sen 9938283829 saat çalış emek ver 1 saniye konuştuğunu görsünler direk çık dışarı diye kovuyorlar. Egosunu tatmin eden yöneticiler özellikle çok fazla! 3 ay içinde resmen günlükçülerin çoğunu sırf ego tatmini için saçma salak sebeplerden 3-4 kere kovan yöneticimiz bile vardı. Sinirini günlükçülerden atıyordu. Böylede insanların ekmeğiyle oynanan bir yer işte. Hakkımıda helal etmiyorum zaten kendisine. Demek ki işimi hakkımla değilde mesaimi mola yerlerinde , tuvaletlerde 1-2 saat oturarak geçirseydim, iki yalakalık yapsaydım benden değerlisi olmazmış.

Bence hiç düşünme

5. Ayın dolmadan çıkartılacaksın işten böyle pat diye o yüzden sakın düşünme bile dımdızlak ortada bırakmayı insanların ekmeği ile oynamayı seven bir firma koskoca trendyol dersiniz bir de depo çalışanı olarak afedersiniz it gibi çalışırsınız emeğinizin karşılığı olarak 5. Ayda çıkartılırsınız habersiz ansızın wp gruplarından çıkartılınca öğreniyorsunuz işten çıkartıldığınızı da rezil bir firma insanları işten çıkarta çıkarta çalışacak eleman bulamayacaksınız insanların ekmeği ile oynamakta üstünüze yok

Çalışma ortamı

Yeni açılan Ankara ceviz depo için mülakata girdim kazandım işe girdim bütün sağlık testlerini geçtim 2 ay deneme sürecini atlattım 5. Ayımın dolmasına 5-6 gün vardı çıkarttılar deponun ilk personellerindenim 1 Ocak 2023 Pazar günü çıkışımı verdiler kışın ortasında işsiz bıraktılar ve bize 2 ay deneme süreci var dediler sadece 5. Ayının dolmasıyla ilgili hiçbirşey demediler . Benim 5. Ayım dolmadan neden 5-6 gün öncesinden çıkarıyorsunuz kış günü işsiz kaldım bu olmaz insanların ekmeği ile oynuyorsunuz içerde hepimiz bir ekmeğe geliyoruz diyorsunuz sonra 5 ay dolmadan işten çıkarıyorsunuz.

Servis yemek

Mola süreleri çok kısa

İşe başladığım ilk gün

Arkadaşlar başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum Trentyola iş başvurusunda bulundum dönüş oldu mülakata girdim Bu arada başka firmada çalışıyordum dedim olursa istifa ederim mülakatı geçtim olumlu dediler İstifa ettim giriş evraklarımı hazırladım Trentyola 05 04 2023 tarihinde iş yapacağımız söylendi çok mutlu oldum 05.04.2023 tarihinde işe geldik sonra yine birçok sağlık testlerine girdik hepsinden geçtim sonra doktorumuz e nabızdan geçmişe dönük sonuçlarımıza baktı 2 yıl önce beyin cerrahiye gitmiştim fıtık başlangıcı var dedi kendime çok dikkat edip eski sağlığıma kavuştum gelelim bugüne Allah şükür hiç bi sağlık sorunum yok Ve geçmişte yaşadığım bu sorun yüzünden Başladığım gün İşten çıkartıldım okadar üzüldümki sağlığım yerinde ve ben İşe başlayamadım buraya güvenip işimdende istifa ettim şu an işsiz kaldım İnsanlara güven verip bunu yapmayın Herkesin bakmakla yükümlü olduğu insanlar var hiç yakıştıramadım Trentyola resmen yıkıldım
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Şirket kültürü olarak güzel çalışan eleman olarak vasat şirket

Çalışan hakları açısından haklarınızı alabileceğiniz. Fazla mesainizi bazen az ödense de genellikle alabildiğiniz (az ödenen kısımları da bildirildiğinde ödenen) Türkiye'de çalışanına değer veren nadir firmaların içindeki bir firma yemekleri de güzeldi. Ancak çalışanları açısından bunu hiç söyleyemem nerede ahlaki değerleri düşük insan varsa bir araya toplamaya gayret ettiklerini düşünüyorum.

