İstanbul konumunda Turkcell ve Grup Şirketleri için Çalışan Yorumları

Aramanızla eşleşen 66 yorum bulundu 190 yoruma gözat
Sırala: Yardımseverlik | Değerlendirme | Tarih
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Saha ekip
turkcell pazarlama (Eski Çalışan) –  İstanbul5 Şubat 2020
Stres baskı var. resmi işlem yok.
Ortam iyidir insana deger az verirlir
Artı Yönleri
Maaş
Eksi Yönleri
Prim maaş zamanında yatması
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayırŞikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
İşin zor yanları
Satış danışmanı (Güncel Çalışan) –  İstanbul7 Ocak 2020
Zor bir iş kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Kazanç iyi ama stres çok.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2HayırŞikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Sıcak ve uyumlu çalışma ortamı
Satış Danışmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul29 Aralık 2019
Ürün satış becerisi , birebir müşteri ilişki becerisi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Ekip Ruhu
Satış Danışmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul12 Aralık 2019
Gayet guzel ve enerjik bir ortamda hedeflerle calisilan guzel bir deneyimdi..
Artı Yönleri
Yemek karti verilmesi
Eksi Yönleri
Surekli disarida olmak
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 1Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
It was good place to work but changed a lot.
Procurement Officer (Eski Çalışan) –  Istanbul13 Kasım 2019
Turkcell's company culture mainly focus on customer and employee satisfaction. There was too many opportunities waits you if you ready to improve yourself. I gave to much effort learned a lot.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Nasıl çalışmak isterseniz öyle bir ortam
Senior Procurement Specialist (Eski Çalışan) –  İstanbul13 Kasım 2019
Turkcell'de satınalma ikiye ayrılıyor. 1-Memur zihniyetinde olanlar, bunlar sadece yönetimin istediklerini hiç bir artı koymadan yapanlar ve yıllardır bu kurumda bu şekilde barınanlar, 2-hem kendini geliştiren hem de şirkete katkıda bulunmak isteyenler, bunlarda çok ciddi efor sarfedip sonucunda diğer kategorideki insanlardan farklı değerlendirilmediklerini görünce motivasyon kaybı yaşıyorlar. Bu nedenle daha iyi şartlarda bir iş bulup ayrılıyorlar. Orta seviye yöneticller insan yönetme konusunda çok eksikler bu nedenle hep üst yönetim böyle biz ne yapalım gibi en kurulmaması gereken cümleler ile karşılaşabilirsiniz.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5HayırŞikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Competitive and educating
Account Manager/Sales (Eski Çalışan) –  Istanbul7 Kasım 2019
I would recommend everyone Turkcell for a workplace because it's a huge company offers a lot of opportunities. My experience here helped me shape who I wanted to be as a professional and decide which department and role I want to continue my career.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 1Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Memnuniyet
Musteri temsilcisi operatoru (Eski Çalışan) –  İstanbul14 Eylül 2019
Genel olarak basarili bir donem geçirdim. Tesekkurler
Artı Yönleri
Maas ikramiyesi
Eksi Yönleri
Prim kesintisi
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5Hayır 3Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Uretken
satis elamanı (Eski Çalışan) –  İstanbul23 Mayıs 2019
Guzel calisma ortami eglenceli mutlu saygili........
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 5Hayır 2Şikayet et
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
is guvencesi
Finance Director (Eski Çalışan) –  İstanbul8 Mayıs 2019
isten cikarmalar cok ve performansa bagli degil, belirili bir gruptan degilseniz yukselme sansiniz yok.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 10Hayır 2Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Keyifli ve teknoloji dostu bir ortam.
Accounting Specialist (Eski Çalışan) –  İstanbul15 Nisan 2019
İş&sosyal yaşam dengesi kurmaya çaba sarf eden, Kişisel gelişimi sistem ve süreçlerle destekleyen, kurum kültürü var olan bir organizasyondur.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 6Hayır 1Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Eğlenceli
Sales Master Data Analyst (Güncel Çalışan) –  İstanbul19 Şubat 2019
Rahat eğlenceli çalışması zevkli, okul gibi sürekli öğretici
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 6Hayır 1Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Turkcell
Partnerships and New Business Development (Eski Çalışan) –  Istanbul31 Aralık 2018
It was a good company before organizational changes. People liked to work there. Culture has changed after organizational restructure.................
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 7Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Very busy
Customer Service Instructor (Eski Çalışan) –  Istanbul23 Aralık 2018
The time I worked at Turkcell, I was working overtime with no additional pay. They loved my work. I received additional responsibilities. It was quite challenging most of the time.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 3Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Job Description
Project Manager (Eski Çalışan) –  Istanbul16 Kasım 2018
Telecommunication Company - Turkcell is the biggest telecommunication company in Turkey. Turkcell PMO has an average of 400 active projects.
- Senior Project Manager.
- Managed more than 40 Turkcell Group projects.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 2Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Mükemmel
Saha Teknisyeni (Eski Çalışan) –  İstanbul11 Ekim 2018
İş tecrübesi olarak bana artı kattığı için çok şanslıyım.
Artı Yönleri
Güven
Eksi Yönleri
Yok
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 1Hayır 5Şikayet et
5,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Turkcell'im Canım
Müşteri Temsilcisi (Eski Çalışan) –  İstanbul28 Ağustos 2018
Turkcell bana çok ciddi değerler kattı.çok büyük mutlu bir aileydik.Bütün çalışanları yöneticileri liderleri hepsi biribirinden değerli benim için.Burdan ayrılma sebebimde bebekle vardiya sistemine devam edemeyişimdir.Keşke şartlar farklı olsaydı ve devam etseydim.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 7Hayır 6Şikayet et
3,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Review
Communication Consultant (Eski Çalışan) –  Istanbul3 Ağustos 2018
I worked for 2 years.Maybe a little bit more.It was my first experience in job career.Turkcell gave me so much things.I earned good experience.Also I owe them to study in university.But there wasn't any social rights.I worked part time but 36 hours in week.It's almost same like full-time.Also they didn't give me any vacation in 2 years.Our manager was good man in civil life but in job he become a dictator.
Artı Yönleri
Free lunches + award
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?EvetHayır 2Şikayet et
4,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Stressful quick paced competitive
Senior Planning Engineer (Eski Çalışan) –  Istanbul5 Haziran 2018
People are working in stressful, quick-paced and competitive environments since technology business is dominated by highly trained intellectuals so competition is expectedly increasing.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 2Hayır 4Şikayet et
2,0
İş/Yaşam Dengesi
Maaş/Avantajlar
İş Güvencesi/Yükselme
Yönetim
İş Kültürü
Zorlayıcı Çalışma Şekli
İletişim Danışmanı (Eski Çalışan) –  İstanbul11 Nisan 2018
İletişim danışmanı olarak mevcut sisteme hakim olmak ve insanlara yardımcı olabilmek noktasında keyifli idi ancak yoğun çalışma saatleri zorlayıcı olabiliyordu.
Bu değerlendirme size yardımcı oldu mu?Evet 3Hayır 7Şikayet et
Bu şirket sayfasını talep edin

Burada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu merak mı ediyorsun?

Turkcell ve Grup Şirketleri firmasında çalışmak ya da mülakata girmek hakkında bir soru sorun. Topluluğumuz cevap vermeye hazır.

Soru Sor

Genel puanlama

3,9
190 yoruma göre
578
457
331
212
112

Kategorilere göre puanlama

3,6İş/Sosyal hayat Dengesi
3,7Maaş/Avantajlar
3,5İş Güvencesi/Yükselme
3,5Yönetim
3,7Kültür/Değerler