Artı Yönleri

Ücretsiz öğle yemeği ve molalarda atıştırmalık dağıtılması
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Aktif ve dnamik bir iş alanı

Sürekli gelişim projeler büyüme olasılığı kolay ve kültürel etkinlikleri cok

Adam Kayıran bir ortam

Sözleşmeli personellere fazla yükleniyorlarMesai zorunlu tutuyorlar

Var

Emek karşılığı vermiyorlar

Adam ayırma

Ceviz Depo içerisinde çalışmış biri olarak bu kadar adam tutulduğunu hiç biryerde görmedim. Her türlü ayrımcılık söz konusu. Eğer takım liderlerini pohpohlarsanız yalan sebeplerden güldürürseniz dedikodu yaparsanız sizden iyisi yok ! Onun haricinde ne yaparsanız ne kadar iyi çalışırsanız çalışın gözlerinde değeriniz kesinlikle yok. Bunu böyle düşünen sadece ben değilim hala depoda çalışan arkadaşlarımın bir çoğu en ufak fırsatta işi bırakacak benimde istifa ettiğim gibi.

Güzel arkadaşlıklar

Zorunlu mesai / yükselememe

Olumsuz

Çok pişmanım bütün emeğim çöp helal etmiyorum size
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Seçme seçilme esas eksik olan konular

Yerine ve kişilerine göre değerlendirme üstün. Gelişim odaklı olan, öğrenmek isteyip fırsat verilmeyende var, motive ve personel destekleyici özgüven aşılama eksik personellere sorumluluk da verilmeli ayırt edilmeden , hata aranmamalı hatanın da olabileceğini hatalardan doğruyu elde edebileceğini öğretilmeli ve bunun olgunluğu taşıyıp destek verebilmeli genellikle hataları baz alıp hata tespit tutunağı tutuyorlar.

Trendyol Ankara depo

Yeni kurulan depoya 1.08.2022 tarihinde başladım bize 3 aydan 3 aya ikramiye söylendi ama yok ben Toplama ekibindeyim burada sizi yükselteceğiz diye vaatler veriliyor yalan söylüyorlar masa ekibi var oraya geçebilmek için heryerde olduğu gibi yalaka olmanız gerekiyor çalışmanıza bakılmadan ayrımcılık yapılıyor üniversite mezuniyetine bakılmıyor Takım lideri Levent ve özgür işe yaramayan beş para etmez insanları seçiyorlar (kendileri öyle geldiği için ) burada gelecek sakın düşünmeyin verdikleri para 6090 +mesai mola yeriniz çok uzak 3 dk gidiş 3 dk geliş zaten 15 dk molaniz var prim sadece performansa dayalı oda imkansiz isteniyor bilmiyorum ne olacak ama bu gidişle kimse çalışmaz !!!

Yemek şirkette veriliyor

Eksi Yönleri

Mesai şartı var işiniz olsa bile

Ortam güzel

Ben izmir deposunda 1 yıldan fazla çalıştım hakkımı helal etmiyorum adama kayırmaca ürünlere acıma yok az kişiyle çok iş opertörler çok egolu şefler en ufak hatada prim kesiyorlar çok şaçma nedenlerden tutanak tutuyorlar laf taşıyanları seviyorlar çok dedikodu oluyor çekememzlik oluyor
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Güzel bir iş yeri ama stresli ve yorucu

Trendyol depoya ilk iş gününüzde şu sohbet doğrudan kulağınıza geliyor. İlk 2 ay çok önemli. Çünkü Trendyol, kadrolu değil, taşeron firmayla sizi işe alıyor, çünkü yaptığı şeyleri taşeron firmaya yükleyerek paçayı sıyırmaya çalışıyor. Depoda yaptığınız herhangi bir hatada size hata raporu ve tutanak tutarak baskı yapıyorlar. Ve bu tutanak ve raporlar sizin priminizi kestiği gibi toplam 6 aylık deneme sürecinde işinize son vermeleri için bir neden teşkil ediyor. İlk 2 ayda rapor, devamsızlık veya iş içerisinde ufak bir hata yaptığınızda kapıya koyabiliyorlar. İlk 2 ayı atlattınız, önünüzde bir de 4 aylık süre daha var. Toplam 6 aylık bir deneme süreçleri mevcut. 6 ayda herhangi bir rapor, devamsızlık, tutanak (iş kazasına da tutanak tutuyorlar, şaka gibi), hata raporu kovulmanıza neden. Hadi bunları yapmasanız bile yine sizi işten çıkarabiliyorlar. Ben toplamda 5 ay çalıştım ve 5 ay içerisinde ne tutanak, ne hata, ne rapor, ne devamsızlık yaptım fakat yine de işten çıkarıldım. Gerekçeleri ise "biz dönemsel alıyoruz ve sizi deniyoruz" gibi bahaneleri var. Çıkarılmanız ise şöyle oluyor. Evinizde çayınızı yudumlarken öğlen saatlerinde bir numara sizi arıyor ve "Trendyol iş sözleşmeniz bitti, artık işe gitmenize gerek yok" deniliyor ve işinize son veriliyor. İş kanununda yazan "iki hafta önce ihbar etme"yi yapmıyorlar, hadi haber vermedin "ihbar tazminatı" falan yok. Doğrudan kapıya koyuyorlar, ihbar tazminatı da vermiyorlar. O anda Trendyol'un iş prensibini tanımış oluyorsunuz. Girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum ama dediğim gibi 6 ay denemeleri var, 6 ayda mükemmel -

Artı Yönleri

Catering firmasıyla çalıştıklarından yemekleri güzel, maaşı doyurucu, içerideki ortam oldukça tatmin edici, İSG kuralları harfiyen uygulanıyor, yöneticilerinin hepsi saygılı ve içeride de saygının olması için üstün bir çaba var

Eksi Yönleri

Ansızın kovuyorlar, ihbar tazminatı vermiyorlar

Kesinlikle düşünmeyin bile

Eylül sonlarında işe başladım işe ilk gittiğinizde size bir sürü kağıt imzalatıyorlar sözleşme niyetinde eğitim alıyorsunuz bir gün boyunca vardiyanız belirleniyor ve ona göre ertesi gün işe başlıyorsunuz yorucu tempolu bir iş fakat yöneticileri egoist takım liderleri sürekli sizi seyreder iş olmadığı zaman bile serbest bırakılmazsınız içeride zaten oturmak yasak oturabileceğiniz bir yer yok tuvalete çıkmak için haber vermek zorundasınız onda da hemen çabuk hızlıca git gel gibi cevaplar alırsınız tam ortama arkadaşlarınıza işe alışırsınız sözleşmeniz bitti diye işten çıkartılırsınız bencil ve egoist bir iş yeri içeride arkadaşlarınızla sohbet etmeniz bile yasak operatörler pys tutmak için sürekli sizi seyreder pys tutulunca priminiz kesilir çalışmayı düşünen varsa burada uzun süreli çalışamazsınız bir sebepten dolayı çıkartırlar çıkartılanları da geri almıyorlar kendinizi düşünüyorsanız başlamayın.

Eğlenceli çalışma ortam

Yoğu çalışma ortamı ve disiplinli herkes birbirine saygılı maaşı da güzel eğer çalışırsan kimseyi çıkartmıyorlar tavsiye ederim

Artı Yönleri

Çalışanına çok değer verilen bir yer.

Zorunlu mesai

Eğlenceli bi ortamdı

Yöneticisi çok iyiydi ama yalaka değilseniz yağ çeken biri değilseniz ekmek yiyemezsiniz ordan. İki aylık deneme sürecini bitirmeden hemen iş çıkışımızı verdiler . Neden dediğimde devamsızlık , yöneticilerle iyi geçinememe , performans düşüklüğü diye bahaneler ürettiler . Bunların hiçbiri de mevcut değildi. Sadece yağcı değildim . Tek sorun buydu!

Artı Yönleri

Yol yemek bu da normal zaten olması gereken

Adaletsizlik diz boyu
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Trendyol firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.Soru Sor

Genel puanlama

Kültür/Değerler için 5 üzerinden 3,0 yıldız
  • Şirketler
  • Trendyol
  • Çalışan Yorumları
Bu sayfayı nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildir
Ne eklemek veya değiştirmek istersin?